Quinsley
Herkes kendi kisisel menkibesini kendisi belirler
Arkadaşlar, küçüklükten bu yana hep hayran olduğum frontiye sonunda kavuştum. Fornterayla ilgili internette araştırma yaparken bu siteye denk gelmiştim ve hemen üye oldum. Ama aracım olmadığı ve pek bilgim olmadığı için mesaj yazamadım. Bende birsürü forumda hatta, gezenbilirdeki diğer araçlar bölümlerinde fronetranın binilmeyecek bir araç olduğunu okuduğumda şaşırdım kafam bulanmasın diye o bölümlere bir daha bakmadım İnternetten bulduğum ilanla ilgili görüşüp anlaştım ve dün gidip aldım.
1997 model frontera sport 2.0i, üzerinde lavato sıralı sistem gaz var, 4*4 çekiş olayı manuele çavrilmiş, araç biraz yükseltilmiş arka amotisörler değişmiş, lastikler denge açısından biraz dışarıya çıkarılmış. üzerinde discovery stt cooper lastikler mevcut sıfır ayarında nerdeyse, koltuk ve araç döşemeleri çok temiz. Motoru yeniden yapılmış, gideri çok güzel.
1997 model frontera sport 2.0i, üzerinde lavato sıralı sistem gaz var, 4*4 çekiş olayı manuele çavrilmiş, araç biraz yükseltilmiş arka amotisörler değişmiş, lastikler denge açısından biraz dışarıya çıkarılmış. üzerinde discovery stt cooper lastikler mevcut sıfır ayarında nerdeyse, koltuk ve araç döşemeleri çok temiz. Motoru yeniden yapılmış, gideri çok güzel.