Arama sonuçlarınız

1. hoyrat58sivaslı

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 17 09 1986 başak

2. hoyrat58sivaslı

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi Mecbur kalmadıkça toz, toprakta olmasın. Özellikle çocuklar için büyük tehlike. Yetişkinler içinde aynı durum söz konusu.
  3. hoyrat58sivaslı

Büyük Acı.....

Ynt: Büyük Acı..... Terörün her türlüsüne lanet olsun. Bugün askere pusu kuran yarın bana kurar. Alevi, sünni, kürt, türk, laz, çerkez benim kardeşim ama terörü destekleyen asla kardeşim olamaz. Eğer bir avuç toprağımız varsa o bizim değil, şehit kanı ile sulanan vatanımın TÜRKİYE'min toprağıdır.

4. hoyrat58sivaslı

Büyük Acı.....

Ynt: Büyük Acı..... Allah rahmet eylesin fidanlarımıza. İhmal çok oluyor ordumuzda ve bu ihmaller gencecik bedenler ödemek zorunda kalıyor. Asker uyumaz, yorulmaz, yemez, içmez diyorlar ve işte böyle sonuçlarla karşılaşıyoruz. Ayrıca gündüz pusu atılmaz diyorlar. Pusunun gecesi gündüzü olmaz...
  5. hoyrat58sivaslı

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Esra özmen sev yeter :-):-):-)

6. hoyrat58sivaslı

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Bugün sabahtan akşama kadar boştum sabah tecer ırmağına yolum düştü arabada olta hazır bekliyor. Fakat yem olarak hiçbirşey yoktu. Araçta kırmızı dut vardı belki tutarım gibisinden iğneye taktım. Nafile 3 saat dolandım ama çok akıllı balık olduklarını fark ettim...

7. hoyrat58sivaslı

en sevmediğimiz insan tipi !!

Ynt: en sevmediğimiz insan tipi !! Hiç kimse geçmişini satın alamaz ama en ufak sebeplerle kendi geçmişte yaşananları konu edinmek, o konularla başlanmış bir işi sonlandırmak. Hayatta en sevmediğim insan karakteri oldu. Madem ki geçmişinde bir b.k yemissin bunu neden başkasıyla...
  8. hoyrat58sivaslı

Dokumacılar Kanyonu Keşif Faaliyeti

Ynt: Dokumacılar Kanyonu Keşif Faaliyeti Gerçekten güzel paylaşım. Allahtan sel alıp götürmemiş Zaten bu gibi durumlarda kesin bir aksilik olur. Yinede geçmiş olsun paylaşım gerçekten çok güzel.
  9. hoyrat58sivaslı

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Yanlış insanı tanımışım ve yanlış insana kendimi kaptırmışım. Kimseye beddua etmiyorum ve kimseyide suçlu bulmuyorum. Ama allahtan bulasın diyorum. Birgün kapıma gelip aman diyeceksin fakat ok yaydan çoktan çıkmış olacak. Eğer çok istiyorsan şimdi gel sonra...

10. hoyrat58sivaslı

Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ?

Ynt: Kampda Yaptığınız Değişik Yemek Pişirme Şekilleri Neler ? Kamp olsunda yemek olarak kuru ekmek dahi olsun. Güveç herzaman iyi olur ohh ne güzel olur keşke şimdi kampta olsam da bişeyler yapsam.

11. hoyrat58sivaslı

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Allah nasip ederse birgün şöyle iyisinden benimde olacak. Küçükken skystar.ın hayali ile yaşıyordum şimdi navara'nın hayali ile.
  12. hoyrat58sivaslı

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçimi Gerçekten güzel bilgiler. Teşekkür ederim emeğiniz için.

13. hoyrat58sivaslı

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Aynen öyle silahın yeri ayrı köpeğin yeri ayrı. Silah çare değil ama iyi bir köpek (özellikle kangal:-) ) tüm emniyeti ve asayişi en güzel şekilde sağlar.
  14. hoyrat58sivaslı

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Arkamda bir ordu olacağına yanında sadık bir köpek olsun o bana yeter. Silaha gerek yok bence.
  15. hoyrat58sivaslı

Recep Yazıcıoğlu

Ynt: Recep Yazıcıoğlu Süper vali vaybe allah böyle devlet adamlarını başımızdan eksik etmesin. Allah rahmet etsin. Yalnız kaza değil s u i k a s t olarak görüyorum. Meclis bir komisyon kurmalı bence bugün bana yarın sana. Araştırılsın.

16. hoyrat58sivaslı

Kamp Yemeklerinden Bir Demet.

Kampta gece köz ateşinde patates, biber, patlıcan közlemeyi, çay denlemeyi çok seviyorum. Üstadlar bu işi çok iyi biliyor. Ellerinize sağlık.
  17. hoyrat58sivaslı

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Sivastan gezenbilir ailesine selamlar. Gezmeyi çok seviyorum özellikle dağ, taş, ova vs. Nere olursa olsun benim için gezmek önemli değil önemli olan içimdeki doğayı keşfetmek. Özellikle kekik kokulu kayalardan, coşkun ırmaklardan ve el kol sallayarak...
  18. hoyrat58sivaslı

Nükleere Hayır !

Ynt: Nükleere Hayır ! Açıkçası nükleer enerjiye evet diyorum. Sebebi ise hiçbir iş risksiz olamaz. Evden çıktığımızda ya da iş yerinden çıktığımızda o yere tekrar aynı şekilde gelebilme imkanımız yüzde kaç. Her işin bir tehlikesi var. Sivil toplum örgütleri kendi cebini düşünür doğayı düşünmez.

19. hoyrat58sivaslı

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Arzu kömür gözlüm
  20. hoyrat58sivaslı

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Sağ gösterip sol vuranlardan, kendini b..k sananlardan, iş yaparım deyipte iş yapamayanlardan (söz verip güven verip sen merak etme ben yaparım diyenlerden) allah bunların eline düşürmesin. Geri kalanı korkutmuyor zaten. öyle hayvandan, inden,cinden, periden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri