Arama sonuçlarınız

1. ErdemTezeren

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

maşallah kazasız belasız binin cok temiz cok güzel bir araç...

2. ErdemTezeren

Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

aynen benimde en sevdiğim kasa cok aradım zor buldum :) istanbuldan antalyaya gittim. Bu arada bende tekrar ankaraya evime donecegim kısa sure sonra inşallah ankarada gorusuruz.
  3. ErdemTezeren

Tesekkur ederim cok sagolun. Cok keyifli ve rahat bir araç

4. ErdemTezeren

Bfgoodrich Mud Terrain T/a Satılık Veya Takaslı

maalesef olmadı cunku aracı yeni aldım bir aylık bile değil :) ama islakta herhangi bir terslik sezmedim hızlı viraj girişleri ve yanlama cabalarım oldu ama bırakmadı

5. ErdemTezeren

Bfgoodrich Mud Terrain T/a Satılık Veya Takaslı

%90 Asfalt kullanımı olan aracımdaki lastikleri satmak veya takas etmek istiyorum. Aracı aldığım kişi yeni taktırmış yaklaşık 3 aylık bir lastik ortalama 2000-3000 km max. yol yaptı. İsten eve evden isi gidip gelen birisi olduğum için lastiklerede yazık oluyor. BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2...

6. ErdemTezeren

Merhaba.Sonunda bir Pathfinder sahibi oldum.Arac 2001 model 3.5 LE 142.xxx milde. Antalyadan satın aldım. 14 yasında bir araç olduğu için tabiki ufak tefek eksikleri sorunları var.Sizlerin yardımı ve fikirleriyle bunları gidermek istiyorum.simdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  7. ErdemTezeren

97 / 98 / 99 Nissan Pathfinder Almak Hakk?nda Yard?m...

Merhaba Uzun suredir aran?zda de?ildim pek aktif olamad?m.En son CJ5 ile ilgili projem için yard?m alms?tm.Fakat yapaca??m?z masraf yüksek ç?k?nca projeyi iptal ettik. Su s?ralar çocukluk ask?m olan nissan pahtfinder için ara?t?rma yap?yorum k?smetse alma niyetim var fakat bildi?iniz gibi...
  8. ErdemTezeren

BEKLENEN SONUNDA OLUYOR 1.GELENEKSEL İZMİR CJ-WİLLYS BULUŞMASI

Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması evet geleneksel konusunda haklısın sayı az olmamalı.insallah bende onumuzdeki yaza hazır olurum ve organizasyonlara katılabilirim ;)

9. ErdemTezeren

BEKLENEN SONUNDA OLUYOR 1.GELENEKSEL İZMİR CJ-WİLLYS BULUŞMASI

Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması Bence katılımcı sayısına bakılmadan bulusma duzenlemelisiniz.5 aracda olsa 3 aracda olsa...izin, yer konusunda bir sıkıntı varsa birsey diyemem ama..Ben modifiyeci tayfadanım aslında ;D 1999 yılından beri bir fiil takılırız...

10. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... sellektor ve 4 lu icin tekrar bakacagım :) zaten benimde icime sinmesi icin a dan z ye herseyin yapılması :) cok pimpirikli titiz ve takıntılı birisiyimdir. :) bir diger merak ettigim seyde bestop u nasıl sokup takıyoruz :) dedigim gibi cekiniyorum fazla kurcalamaya...
  11. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... tesekkur ederim sagolun.suanda listesi kabarık dediginiz gibi bende alısmaya calısıyorum.cok eglenceli ve keyifli bir arac farklı olmak guzel birsey.toplanmıs halindeki guzelligini dusunmek bile cok heyecanlandırıyor. :)

12. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... tesekkur ederim.oncelikle dun dajı jeepe gittim tanıstık konustuk.. arac ile ilgli bilgilere gelince; -hidrolik direksiyon -disk frenler -motorda biraz ufleme varmıs -yag yakmıyor,su eksiltmiyor (cok fazla zaman gecirmedim aracla o yuzden emin degilim...
  13. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... aracı boyle almıslar hic dokunulmamıs.kısmetse ben bastan sona sade ve sık bir sekilde (kendi zevkimce) toplayacagım.kafamda, son hali sekillendi ama imkanlar dahilinde neler yapabilicez birlikte gorucez.bugun Dayı jeep e gidicem ayrıntıları gorusucez.
  14. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... anlıyorum.bende V8 dusunurken dizel teklifi gelince bende orjinalde kalalım dedim biran icimden :) aracın bir-iki resminide ekliyorum.. http://s1307.hizliresim.com/1c/q/qml9m.jpg http://r1307.hizliresim.com/1c/q/qmll7.jpg

15. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Ynt: Cj 5 İcin Oneriler... tesekkur ederim.Ailemizden bir buyugumuzun aracı.toplamaya ilgilenmeye pek vakitleri yok.bende bu tarj konularda hevesli oldugum icin bana pasladılar.onlarında fikirleri dogrultusunda yapıcaz.arac daha once toplanmıs anladıgım kadarıyla.aracta direksiyon cok...
  16. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Merhaba Adım Erdem 28 yasındayım.İstanbulda yasıyorum.aranıza yeni katılıyorum. Yaklasık 1 haftadır 1980 model CJ5 e sahibim.Bu aracla ilgili cok az bilgim var.(bu siteden okuyup gordugum kadar)Aracı gunluk kullanılır halde toplamayı dusunuyorum fakat dedigim gibi cok az bilgiye sahip oldugum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR