Arama sonuçlarınız

1. hoyrat58sivaslı

Alahan Manastırı 2009

Ynt: Alahan Manastırı 2009 Burayı görmeyi istedim ve bunuda başardım. Tek kelime ile muhteşem bir yer burası...

2. hoyrat58sivaslı

Karavancının İstanbul Fotoğrafları

Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları Çok güzel fotoğraflar. Şimdi istanbulda olmak vardı o yoğun trafik, esnafın sokakta bağırması, kalabalık insanların arasında güçlükle yürüyebilmek... Ahh ahh gözümde tütüyor istanbul...
  3. hoyrat58sivaslı

Kırklareli Kamp Ve Karavan Turizmi

Ynt: Kırklareli Kamp Ve Karavan Turizmi Bir gün pınarhisara gezi düzenleyin de güzel yerlerin fotoğraflarını ekleyince gözümüz gönlümüz aydınlansın...

4. hoyrat58sivaslı

Yeni Aracımla İlk Orman Gezim

Ynt: Yeni Aracımla İlk Orman Gezim Hayırlı olsun çok güzelmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
  5. hoyrat58sivaslı

Bursa Gürsu Karagöl turu

Ynt: Bursa Gürsu Karagöl turu Maşşallahhh araçlar ne güzel batmış. Paylaşım için çok teşekkür ederim...

6. hoyrat58sivaslı

Zeytintaşı Mağarası

Ynt: Zeytintaşı Mağarası Belekte 1 yıl kaldım aspendosa gittim beş konak ve köprülü kanyona gittim fakat zeytin taşına bir türlü gidemedim...

7. hoyrat58sivaslı

ANTOFF Karadeniz gezisi

Ynt: ANTOFF Karadeniz gezisi Geziniz hayırlı olsun...
  8. hoyrat58sivaslı

Zeytintaşı Mağarası

Ynt: Zeytintaşı Mağarası Serikteyken gitme fırsatım olmamıştı. Kanyona gittim fakat çok uğraştım bir türlü gidemedim.
  9. hoyrat58sivaslı

Oh Be Sonunda Yaptılar !

Ynt: Oh Be Sonunda Yaptılar ! çok güzel oluyor artık akşama kadar oynarım her halde...

10. hoyrat58sivaslı

Kişisel Galeri (gezgen) (Çiçek Fotoğrafları)

Ynt: güzeller değil mi? Süüüüpppppppperrrrrr olmuş...

11. hoyrat58sivaslı

Unimog...!

Ynt: Unimog...! Yanlara iki kanat takın uçak niyetine kullan. ;) ;) ;) Çok süper olmuş gösteriş olarak süper performansı nasıldır acaba...
  12. hoyrat58sivaslı

Bir Türk Kızı Okyanusu Tek Başına Aşacak

Ynt: Bir Türk Kızı Okyanusu Tek Başına Aşacak duyulsun duyulsun ülkemizin tanıtımı içinde faydalı olur...

13. hoyrat58sivaslı

12 Mart 1921 İstiklâl Marşının Kabulü

Ynt: 12 Mart 1921 İstiklâl Marşının Kabulü Rabbim milletimize atalarımızın yaşamış olduğu acıları yaşatmasın...
  14. hoyrat58sivaslı

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010) Fotoğrafları beğenmek ne kelime tam anlamı ile harika olmuşş...
  15. hoyrat58sivaslı

Üçdere Kanyonu

Ynt: Üçdere Kanyonu Paylaşmışsın ama mevki neresi nasıl gidilir bari bunuda yazda bilelim...

16. hoyrat58sivaslı

Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010) Yürüyüş macera ve zevk dolusu olmuş. Şelaleler çok güzelmiş bir kaç değişik açıdan çekilseymiş daha güzel olurdu. Paylaşım için teşekkür ederim...
  17. hoyrat58sivaslı

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) Ahh Karadeniz ahhh. 2011 gelince mart ayında bir haftalığına oradayım inşallah...
  18. hoyrat58sivaslı

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010) Ne kadar güzel yerlermiş böyle...

19. hoyrat58sivaslı

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Gündönümünü bilmiyorum ama şimdiye kadar diktiğim fidanların hepside tuttu. Önce rabbime emanet ediyorum daha sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Fidan dikerken Peygamber efendimizin hadisi şerifini düşünerek dikiyorum. "yarın kıyamet kopacağını...
  20. hoyrat58sivaslı

Ömer Kaplıcası

Ynt: Ömer Kaplıcası Sivas'ımızda da güzel kaplıcalar var eğer ki buralarda şifa bulamazlar ise sivastaki balıklı kaplıcalar, sıcak çermik,soğuk çermik,yılanlı kaplıcaları tavsiye ederim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR