presso
Ana Kamp
Ynt: Nissan Patrol Resimleri
evet değerini biliyoruz öyle olur olmaz yerler zorlamıyoruz kilide gelince orjinal kendi kilidi evet eski aracımız hoştu ama arazide hep askıda kalmasa iki kapıya göre daha güzel ama iik kapı gibi arazide manevra kabiliyeti yok o yüzden gülü seven dikenine katlanır diyorum sizede restorasyon çalışmalarınızda kolay gelsinPatrolCat' Alıntı:Gerçekten harika bir araç ve heralde değerini de biliyorsunuzdur..Yani maddi açıdan demiyorum..
Bu gibi bir aracı kırıcı kullanmak ve bilinçsizce zorlamak bence akıl karı değil..
Aracınızda orjinal tam %100 LSD var o zaman..Bu orjinal mi yoksa siz mi %100 diff. kilidi getirttiniz..
Bende 86 düz dizel SD33 kısa şase sahibiyim..6 aydır restorasyonu ile uğraşıyorum ve daha yeni çıkardım sanayiiden
Festivale gelicek misiniz Aladağlardaki..
Tanışmak ve aracınızı yakından görmek isterim..
Eski Patrolünüz de çok hoşmuş..Uzun şase yani sizinkinden almayı düşünüyordum bende ancak arazi şartlarında
kısa şasenin daha avantajlı olduğunu bildiğimden tercihimi kısa şasede yaptım alırken..
Restorasyon aşamalarını Garaj/Nissan başlığı aldında bulabilirsiniz..Bir günlük tuttum orada..
Bakma fırsatınız oldumu bilemiyorum ancak paylaşmak istedim sizinle de..
Gerçeği söylemek gerekirse içim biraz buruk keşke uzun şase alıp motokaravan tarzı bir şey yapsaydım ve aracımın içinde kalarak dilediğim yerde,
istediğim kampta çadır, tulum..vs.. ile uğraşmak zorunda kalmasaydım diye..
Ama hayırlısı böyleymiş..
Karadeniz Ereğliden sevgilerimle..