Arama sonuçlarınız

1. B

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... yaa aslında ben de katılmak istiyorum ama hiçbir malzemem yok ve o kadar yürüyebilir miyim bilmiyorum:( hiç böyle bir şey y :Papmamıştım.Ne kadara mal olur bana bu ekipmanlar?

2. B

Letonya, Rigaaaaaa...

harika bir konu olmuş bu arada ingilizceniz iyi herhalde orta seviye biri için yeterl mi acaba buralarda gezmek?
  3. B

İngiltere Vizesi Hakkında?

2009 yılında davetiye- bir akrabamın-yoluyla(öğrenciydim) vize almıştım.Giriş çıkış yaptım yaklaşık 1,5 ay kalmıştım.6 aylık vize vermişlerdi.Şimdi tekrar vize almak istiyorum.Öğretmen olarak görev yapıyorum ve uzun süreli vize alabilir miyim?Ne kadarlık vize alabilirim max?10 yıllık vize...

4. B

Uzak Doğu Seyahati (Temmuz-Ağustos)

Ynt: Uzak Doğu Seyahati (Temmuz-Ağustos) gidiş geliş 550 :dolar konusunda yardımcı olabilir misin?
  5. B

Tayland-bangkok uçak bileti

Ynt: Tayland-bangkok uçak bileti sanırım dediğiniz yer obi turizm ben de düşünüyorum paket turunu bu firmanın ama açıkçası çekiniyorum ilk defa gideceğim:( Tursuz gitmek de doğru olmaz herhalde

6. B

Tayland-bangkok uçak bileti

Arkadaşlar 18 temmuz-28 temmuz arası en ucuz uçak bileti ne kadar ?Türkmenistan hava yollarını kullananınız var mı?Bu şirketle tura giden var mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR