BEKLENEN SONUNDA OLUYOR 1.GELENEKSEL İZMİR CJ-WİLLYS BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SaygınOzdemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,696

SaygınOzdemir

Kamp II
Yer
İzmir
Konun yanlış yerde olduğunu biliyorum ve özür diliyorum okunup ilgi görmesi için buraya açtım çok özür dilerim modaratörlerden .

Bundan tam 3 sene evvel Gezenbilir ailesine dahil oldum .Jeep CJ konusunda hiçbir bilgim yoktu daha doğrusu CJ ‘ yi sadece bir 4x4’ü olan mekanik metal yığını bir araç olarak görüyordum. Zamanla bu ailenin içine girince anladım CJ ‘nin bir yaşam biçimi olduğunu hayatların CJ ‘ ye göre şekillendiğini.Bu aile de CJ’nin en büyük etkisi bir araya getirmek,yardımlaşmak olduğunu fark ettim.Bir konu hakkında gecenin üçünde maillerin atıldığını da gördüm batan bir CJ nin yardımına onlarca kilometre tepilerek gidiliğinide.

Fakat İzmir’de her zaman bir etkinlik sorunu vardı.Kopukluklar ,düzensizlikler yer sıkıntıları vs.Bunun için araştırmalar yapıp ortak payda da nasıl buluşuruz diye düşündük ve bir etkinlik düzenlemeye karar verdik.

İzmir’in her yerinden CJ ve WİLLYS’leri bir araya toplamaya ve bu etkinliğinin gelenekselleştirilmesi için

1.GELENEKSEL İZMİR CJ – WİLLYS BULUŞMASI

Etkinliğine start verdik. Herkesin bir birleriyle tanışacağı, keyifli sohbetlerin oluşacağı, yemeklerin yenip oyunların oynanacağı bir etkinlik. 7’ den 70 ‘e herkes CJ-WİLLYS hayranı herkes davetlidir.

Giriş Araç Başı 5 TL’dir.
27 EKİM PAZAR GÜNÜ

Yer:Yahşeli Piknik Alanı Menemen (Menemenden Manisa Yoluna Girince 3 KM Sonra Sağda )

Her türlü soru sorunlarınız için irtibat GSM: 0507 378 76 18 & Saygın özdemir

Buluşma Noktaları ve Saatleri:

Urla-Çeşme-Balçova-Narlıdere-Konak: Üçkuyular Vapur İskelesi Saat: 08:20(Vapur ile Bostanlıya geçilecek.08:45'de vapur hareketi vardır.)

Buca-Bornova –Manisa-Kemalpaşa: İzmir Çevre Yolu Servis Alanı Saat: 08:30

Karşıyaka-Bostanlı-Bayraklı: Bostanlı Vapur İskelesi Saat : 09:00

Aliağa-Menemen-Sasalı: Yahşeli Piknik Alanı Saat: 10:00

ORTAK BULUŞMA NOKTASI ÇİĞLİ KİPA ÖNÜ HERKES ORADA BULUŞUP MENEMEN'E GİDECEĞİZ.BULUŞMA NOKTASINI KAÇIRANLAR 09:00 DA ORTAK BULUŞMA NOKTASINA GELEBİLİR.

Piknik havasında geçeceğini düşündüğümüz için mangal ve yemeklerimizi kendimiz getiriyoruz.
EŞ DOST ÇOLUK ÇOCUK 7 DEN 77 YE HERKES DAVETLİDİR :smiley:

BORNAVA BUCA MANISA.jpg

KARŞIYAKA GRUBU.jpg

URLA CESME BALÇOVA.jpg

ortak bulusma.jpg

Piknik alanı.jpg

Etiketler
Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması

Hayırlı olsun ve kolay gelsin Saygın.
Bu ilk buluşma için uygun olamayacağım ama haziran sonu temmuz başı bir aksilik olmazsa ikinci buluşmayı benim bahçede yapalım. Biliyorsun bahçem 30 - 40 araç, 60 - 70 kişilik çadırlı hafta sonu buluşmalarına alışık :smiley:

http://www.vosvos07.org/etkinlikler/gerceklesenetkinlikler/2006haziran30/2006haziran30.htm

Buggy' Alıntı:
Hayırlı olsun ve kolay gelsin Saygın.
Bu ilk buluşma için uygun olamayacağım ama haziran sonu temmuz başı bir aksilik olmazsa ikinci buluşmayı benim bahçede yapalım. Biliyorsun bahçem 30 - 40 araç, 60 - 70 kişilik çadırlı hafta sonu buluşmalarına alışık :smiley:

http://www.vosvos07.org/etkinlikler/gerceklesenetkinlikler/2006haziran30/2006haziran30.htm

Biliyorum emin abi çok güzel olur aslında bu 1.etkinlikte hevesimiz kursağımızda kaldı 6 kişi geliyor sayı artmaz ise iptal olacak valiliğe gittim yasal izin almak için sayı veremedik bile bu gidişle 1.etkinlik senin bahçende olacak :smiley:

Yakınlarda olsam kesinlikle katılacağım bir etkinlik olurdu...

izrafeel' Alıntı:
Yakınlarda olsam kesinlikle katılacağım bir etkinlik olurdu...
İsrafil abi teşekkürler ondan şüphem yok Yolun İzmir'e düşerse V.I.P Etkinlik düzenleriz sana ;D

Abi daha hiç izmire gitmedim. Öyle bir eşşeklik yaptım maalesef:smiley: ama gelirsem ve İzmir nüfüs ve rakım yazısı önünde kalırsam hatırlatırım ama :smiley: şaka bir yana seneye olursa bu etkinlik inşallah gelirim .

izrafeel' Alıntı:
Abi daha hiç izmire gitmedim. Öyle bir eşşeklik yaptım maalesef:smiley: ama gelirsem ve İzmir nüfüs ve rakım yazısı önünde kalırsam hatırlatırım ama :smiley: şaka bir yana seneye olursa bu etkinlik inşallah gelirim .
Estağfurullah abi İzmir'e girmeden haberimiz olsun ki V.I.P iş yapalım ;D Seneye İnşallah 1.ciyi yaparız inş bu gidişle 5 kişi katılımıyla iptale gideceğiz :mad: Emin abi haklıymış her şeye kendin koşturmakla olmuyor cok heves etmiştik kursakta kalacak sanırım :smiley:

SaygınOzdemir' Alıntı:
Estağfurullah abi İzmir'e girmeden haberimiz olsun ki V.I.P iş yapalım ;D Seneye İnşallah 1.ciyi yaparız inş bu gidişle 5 kişi katılımıyla iptale gideceğiz :mad: Emin abi haklıymış her şeye kendin koşturmakla olmuyor cok heves etmiştik kursakta kalacak sanırım :smiley:

Bozma moralini, gelecek yıl uygun bir zamanda yaparız.
Bizim araçlar ağır araç, öyle bir hafta önceden haydi deyince kolayca yerinden kalkamaz :smiley:
Ben 40 - 50 yaşındaki araçlarla 7 buluşma yaptım. 3 ay öncesinden buluşma detayları, parçacısı, ustası, jandarma izin belgesi, hatta sivrisinek ilaçları bile hazırdı. Tek başına üstlenilecek bir organizasyon seni kıraathane garsonuna çevirecekti, belki de iptali daha iyi oldu. Hem Yahşielli orman parkında ancak sohbet ve mangal yapılır. Burada dolaşacak dozerle açılmış orman yolları da var. Birkaç saat tırmanış yapmak buluşmaya renk katar. En uygun zaman 15 Haziran - 15 Temmuz arası bir hafta sonu(cuma akşamı - pazar öğle üzeri arası) olur. Sen üstte verdiğim linki bir oku, vosvosların yerine CJ'leri koy, keyfin yerine gelir.
Konuşuruz önümüzdeki yıl için.

Bence katılımcı sayısına bakılmadan bulusma duzenlemelisiniz.5 aracda olsa 3 aracda olsa...izin, yer konusunda bir sıkıntı varsa birsey diyemem ama..Ben modifiyeci tayfadanım aslında ;D 1999 yılından beri bir fiil takılırız her hafta sonu toplanılır sohbetler denemeler yapılırdı.Bir sure sonra o kadar rutinlesiyorki kimse aramadan sormadan cıkıp gider herkes ordadır zaten.(belli noktalar vardır.tek tek bakılır) Valla aracım toplanmıs hazır olsaydı uzun yol icin cıkar gelirdim tayfayı toplayıp..

Buggy' Alıntı:
Bozma moralini, gelecek yıl uygun bir zamanda yaparız.
Bizim araçlar ağır araç, öyle bir hafta önceden haydi deyince kolayca yerinden kalkamaz :smiley:
Ben 40 - 50 yaşındaki araçlarla 7 buluşma yaptım. 3 ay öncesinden buluşma detayları, parçacısı, ustası, jandarma izin belgesi, hatta sivrisinek ilaçları bile hazırdı. Tek başına üstlenilecek bir organizasyon seni kıraathane garsonuna çevirecekti, belki de iptali daha iyi oldu. Hem Yahşielli orman parkında ancak sohbet ve mangal yapılır. Burada dolaşacak dozerle açılmış orman yolları da var. Birkaç saat tırmanış yapmak buluşmaya renk katar. En uygun zaman 15 Haziran - 15 Temmuz arası bir hafta sonu(cuma akşamı - pazar öğle üzeri arası) olur. Sen üstte verdiğim linki bir oku, vosvosların yerine CJ'leri koy, keyfin yerine gelir.
Konuşuruz önümüzdeki yıl için.
Haklısın Emin abi biraz ani karar ve aceleci bir durum oldu.Organizasyon zormuş gerçekten verdiğin tarihler çok mantıklı çoğu araç tentesiz olduğunu fark ettim bende dahil ;D O zaman aylar öncesinden buradan mesajımızı vermiş olalım.Hafif parkur olması gerekiyor bende böyle düşünüyorum abi.Gelenekselleştirmek önemli bir konu benim için şuan hazırlıkları planlayıp 3 ay öncesinden hayata geçirilmeye başlanması önemli yardımcı arkadaşlarımızı da yanımıza kabul edebiliriz tabi ;D

ErdemTezeren' Alıntı:
Bence katılımcı sayısına bakılmadan bulusma duzenlemelisiniz.5 aracda olsa 3 aracda olsa...izin, yer konusunda bir sıkıntı varsa birsey diyemem ama..Ben modifiyeci tayfadanım aslında ;D 1999 yılından beri bir fiil takılırız her hafta sonu toplanılır sohbetler denemeler yapılırdı.Bir sure sonra o kadar rutinlesiyorki kimse aramadan sormadan cıkıp gider herkes ordadır zaten.(belli noktalar vardır.tek tek bakılır) Valla aracım toplanmıs hazır olsaydı uzun yol icin cıkar gelirdim tayfayı toplayıp..
Bende JEEP tafasına girmeden önce modifye tayfasına mesuptum.Arkadaşalar arasında olsa sıkıntı değil iş ''Geleneksel'' boyutuna taşınınca biraz kalabalık olmak gerekiyor :smiley: İzmir de de o noktalarımız var kendi aramızda olunca iki kişi olsak bile sıkıntı çıkmıyor.Erdem 2014 Haziran -Temmuz ayına aracın hazır olursa beklerim ;D V8 gibi bir şey olursa daha çok beklerim tabi ki ;D ;D

evet geleneksel konusunda haklısın sayı az olmamalı.insallah bende onumuzdeki yaza hazır olurum ve organizasyonlara katılabilirim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR