Arama sonuçlarınız

1. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi 65 model jeep willys

2. arsenikli

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Teşekkür ederim ben aracı sizin toprağınızdan aldım ordulu bi abiden ben istanbuldayım bi maceraya girdim artık geri dönüş yok gibi mt _? at _? nedir tam bilmiyorum beni aydınlatırsan harika olur
  3. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Bafralı abi isim neydi _? yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim nasıl temin edebilirim bunları ve maliyeti ne olur acaba _?

4. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Abim bende tam olarak bilemiyorum temizlik ve bakım dediler, işi birazdaha öğrenmeden araştırmadan bişey yaptırmıycam merak etme yardımcı olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum
  5. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Bi sonraki geziye umarım benim arabada yetişir usta yoğunluktan dolayı pek uğraşamıyorum dedi

6. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Yağlı tip filtre var benim aracda onu söküp normal kuru filtre koysam ne olur _? açık hava filtresi tarzında

7. arsenikli

1965 Dizel Tuzla Restorasyon

Ynt: 1965 Dizel Tuzla Restorasyon Ustam kolay gelsin öncelikle bu yolda allah utandırmasın diyorum yeni aracında hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah, biliyosun aşağı yukarı bende aynı aracı topluyorum ama benimki basit toplamalar lastikler hoşuma gitti ne kadar acaba tanesi bide neden...
  8. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Teşekkür ederim evet tm30 motor var üzerinde verimsiz olduğunu söyleyemiycem yağ yakma vs söz konusuda değil sanırım uzun süre işimi görür diye düşünüyorum hafta içi binmiyorum zaten evde yatıyo sadece hafta sonu kullanıcam, çekişi falan baya iyi bmc servise...
  9. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Teşekkür ederim bişeyler yapmaya başladım kendimce aracı en çok göstericek olan jant lastik olduğu için birazda dağda bayırda oynamak için jant lastik düşünüyorum , vermiş olduğunuz lastik bilgisi için teşekkür ederim 15 yerine 13 olsa nasıl olur çünkü mangels jant...

10. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Ömerli değil abi kurtdoğmuş , harika biyer piknik için

11. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi bi kare daha
  12. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi bi kare daha

13. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Benim gezi herne kadar hüsranla sonuçlansada bi iki kare resim aldım
  14. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Teşekkür ederim kulağıma küpe oldu taktım artık o küpe çıkmaz bidaha , en kısa zamanda inşallah
  15. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi bu willys sanırım benim abim yollarda kaldık teli attım arabanın içine akşama kadar motorla uğraştım ama olmadı

16. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Hafta sonu aktivite olursa benide ararmısınız demiştim ama dayanamadım arabayı yeni almanın heyacanıda var tabi yanıma nişanlımıda aldım hem gezer hem piknik yaparız diye bastık kurtdoğmuşa gittik gölün kenarına yedik içtik mangal yaptık biraz dinlendik hadi dedik...
  17. arsenikli

Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Hoşbuldum sağolun ben belki sizin girdiğiniz yerlere giremem çıkamam ama değişiklik olur banada
  18. arsenikli

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 Çok teşekkür ederim [/td][/tr][/table]

19. arsenikli

Ynt: Ömerli Civarı Soft Offroad Gezisi Ve Piknik 28.04.2013 aktivite olursa benide çağırırsanız çok sevinirim ( aracım jeep willys 65 model ) 537 987 10 49
  20. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova