Büyük Acı.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,939
Ynt: Büyük Acı.....

‎17 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ SAAT 14:00, YER: TÜRKİYE - ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ, TÜRKLÜĞÜMÜZÜ GÖSTERİYORUZ!
BAYRAKLARIMIZLA BİRLİKTE bir pazarınızıda çocuklarımıza ayıralım.
KKTC - Girne Atatürk Heykeli.Adana – İstasyon Meydanı
Afyonkarahisar -Zafer Meydanı(Kale Önü)
Aksaray - Hükümet Meydanı
... Ankara – Kızılay M.(Güvenpark) (Anıtkabir'e yürüyüş)
Antalya – Saat Kulesi+Manavgat
Aydın – İstasyon Meydanı
Balıkesir - Kuvayi Milliye Meydanı
Bolu - Kardelen Meydanı
Bursa – Kent Meydanı
Çanakkale - Cumhuriyet Meydanı
Denizli - Çınar Meydanı
Diyarbakır - Dağkapı Meydanı
Edirne - Selimiye Meydanı
Elazığ - Gazi Caddesi
Erzurum - Gar Meydanı
Eskişehir – Odunpazarı
Gaziantep - Demokrasi Meydanı
Giresun - Osman Ağa Meydanı
Hatay-Eski belediye binasının önü
Isparta - Valilik Meydanı
Iğdır-Belediye Meydanı
İstanbul – Taksim Meydanı
İzmir - Saat Kulesi
Kahramanmaraş - Müftülük Meydanı
Karaman – Aktekke Meydanı
Kastamonu - Belediye Meydanı
Kayseri - Cumhuriyet Meydanı
Kocaeli - Cumhuriyet Parkı
Kırıkkale -Cumhuriyet Meydanı
Kırşehir -Ankara caddesi Valilik Karşısı
Konya-Kültürpark Kütüphane Binasının Önü
Kütahya - Zafer Meydanı
Malatya - Kapalı Çarşı Üstü
Manisa - Hükemet Meydanı
Mersin - Cumhuriyet Meydanı
Muğla - Valilik Konağı+Bodrum İskele Meydanı
Nevşehir - Borsa Kavşağı
Ordu – Cumhuriyet Meydanı
Osmaniye – Cumhuriyet Meydanı
Rize – Atatürk Heykeli
Sakarya - Kent Meydanı
Samsun - Cumhuriyet Meydanı
Sinop – Uğur Mumcu Meydanı
Sivas - Hükümet Meydanı
Tekirdağ - Tuğlalıpark
Tokat - Cumhuriyet Meydanı
Trabzon – Atapark,
Zonguldak – Madenci Anıtı Önü + Karadeniz Ereğli İş Bankası Önü

Etiketler

Hepsine allahtan rahmet diliyoruz. Nur içinde yatsınlar. Vatan uğruna can verebilecek daha 13 milyon var bu ülkede.

Bu millet kendisine yapılan kötülüğüde iyiliğide gayet iyi biliyor durum çok farklı bu kötülüğü bize yapan ne ingiliz ne anzak nede yunan bin yıldır birlikte yaşadığı birlikte şavaştığı birlikte bu vatan uğruna canını verdiği kardeşleri tarafından yapılınca insan biraz daha fazla endişe duyuyor bu gidiş bu iki kardeş halka acı gözyaşı kan ve nefret olarak geri dönüyor yine birlikte bölüşerek paylaşarak güzel günler yaşamak için ırkçı kafatascı düşünceleri kafamızdan atmazsak her iki taraf için sonuç felaket allah yardımcımız olsun çok zorlu bir dönem

Tüm ulusumuzun başı sağolsun.Allah hepsine rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin fidanlarımıza. İhmal çok oluyor ordumuzda ve bu ihmaller gencecik bedenler ödemek zorunda kalıyor. Asker uyumaz, yorulmaz, yemez, içmez diyorlar ve işte böyle sonuçlarla karşılaşıyoruz. Ayrıca gündüz pusu atılmaz diyorlar. Pusunun gecesi gündüzü olmaz ki. Adamlar yorgun birliğin halinden belli oluyor ki üzerlerine saldırmışlar. Şimdi bu ihmallerle o komutanlar (ihmale göz yumanlar) nasıl yaşayacak ve vicdanları nasıl rahat edecek. Heronlar neden görüntü almadı, hava kuvvetlerine bağlı birlikler neden hemen intikal etmediler, ayrıca başka zaman tsk personelinin üzerindeki elbise yanmaz, su geçirmez diyenler neden susuyor. Yorgun, aç, uykusuz bu tim neden istirahat etmediler. Önce bunların cevabını alalım. Şehitlerimize allah gani gani rahmet etsin. Hepside çok gençtiler. Allah tekrar rahmet etsin.

hayatta hata yapmamanın bir tek çözümü vardır oda eylemsiz kalmak, bu milletin 30 kusur yıldır yaptığı gibi!
keşke askerler kışlalarından çıkmasalardı değilmi? hatta ne işleri vardı bu sıcakta memleketlerinden o kadar uzakta dağlarada?
ben burada hata yapanı körü körüne savunmuyorum ancak bu tür yorumlarıda çok manidar buluyorum! en basitinden lütfen dürüst olun hepimiz askerlik yaptık hangimiz nöbette uyumadık?

her meslek gibi askerlik de saygın ve sadece profesyonellerce yapılacak bir iştir. ahmeti mehmeti toplayıp kamuflaj giydirip 3-5 mermi attırıp haydi savaşa denilirse olacak budur. profesyonellik olarak çöp toplamak, kalp ameliyatı yapmak ya da ülkenin ekonomisini idare etmekten bir farkı yoktur. nasıl çocuklarımıza okuma yazma öğretecek öğretmen ordusunu özenle eğitiyorsak sınavlarla seçiyorsak çuvalla (!) para ödüyorsak ordu da profesyonel olmalı. o zaman görün siz gelen kelle sayısını, dağlardan kimin sesinin geleceğini. bu işin şu an çok profesyonelce ve ciddi yapılmadığı kanaatindeyim. aksi halde 30 senede bu işte bir arpa boyu da olsa yok alırdık. ya da aldık da ben mi fark etmiyorum ?

yasarergun' Alıntı:
her meslek gibi askerlik de saygın ve sadece profesyonellerce yapılacak bir iştir. ahmeti mehmeti toplayıp kamuflaj giydirip 3-5 mermi attırıp haydi savaşa denilirse olacak budur. profesyonellik olarak çöp toplamak, kalp ameliyatı yapmak ya da ülkenin ekonomisini idare etmekten bir farkı yoktur. nasıl çocuklarımıza okuma yazma öğretecek öğretmen ordusunu özenle eğitiyorsak sınavlarla seçiyorsak çuvalla (!) para ödüyorsak ordu da profesyonel olmalı. o zaman görün siz gelen kelle sayısını, dağlardan kimin sesinin geleceğini. bu işin şu an çok profesyonelce ve ciddi yapılmadığı kanaatindeyim. aksi halde 30 senede bu işte bir arpa boyu da olsa yok alırdık. ya da aldık da ben mi fark etmiyorum ?
Tamamen katılıyorum.

Terörün her türlüsüne lanet olsun. Bugün askere pusu kuran yarın bana kurar. Alevi, sünni, kürt, türk, laz, çerkez benim kardeşim ama terörü destekleyen asla kardeşim olamaz. Eğer bir avuç toprağımız varsa o bizim değil, şehit kanı ile sulanan vatanımın TÜRKİYE'min toprağıdır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR