Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Emre Abi linke tıkla http://www.myauto.ge/car_details.php?car_id=4545869 mutlakaaa

2. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Daha tam değil ama çok az kaldı.
  3. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi .

4. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Her keze selamlarr. Ben Geldimmm Çoktandır işlerden dolayı giremiyordum. Bu arada birde fotolayalım dedim. Geçmiş Bayramınız Mübarek olsun abilerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
  5. ozturk55

Bende Aranıza Katıldım

Ynt: Bende Aranıza Katıldım Hoş geldin. Araban 10 numara hayırlı uğurlu olsun.

6. ozturk55

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı? Emre abi 265 / 75 / 16 kulanıyorum bildiğin gibi çekişte azda olsa düşüş var ben az hissediyorum ama senin aracın otomatik olduğundan senin birazdaha fazla hisedeceğini düşünüyorum keza yakıt sarfiyatıda aynı şekilde fark ediyor birde aracın...

7. ozturk55

Frontera hararet ?

Ynt: Frontera hararet ? Abi okadarını bilmiyorum ama simdilik sıkıntı yok. Radyatörüne inşallah sıkıntı olmaz olursa seve seve yardımcı olurum elbet.
  8. ozturk55

235/75/15 MT MUDSTAR RADIAL ÇAMUR LASTİĞİ

Ynt: 235/75/15 MT MUDSTAR RADIAL ÇAMUR LASTİĞİ Lastikler hala duruyormu.
  9. ozturk55

Frontera hararet ?

Ynt: Frontera hararet ? Benim Fronti 3.2 ben geçenlerde arabaya çok radyatör aradim bulamadim ama her sorduğum parçacida 2.2 nin radyatörü olduğuna şahit oldum sıkıntı yok yani her yerde var. 3.2 ninkide var ama 1800 tl bende elde bakir radyatör yaptirdim orjinali 2 petekliydi ben 3 petekli...

10. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Tanıyorum Hüseyin abi daha önce siyah bir Frontisi vardı sonra geçenlerde beni aradı araba için benim arabayı istedi takas için megan dedi (resimdeki 06 plaka olan) benim kafama yatmadı anlaşamadık. İyi birisi servis meselesine gelince benimde gittiğim...

11. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bizden birisi arabasını Samsuna sattı sanırım aracın önünde durduğu binada fronti hastası bir abi vardı benim arabaylada ilgilenmişti bir ara sonnunda almış (kendisine hayırlı olsun) araç şu an Samsunda acaba kimindi bilen varmı çünkü arkasında bizim...
  12. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Karpuzcunun arabası nasıl ama :D :D :D

13. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ..
  14. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ..
  15. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bir Kaç Foto yüklüyorum Emre abi

16. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Emre abi Gürcistandaydım bu sabah geldim. Batumda harika yerler var burayada bir gezi düzenleyelim bence. Frontera olmasada çok sayıda isuzu amigo ve honda passport var bende Frontiyle gittim Honda Passport kullanan birisiylede tanıştık. (3.2 nin...
  17. ozturk55

1. FRONTERA Buluşması Görselleri (14 - 15 Temmuz 2012)

Harika olmuş (batmak dışında gerçi oda zevklidir) gezi aranızda olamadığım için hala çok üzgünüm akşam saat 10 gibi Samsun dan çıkmıştım Çorumu geçerken Halamın vefaat ettiği haberini aldım ve geri döndüm. Başsağlığı mesajları için tüm büyüklerime teşekkür ederim. Aranızda olmamak ve halamı...
  18. ozturk55

1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) Emre abi Levent abi iz 3 kişi katılıcaz. 3 kişi olduk yani 1+2

19. ozturk55

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) Abi nasil yaptin benimde yapmam lazim göbek aldi gidiyo.
  20. ozturk55

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) Sağol Hüseyin abiiiiim :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR