Arama sonuçlarınız

1. byhunter

Land Rover 6x4 Puma

Ynt: Land Rover 6x4 Puma çok doğru bakmakla yetinmeyip görmek için buradayız dağları taşları vadileri kısacası yolun bittiği yerlere gidebilmek görülemeyen yerleri görebilmek için. 4x4 ayrıcalıktır.selam

2. byhunter

Land Rover 6x4 Puma

Ynt: Land Rover 6x4 Puma malum ben yeni üyeyim. ;D kısmet bugüne imiş demek :)
  3. byhunter

Land Rover 6x4 Puma

Ynt: Land Rover 6x4 Puma bu 6x4 değil 6x6 dır selamlar.

4. byhunter

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden helal olsun memleketimizin ustalarına..... iyi iş çıkarıyorlar
  5. byhunter

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" nevzat bey merhaba öncelikle hayırlı olsun land toplamış biri olarak nacizane görüşlerimi belirtmek istiyorum. hidrolık direksiyon kutusu orjinal ise öyle kalsın problemi varsa tamir takımı alarak (conta,oring vs) onarabilirsiniz diff lock konusu...

6. byhunter

Defender 110 İçin Arka Koltuk

Ynt: Defender 110 İçin Arka Koltuk ayrıca depoları benzin mazot lpg fark etmez bedava fullayıp gelirsiniz..

7. byhunter

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden Arkadaşlar bu defender toplama hikayeleri aslında büyük bir olay bu güzelim araçları bizler toplamaz sahip çıkmaz isek aynen mke hurdalığını boylayacak sonraki hayatında belki inşaat demiri yada sac olarak göreceğiz. büyük uğraşlar emekler paralar harcayarak...
  8. byhunter

Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?

Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu? merhaba hasan usta hoşgeldiniz. mehmet kola ile tanışıyorum kardeşinizmi kendisi...
  9. byhunter

Defender 110 Akü İhtiyacı

Ynt: Defender 110 Akü İhtiyacı ben olsam mutlu,çelik,inci gibi markalardan 100 amperlik bir akü alırım gerisi size kalmış ucuz dandik akülerden uzak durun selamlar.

10. byhunter

1989 Defender için Puma Motor Değişim

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim merhaba olcay bey sözünü ettiğim motor 4D56 mitsubishi turbo dizel 2500 cc motor bu motoru hyundai h100 ler turbosuz olarak kullanıyor patenti mitsubishi olmak kaydıyle ayrıca mitsubishi pikaplar 4x2 lerde 2003 2004 2005 modellerinde bunun...

11. byhunter

Yeni Almış Olduğum DEFENDER'ın Fotoğrafları

Ynt: Yeni Almış Olduğum DEFENDER'ın Fotoğrafları hayırlı olsun güzel araç modeli ve ne tür bir motoru olduğu varsa başka donanımları hakkında bilgileri paylaşırsanız kanaatlerimizi daha rahat ifade edebileceğiz winç takacaksanız ben daha önce warn kullandım hiç bir sorun yaşamadım.. selamlar..
  12. byhunter

Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?..

Ynt: Piyasadaki Hangi Araç Jantı Defender'e Uyar ?.. hayırlı olsun çok güzel jantlar lastiklerde öyle iyi günlerde kullanın.

13. byhunter

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim ben defender 110 numa mitsubishi turbo dizel motor attığımda usta motor ile şanzımanın birebir orjinal şekilde oturması için mobilyacıların kullandığı mdf malzemeden kalıp yaptı bende o kalıbı dökümcüde döktürdüm daha sonra tornada işledik civata...
  14. byhunter

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim Mardin de yapılan araç ihalesinde bu konuyu ist. ank ve diğer illerden gelen 4x4 meraklıları ve ticaretini yapan arkadaşlarla tartıştık yanılmıyorsam ankara kızılcahamamdan gelen bir arkadaş ben motoru değiştiririm yanlız masrafımı alırım demişti. bu...
  15. byhunter

Ynt: 1989 Defender için Puma Motor Değişim http://rega.basbakanlik.gov.tr/main.aspx?home=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/11/20081128.htm&main=http://rega.basbakanlik.gov.tr/eskiler/2008/11/20081128.htm

16. byhunter

Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır?

Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır? Selam arkadaşlar sizlerle 2.5 benzinli defender'ın kumdan 4 tonluk paraşüt teknesini alırkenki resimlerini paylaşıyorum!!! Bu araca hayran olmamak elde değil!!!! Bu arada ufak bir hatırlatma yapıyım ismini nezaketen vermediğim 3...
  17. byhunter

Bu 1992 Disco V8' in Motoru Nedir ?

Ynt: Bu 1992 Disco V8' in Motoru Nedir ? 10 bin istiyorlardı satılmadı ikinci ihalede almayı düşünüyorum sizce ederi nedir. selam...
  18. byhunter

Bu 1992 Disco V8' in Motoru Nedir ?

Arkadaşlar bu disco 92 model valinin makam aracı olarak kullanılmış satılacaktı ben defender aradığım için birde v8 i yazısı beni ürküttüğü için almadım bu aracın motoru hakkında bilgisi olan arkadaş varmı 3.9 v8 midir yoksa nedir araç çok temiz olduğu için v8 ler hakkında ki fikirlerim...

19. byhunter

1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?..

Ynt: 1990 Defender; Sürekli 4 Çekerden Çıkma?.. Arkadaşlar land ı ilk aldığım günlerdi yazın ortasında gerek olmaz diye yakıttan tasarruf amacı ile ön şaftı söktüm sökmez olaydım araç yürümedi lock konumuna aldım sanayii sitesine herzaman 4. vitesle gittiğim iniişli virajlarda inanın 2. vites...
  20. byhunter

Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?.. teşekkürler bir bakayım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR