yanıtım biraz geç olacak ama hala ilgileniyorsanız 4.7 hakkında deneyimimi ppaylaşayım.yaklaşık 1 yıldır 2002 model lpg li 4.7 kullanıyorum.benden önceki sahibi de arkadaşım olduğu için güvenerek aldım.öncesinde sizin gibi 2.7d düşünüyordum ama kafama yatan araç çıkmadı.aracı aldığımda 165000 deydi.iki haftada veya aralıksız 100 km gidince 1 lt su eksiltiyordu.devirdaim pompası ve termostat değiştim(250 tl)sorun çözüldü.ön amortisörler ve burç başlarını değiştim(450 tl)şu an tek sıkıntısı arka bilyalardan ses gelmesi.biraz geziyor virajlarda da.bu sorunlar çözüldükten sonra bi sıkıntısı kalmadı.38000 tl ye aldım.yakıtına gelirsek lpg ile maximum 240 km, en az 170 km gidiyor.deposu 85 liraya doluyor.(2.15 lt si)10000 bakımı 250 tl ye yaptırdım.köyde aile hekimi olduğum için balçıklı dağ yolları dere geçişleri kullanıyorum daha bir defa bile 4Low a alma ihtiyacı duymadım.Araçta konfor adına herşey var zaten biliyorsunuzdur.Atiker marka turboşarjlı tüpü 2 yıldır takılı.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.çekişten düşme falan yok.nedendir bilmiyorum opetten tüp almadığım zaman arıza ışığı yanıyor sadece opetten alınca tekrar sönüyor
performansını denemelisiniz 8.5 sn de 100 km ye çıkıyor.motor ve yürüyen parçaların fiyatı uygun 1.6 araçlarınki gibi diyebilirim.elektrikli parçalar pahalı(koltuğun motorları veya cam krikosu gibi şeyler.)Düşündüğünüz araçlar 10-15 yaşında olacağı için ömrünü doldurmuş birçok parçası olabilir dikkatli olmak lazım.Alacağınız aracı jeep den anlayan bir servise göstermelisiniz zira dışardaki ustaların pek bir fikri yok.meerak ettiğiniz başka birşey varsa yine cevaplarım seve seve