Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ömer Bey;
Bilsem derhal ama maalesef botanik bilgim onları tanıyabilecek kadar fazla değil hiç te araştırmadım daha doğrusu araştırma ihtiyacı çok hissetmedim.Biz dağ bayır gezerkene özellikle böyle çok sık rastlanmayan veya herkesin farkına dahi varmadığı güzelllikteki çoğu endemik yabani çiçek ve bitkileri görüntüleriz daha doğrusu eşim görüntüler böyle yüzlercesi var.dur bikaç tane daha yükleyeyim.Bizim içi,n önemli olan onlar evcilleri nasılsa herkes biliyor..! selamlar.
Anlıyorum
Bende gezilerde her gördüğüm çiçeğin fotoğrafını çekip burda forumda paylaşıyorum.Bahsettiğim iki çiçeği bende çekmiştim
Görünce,adlarını özellikle ondan sordum
Paylaşılacak güzelliklerde buluşmak dileğiyle iyi akşamlar diliyorum.Selamlar ...
insallah ilk firsatta yukleyecegim bende, sizin ege sivesiyle yaptiginiz anlatimlarinizada bayildim Gezgen abi... Bir an rahmetlik Ozay Gonlumun o Amanin yavriiiimmm diye baslayan o meshur mektuplarindan birin okuyorum sandim Turkiyeye gelince sizinle tanismakta isterim... saygilar