Arama sonuçlarınız

1. A

Kiev Yada Odessadan Trenle Moskova

Ynt: Kiev Yada Odessadan Trenle Moskova Teşekkür ederim yanıtınız için.Konuyu çok önce açmıştım hiç yanıt veren olmadı.Biletimi Raildude üzerinden aldım Kievden Moskovaya..Teşekkür ederim

2. A

Kiev Yada Odessadan Trenle Moskova

Herkese merhaba.Yazın bisikletimle Trans Ukrayna turu yapıcam.Bisikletimle Ukrayna turum bittikten sonra Kiev yada Odesadan trenle Moskovaya geçmek istiyorum. Sormak istediğim , Tren biletini online olarak nasıl alabilirim ? Bu konuda bilgisi olanlar varmı ?
  3. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya Herşey için teşekkürler abi. Yeni baykal gölü tur planınızı yazınca çok heycanlandım :) çünkü abi Rusya'dan döndüğüm gün direk seneye yaz tur planımı kafama koydum. Moskova'ya uçakla gidip Moskova'dan trans sibirya ya binip moğalistanda inip bisikletimle moğalistana...

4. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya merhaba herkese.Tek başıma çıktığım Turumu tam 1 ayda tamamladım.Malesef zaman sıkıntım yüzünden Ukraynaya geçemedim.Rusyanın Krasnodar kentine kadar gidip ordan trenle Moskovaya ordanda uçakla ülkeme döndüm.öncelikli Tito Santana üye adlı abime teşekkür etmek isterim daha...
  5. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya 4 adet yedek aldım

6. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya evet arkadaşlar gün geldi çattı 17 sinde İzmirden hopaya 23 saatlik otobüs yolculuğundan sonra turum başlıyor.bir sorun olmassa 19 u yola çıkıp aynı gün batuma ulaşmayı planlıyorum ve devamı rotamda belirttiğim gibi.aşşağıda malzeme listemin fotoğrafı hepsi burda mevcut...

7. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya Herkese merhaba . Turum için geri sayıma başladım. 16 temmuzda yola çıkıyorum son 20 günüm içimde büyük bi heycan var :) Bütün eksiklerimi tamamladım.Hazırlık aşaması beni benden aldı diyebilirim.Çok zormuş cidden. 7-8 ay boyunca kafamı sırf bu işe yordum.En yakın zamanda...
  8. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya Tekrardan selamlar herkese. Yaklaşık 90-95 gün gibi bir süre kaldı tura çıkmama. bütün eksiklerimi tamamladım sayılır.Konu hala günceldir daha önce o yolda gitmiş birileri varsa tavsiyelerini ve deneyimlerini beklemekteyim.
  9. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya Çok teşekkür ederim abi göstermiş olduğun yardım ve ilgiden dolayı.Paylaşmış olduğun linkteki yazını bir solukta okudum.Çok faydalı bilgiler dolu.Hazırlıklarım başladı 10 temmuzda yola çıkıcam umarım beklediğimden daha güzel bir tur olur ve burdan fotoğraflarla güzel bir...

10. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya

11. A

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya Çok teşekkür ederim...gerçekten çok faydalı oldu.Gösterdiğin güzergahı araştırdım büyük ihtimalle bu güzergahı kullanıcam çünkü Gürcistanı daha fazla gezmek istiyorum ve Rusyaya geçiş noktası olarak mantıklı geldi.Ruscam iyi ama yinede harita konusunda tavsiyenize...
  12. A

Gürcistan-Rusya

Selamlar..Yaklaşık 9 ay sonra planladığım bir turu sizinle paylaşıp aklıma takılan birsürü soruya yanıt almak istiyorum..Temmuz ayının İlk haftası Bisikletimle Hopa üzerinden Batuma geçip Gürcistanda turladıktan sonra.Rusya ya Sochi ye geçmek istiyorum işte bütün sıkıntı burda başlıyor.Rusya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri