Arama sonuçlarınız

1. birsel

Jeep Ranegade 3.7 Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: Jeep Ranegade 3.7 Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim? Bizim araçlarımız, spor otomobil değil, has arazi aracıdır. Motorları V6-V8 diye, bir Camaro yada Mustang performansı bekleniyor. Fakat yüksek karoser ve arazi kullanımı düşünülerek yapılmış şanzıman, performansı bir miktar etkiliyor.

2. birsel

4.7vs 2.7 - Arada Kaldım

Ynt: 4.7vs 2.7 - Arada Kaldım Merhaba, gaz alınca yanıp sönen arıza ışğı, oksijen sensöründen olabilir. Aynı olayı ben yaşamıştım.(benzin de)
  3. birsel

Kaput Rüzgarlığı Hakkında

Ynt: Kaput Rüzgarlığı Hakkında Henüz montajını yaptırmaya fırsatım olmadı.

4. birsel

Ynt: Kaput Rüzgarlığı Hakkında Ben, internetten aldım. (tarotostore.com). Güvenilir bir site ayrıca ist. da iseniz elden alabilirsiz.
  5. birsel

Tavsiye..renegade!

Ynt: Tavsiye..renegade! Merhaba, maalesef Renegade Limited araçlar 4x2 dir. Renegade Trail Hawk versiyonu var 4x4 olarak. Fiyatı yanılmıyorsam 200.000 tl. civarındaydı. İkinci el bir jeep cherokee düşüne bilirsiniz, farklı markalarda alına bilir.

6. birsel

2012 4x4 Hilux 4L Ağır Arazi Vitesi Tekerlek Sorunu

Ynt: 2012 4x4 Hilux 4l Ağır Arazi Vitesi Tekerlek Sorunu Sağ ön teker hub çalışmıyor olabilir.

7. birsel

Suzuki Jımny 2007 Model

Ynt: Suzuki Jımny 2007 Model Servisten ya da internetten bulabilir siniz.
  8. birsel

Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir?

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Off-road yapanların neredeyse tümü değiştiriyor. Çünkü aracın çabuk devirlenmesi önemli bir unsur. Lastik çapının büyütüldüğü zaman ayna mahruti değişimi yapılmasının temel amacı bu zaten.
  9. birsel

Yeni vx100 sahibiyim

Ynt: Yeni Vx100 Sahibiyim Sanıyorum diff. kilidini kontrol eden düğmeyi sorumyorsunuz.

10. birsel

2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum

Ynt: 2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum hayırlı olsun, kazasız belasız sağlıkla kullanın.

11. birsel

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? En büyük ebat için, kesin bir sey diyemem çünkü araca göre değişir. Forumu dolaştınız mı? Konuyla ilgili bilgi vardır, En doğrusu deneyenlerin yorumudur bence.
  12. birsel

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Merhaba, benim yanıtım standart ölçüde en büyük lastik içindi, sizin isteğiniz offroad latiği takmak. 35 inch lastikte ihtiyaç olabilir.

13. birsel

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Merhaba yeni aracınız hayırlı olsun. Benim bilgime göre, ayna mahruti büyük jant a geçince değişiyor. Çünkü değişmez ise araba hantallaşıyor. Siz 15 jantı değiştirmez iseniz ayna mahruti değişimine gerek olmaz bence.
  14. birsel

Lastik hava basıncı kaç olmalı

Ynt: Lastik Hava Basıncı Kaç Olmalı Merhaba, benim aracımda 33 hava yazıyor. Sol ön kapının içine bakın yazması gerekli.
  15. birsel

97 Model 2.0 Kia Sportage Mı Suzuki 1.6 Mı Arkdaslar

Ynt: 97 Model 2.0 Kia Sportage Mı Suzuki 1.6 Mı Arkdaslar Kesinlikle Suzuki. Suzuki gerçek arazi aracıdır, diğeri değildir, mukayeseye girmez.

16. birsel

Frende Titreme Sorunu

Ynt: Frende Titreme Sorunu Fiyatının çok yüksek olduğunu sanmıyorum. Yedek parçacılar dan bilgi alabilir siniz.
  17. birsel

Discovery Td5 Su Alma Sorunu

Ynt: Discovery Td5 Su Alma Sorunu inşallah bulursunuz artık yerini.
  18. birsel

Discovery Td5 Su Alma Sorunu

Ynt: Discovery Td5 Su Alma Sorunu Aynı olay, bu kış benim de başıma geldi. Aynı bölge ıslanıyordu, kuvvetli yağmurdan sonra. Yapılan kontrolde, su tahliyelerinin tıkandığı ortaya çıktı. Temizlendikten sonra olay bitti. Bence, sizin araçta gözden kaçan bir nokta kalmış olmalı.

19. birsel

Ynt: Kaput Rüzgarlığı Hakkında Teşekkürler bilgi için.
  20. birsel

Öncelikle İyi günler, 2004 model cherokee aracım için, kaput rüzgarlığı ya da böcek kalkanı denen parçayı almada kararsız kaldım. Görselliğini bir kenara koyarsak, hakikaten ön cama yapışan böcekleri engelliyormu ? Kullananlar bilgi paylaşırsa sevinirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri