Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavancının İstanbul Fotoğrafları
Çok güzel fotoğraflar. Şimdi istanbulda olmak vardı o yoğun trafik, esnafın sokakta bağırması, kalabalık insanların arasında güçlükle yürüyebilmek... Ahh ahh gözümde tütüyor istanbul...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Evka-4 Yamanlar Dağı Zirvesi Doğa Yürüyüşü (07 Mart 2010)
Yürüyüş macera ve zevk dolusu olmuş. Şelaleler çok güzelmiş bir kaç değişik açıdan çekilseymiş daha güzel olurdu. Paylaşım için teşekkür ederim...
Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)
Ahh Karadeniz ahhh. 2011 gelince mart ayında bir haftalığına oradayım inşallah...
Ynt: Ağaç Dikelim
Gündönümünü bilmiyorum ama şimdiye kadar diktiğim fidanların hepside tuttu. Önce rabbime emanet ediyorum daha sonra elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Fidan dikerken Peygamber efendimizin hadisi şerifini düşünerek dikiyorum.
"yarın kıyamet kopacağını...
Ynt: Ömer Kaplıcası
Sivas'ımızda da güzel kaplıcalar var eğer ki buralarda şifa bulamazlar ise sivastaki balıklı kaplıcalar, sıcak çermik,soğuk çermik,yılanlı kaplıcaları tavsiye ederim...