Kurban Bayramında Iran Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan triwator Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,344

Etiketler
Ynt: Kurban Bayramında Iran Gezisi

benim de öyle bir planım var
özel arabayla gitmeyi düşünüyordum
daha taslak halinde iran azerbeycan ve gürcistandan dönüş
akadire@hotmail.com mail adresim
haberleşelim en azından bilgi paylaşalım
acaba kredi kartı geçiyor mu mesela

bende ya tayland yada o hındıstana gıtmek ıstıyorum yanlız yol arkadası hangı ülkeye bulabılırsem ılk defas yurt dısına cıkıcagım ve dedıgım gıbı yol arkadası arıyorum eyer bulabılırsem ırana kadar sızsınle gelmek ısterım belkı ordan yanlız devam ederım

Selamlar, ya ben bir aydır (bu sitede kısa bir süredir) arkadaş bulamayınca bir tura ismimi yazdırdım. Ama bilgi paylaşımında bulunabiliriz. İran da kredi kartı geçmiyormuş. O yüzden yeterli nakit para bulundurmak gerekiyormuş. Barbaros sen de epey bir zamandır gezi arkadaşı arıyormuşsun anladığım kadarıyla.. Senle görüşelim bu turu beraber yapmasak ta Tayland a vs gitmeyi çok istiyorum ben de..

kurban bayramında ne turuna yazıldın peki
ileride iran turu yapmak istermisin

barbaros531' Alıntı:
bende ya tayland yada o hındıstana gıtmek ıstıyorum yanlız yol arkadası hangı ülkeye bulabılırsem ılk defas yurt dısına cıkıcagım ve dedıgım gıbı yol arkadası arıyorum eyer bulabılırsem ırana kadar sızsınle gelmek ısterım belkı ordan yanlız devam ederım
barbaros kardeş ben daha netleşemedim
giresundan eşimle birlikte hareket etmek istiyorum
netleşirsem tekrar haberdar ederim

akadire' Alıntı:
kurban bayramında ne turuna yazıldın peki
ileride iran turu yapmak istermisin
İran turuna yazıldım, tek başına gidecektim aslında ama bu defalık bir tur deneyeyim dedim. Aslında kesin kayıt hala yaptırmadım ama siz eşinizle ve Giresun dan özel arabayla gitmek düşüncesindesiniz. Benim 8-9 günlük gezi düşüncem var. Beraber bir program yapmamız zor gibi görünüyor.

arkadaşlar ben hındıstan gezaısınden vazgectım cunku yol arkadası bulamdım bır ıkıncısı pakıstanda vıze vermıyorlarmıs verselerde cok kosturuyormussun bu arada arkadasım sınan bana taylandı onerdı hem hındıstan etkılerı dını kulturel mımarı ozellıklerınden oldugunu hem ulkenın vıze ıstememesı hemde gece hayatnın gercekten anlata anlata bıtıremedıklerı ıcın tayland bankog gıtmeye karar verdım bı arkadas bana ulastı onunla gıdıcez gıbı gorunuyor bı sıtede 3 4 kısıde bılgı amaclı yazdı butcemın yeterlı olmadıgını anlatıp benı cok uzduler :( ama olsun ben cok kararlıyım turlarada baglı kalmak ıstemıyorum ve tahmınen 10 gun kalıcagım artık bıraz otel bıraz yemek bıraz ulasımdan fedakarlıklar vererek butcemı yetıstırmeye calsııcagım heralde pasaportum 4 gun ıcınde gelır bu ay sonu veya 2013 ekım bası ben taylanda ucuyorum eyer bu yazımı okuyup kafasına yatan varsa bana 24 saat ulasabılır
0534 788 76 67!! bu benım ılk yurtdısı seyhatım olucak dusundukce mıdeme kramplar gırsede ;) cok guzel olucak hersey ben ınanıyorum !!!!

5 sene once bende iran turu yapmistim; 8 gun icinde 5 kent 2500 km yaklasik yoldu..

Iran ulkemizden yanlis taniniyor..iran denince akla sadece seriat gelmesi cahillikten baska bir sey degil..

Iran 2500 yıllık tarihi olan bir ulke ve seriat bu ulkede sadece 79'dan beri var..

Ben bir arkadasim ile gurbulaktan yuruyerek gectigim Bazargan'dan basladi iran gezim..

Hayatimda hic bir zaman bir tur ile bir yere gitmedim ve ihtiyac hissetmedim buna..

Iran kentleri oldukca guvenli, kesinlikle kimse rahatsiz etmez sizi,rahat rahat gezebilirsiniz...

Yemeklerden cok keyif almadim, suriye yemekleri cok daha guzeldi.

Tabriz, Tehran, Esfahan, Siraz ve Yazd'ı gezdim.. Tamaminda otobus kullandim..

Esfahan'da Sie Se Pol koprusu altinda mutlaka aksam cayinizi iciniz.

Siraz'da Persepolis kalintlilarini

Tehran'da mucevher muzesini, azadi anitini

Yazd'in sari rengi sadece size yeter...

Iyi gezmeler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR