Tavsiye..renegade!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan keymert Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,505

keymert

Yeni Üye
Selamlar,
Birkaç aydır off road mevzusuna kafayı takmış durumdayım,normal binek araç alıcakken bir anda sehir içi ve aynı zamanda hafif offroad yapabilcegim aynı zamanda ilerki düzeylerde bu araç bana yetmiyo dedirtmicek şekilde arıyorum.
Birkaç gündür 4x4 limited renegade e bakıyorum ama tek şüphem ilerde pişman olurmuyum?
130 bin lira kadar verebiliyorum.
Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:smiley:

Etiketler
Ynt: Tavsiye..renegade!

Merhaba hoş geldiniz tavsiyem land Rover defender 110 öncelikle 110ların videolarını izleyin konfor yok araçta motor sesi kabinde fazla :smiley:) herşeye rağmen zevkli artısıda var eksiğide bi bakın tavsiyem bi 110 alın toplayın

aslında konforda arıyorum istedigim hard off road degil,doğa gezileri hafif offroad

Merhaba, belirtmiş olduğunuz bütçeyi ve şehir içinde kullanım + konfor itiyacını da dikkate alırsak ihtiyacınızı karşılayacak araçlar; Range Rover Discovery, Mitsubshi Pajero, Nissan Patrol gibi araçlar ön plana çıkıyor... Bütçenizin müsade ettiği en yüksek modeli alırsanız bakım-onarım masraflarınız da minimum a inecektir. Araç alırken ne kadar temiz görünürse görünsün, önce iyi bir ekspertiniz yaptırmanız ve 5.000 tl yedek bakım bedeli rezervi tutmanızı tavsiye ederim. Ayrca araca eğer aksesuar düşünüyorsanız bunların maliyetlerini de hesaba katıp alacağınız aracın bedeli bu rakamları düştükten sonra belirlemenizde fayda olacaktır. Yukarıda belirtmiş olduğum araçlar, off road dünyasnın en iyilerindendir, off road zaten bu araçların işidir, hatta üzerlerindeki standart donanım ile bir çok aracın ekstra donanım ile yaptıklarını bunlar standart hali ile yapabilir, bütçe ayırıp ekstra modifikasyonlar yaparsanız dünyada en çok tercih edilen extrem off road araçlarından brine sahip olmuş olursunuz. Bu araçların hemen hepsinde, merkezi kilit,otomatik cam, hidrolik direksiyon, klima, sanruf, otomatik vites, geniş iç hacim gibi konfor donanımları ve merdiven şase, güçlü motor, yüksek şasi, 4x4 şanzıman ve difransiyeller, difransiyel kilitleri gibi offroad donanımları standart olarak bulunur...

Gerçi benim görüşüm sadece bir öngörü ama sırf tipi için bile renegada den vaz geçin derim.

Rubicon standart olarak dahi çok başarılı bir araçtır. Üstüne bir de yükseltme,daha büyük lastik ile birçok aktivite için yeter de artar.Daha çok offroad yönelik olarak üretilmiş bir araçtır,size biraz fazla bile gelebilir.

Eğer biraz daha gezi amaçlı araca bakıyorsanız ve standart olarak kullanacaksanız aracı, tabi biraz daha da geniş Mitusbishi Pajero 3.2 dizel'e de bakın,sağlam hem günlük hem arazide kullanmalık araçtır. Bütçenize göre temiz araç bulursunuz,alacağınız araçlar yeni araç olacağı içinde kolay kolay masraf açmaz.

keymert' Alıntı:
Selamlar,
Birkaç aydır off road mevzusuna kafayı takmış durumdayım,normal binek araç alıcakken bir anda sehir içi ve aynı zamanda hafif offroad yapabilcegim aynı zamanda ilerki düzeylerde bu araç bana yetmiyo dedirtmicek şekilde arıyorum.
Birkaç gündür 4x4 limited renegade e bakıyorum ama tek şüphem ilerde pişman olurmuyum?
130 bin lira kadar verebiliyorum.
Tavsiyeleriniz olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.:smiley:
Merhaba, maalesef Renegade Limited araçlar 4x2 dir. Renegade Trail Hawk versiyonu var 4x4 olarak. Fiyatı yanılmıyorsam 200.000 tl. civarındaydı. İkinci el bir jeep cherokee düşüne bilirsiniz, farklı markalarda alına bilir.

tavsiye renegade denmiş, son yazılanın üstünden de yarım sene geçmiş ama konu hala geçerliyse, pajero 3.2 derim.. tenekekutu kardeşin dediklerini aynen onaylıyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri