Arama sonuçlarınız

1. V

Aralık Ayında Bosna Hersek Ve Sırbistan Gezisi

Ynt: Aralık Ayında Bosna Hersek Ve Sırbistan Gezisi merhabalar evet gece otobüsü var, arastirmalarim sonucu tespit etmis durumdayim. Fakat seyahatim daha gerceklesmedigi icin fazla bir sey diyemeyecegim. Evde notlarim var, aksam size tekrar detayli yazarim

2. V

Kurban Bayramında Iran Gezisi

Ynt: Kurban Bayramında Iran Gezisi 5 sene once bende iran turu yapmistim; 8 gun icinde 5 kent 2500 km yaklasik yoldu.. Iran ulkemizden yanlis taniniyor..iran denince akla sadece seriat gelmesi cahillikten baska bir sey degil.. Iran 2500 yıllık tarihi olan bir ulke ve seriat bu ulkede sadece...
  3. V

2013 Kurban Bayramı Balkanlar Turu

Ynt: 2013 Kurban Bayramı Balkanlar Turu Merhabalar; Bu kadar cok ulke icin gununuzun az oldugunu dusunuyorum.. Bende gecen sene 15 gunluk balkan turu plani yaptigim icin arastirmalarim mevcuttu.. Yollarin kimi yerlerde kotu oldugunu biliyorum, ama mevsim itibariyle dikkatli araç...

4. V

Aralık Ayında Bosna Hersek Ve Sırbistan Gezisi

Merhabalar; Aralik ayinin ilk haftasi once ucakla Saraybosna'ya oradan otobus ile Mostar'a Mostardan gece otobusu ile Belgrad'a gecmeyi planliyorum.. vaktim olursa gunubirlik Novi Sad'a ugrayacagim. Endisem mevsım sartlarindan dolayi cok zorluk cekermiyim ? , Saraybosna-Belgrad karayolu kis...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri