Arama sonuçlarınız

1. ktmalp

Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Mutlaka beklerim...Sevgiler...

2. ktmalp

Selamlar... Satılık 2.8 HILUX

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX İnşallah... Çok teşekkürler...Adaş.. Sevgiler...
  3. ktmalp

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Enduro gurubunuz da Murat Kızak ta var mı?... Oda iyi dostumdur... Buralara mutlaka beklerim... İnanılmaz zevkli... Acizhane bir tavsiyem olacak, hiçkimsenin bir araya gelmesini bekleme... Bas git...Çünkü hep bir aksilik olur bu gurup...

4. ktmalp

Biraz Himalayalardan... Biraz Avusturalya dan... biraz ordan... Biraz burdan...
  5. ktmalp

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Ve evet...Son 12 seneden beri Fethiyedeyim...

6. ktmalp

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Selamlar... evet ...2001 yılında 5 ay kalmıştım... Motosikletimi de beraberimde getirip çok keyifli, biraz da maceralı bir yolculuk geçirmiştim... :)

7. ktmalp

Ynt: Biraz İran - Pakistan - Hindistan ve Nepal'den Selamlar... Özür ilerim geç yanıtlayabildiğim için...Motosiklet turlarından dolayı bilgisayarın başına geçemedim... evt İzmir liyim, hatta Alsancak doğumluyum... Kahramanlarda Gürkan vardır, Ergür motosiklet...Çok iyi dostlarımdandır..Tabii ki...
  8. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Sayın Gezenbilir sakinleri, selamlar... Aracımın fiyatını 29.500 TL olarak değişmiştir...Bilgilerinize.. Saygılarımla...
  9. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Selamlar... Hayırlısı ne ise o olsun.. Yapabileceğim bir şey olursa , seve seve ... Hürmetler....

10. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Çok teşekkürler...Ciddi alıcılara gerekli kolaylıkları yapmaya çalışıcam...Saygılar...

11. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Çok teşekkürler..Beni sorunsuz gezdirdi, benim gibi onlarca kişiyide eskiteceğine eminim...Saygılar...
  12. ktmalp

İlan Panosunda ilanım gözükmüyor..

Ynt: İlan Panosunda ilanım gözükmüyor.. Teşekkürler...Dün gece 4 saat bekledim... Data aktarımı ile bir sıkıntıydı herhalde...

13. ktmalp

İlan Panosunda ilanım gözükmüyor..

Selamlar...Ktnalp rumuzuyla ilan panosuna koymuş olduğum aracımın ianını göremiyorum...Dün yayındaydı, ancak bugun detay ekleyince ilan tekrar yayına geçmedi..Neyi eksik veya yanlış yapmış olabilirim...Saygılar...
  14. ktmalp

Biraz da Avusturalya....

Süper ve koskocaman bir ada... İnanılmaz 5 ay ve bitmesini hiç istemediğim 28.000 km....Çok şanslıyım çoook...
  15. ktmalp

Keşke durmadan hep gitsem...Gitsem...Gitsem....

16. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Biraz daha detay...
  17. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Çok teşekkürler... Umut tan sonra bende bi şeyler denedim yapabilirmiyim diye... Bencede kıpır oldu...Hayırlısıyla bir de onunla ilgileneck yeni sahbini buldum mu benim misyonumdur tamamdır...Saygılar...
  18. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX T MAX HILIFT JACK T MAX VİNÇ SETİ WARN ÖN VE ARKA TAMPON HELLA 1000 S 4 ADET TAVAN SİS 3 ADET TAVAN GECE ÇALIŞMA LAMBASI İKİ AKÜ ( BİRİ MOTOR BOLÜMÜ BİRİ YAŞAM AKÜSÜ ) KABİNDE HER BİRİ RÖLELİ 6 ADET ÇAKMAK GİRİŞİ BULUNAN KOL DAYAMA KUTUSU MİDLAND...

19. ktmalp

Ynt: Selamlar... Satılık 2.8 HILUX Haklısınız... Bnede ilana bakınca hiçbirşey anlamadım... Detayları bugün geçiyorum...
  20. ktmalp

Herkese selamlar... Aracımı 2 sene önce, sizlerden birinden, Umut ÇELİKEL den aldım ve çok mutlu 20.000 km yaptım... ancak artık Land Cruiser zamanı geldi ve aracımı satıyorum..İlgilenen arkadaşlar 0 532 6225757 den bana ulaşabilirler veya Umut ÇELİKEL le bağlantı kurup, benim de ne titiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri