Arama sonuçlarınız

1. birsel

Suziki 1.6 JLX

Ynt: Suziki 1.6 Jlx Merhaba, benim 10 yılı aşkın Suzuki Vitara geçmişim var. JLX ve Grand Vitara nın XL7 hariç tüm modellerini kullandım. Size önerim G.Vitara 2003-2004-2005 modelleri ve JLX kasada ise 93-94-95 modelleri dir. JLX kasa da 1996-2001 modeller Portekiz üretimi dir, tavsiye etmem...

2. birsel

İzmir De İyi Bir Servis

Ynt: İzmir De İyi Bir Servis tşk ederim yanıt için. Nasıl ulaşırım kendisine tel. varmı?
  3. birsel

Arac Tabanı Su Alıyor ??

Ynt: Arac Tabanı Su Alıyor ?? Cherokee' yi tanıyan bir usta yapabilir bence. Kanalların yerlerini bilsin yeter.

4. birsel

2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası

Ynt: 2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası belirttiğiniz rakamlar normaldir. ben 1.6 vitara ile 12 LT. yakıyordum. Sizin aracın motoru 3.3
  5. birsel

Arac Tabanı Su Alıyor ??

Ynt: Arac Tabanı Su Alıyor ?? merhaba, bahsettiğim kanallar, sunroof kenarlarında ve ön camın altında mevcut. bunlara baktırdınız mı ?

6. birsel

Arac Tabanı Su Alıyor ??

Ynt: Arac Tabanı Su Alıyor ?? Merhaba, aynı olayı bende yaşadım 1-2 ay önce. Sizin başınıza gelen taban döşemesinin ıslanması durumu, şiddetli yağışlardan sonra olmaya başlamıştı. Servise gittiğimde yapılan kontrolde, su tahliyelerinin tıkandığı tespit edildi. Temizlikten sonra su alma kesildi...

7. birsel

2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası

Ynt: 2000 Model 3,3 Motor Pathfınder İçin En Uyumlu Lpg Markası merhaba, Prins, çok iyi diye biliyorum. Bir çok marka ve modele uyumludur.
  8. birsel

97 Zj 5.2v8 Aracım Su Alıyor...

Ynt: 97 Zj 5.2v8 Aracım Su Alıyor... Aynı sorun , benim aracım da olmuştu. Su tahliye kanalları tıkanmıştı ve yağmurdan sonra, ön paspasların altı ıslanıyordu. Su tahliyelerini kontrol ettiler mi?
  9. birsel

İzmir De İyi Bir Servis

Merhaba, İzmir de yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. 2004 kj için İzmir de, güvene bileceğim bir servis arıyorum. Teşekkürler .

10. birsel

Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı

Ynt: Wj 4,7 Overlan Direksiyon Pompasındaki Vızıltı Merhaba, benim 2004 kj imin, direksiyon pompası yanmıştı. birebir aynısını bulmak biraz zor oldu. Jeep lerin direksiyon pompaları, model- kasa ve motor seçeneklerine göre değişiyor. Benim aracım benzinli, bana da dizele olan pompayı takarız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri