Arama sonuçlarınız

1. N

Hikayeler

Ynt: Hikayeler rica ederim :)

2. N

Türk Mutfağı ve Yemek Kültürü

Ynt: Türk Mutfağı ve Yemek Kültürü bende boğazına düşkün olan biri olarak bilgilerinizi keyifle okurum =)
  3. N

Kaleiçi

Ynt: Kaleiçi Ferdane Hanım gezip gördünüz mü merak ettim hoşunuza gitti mi Kaleiçi? bence Antalya'da ruhu olduğunu hissettiren özel yerlerden biridir Kaleiçi umarım görmüşsünüzdür..

4. N

Türk Mutfağı ve Yemek Kültürü

Ben bu bölümde yemek kültürüne ilişkin bir başlı göremedim gözümden kaçmış ise affola.. Yemek kültürü neden önemli? Yörelere ilişkin yemekler neler? Geçmişten günümüze değişen yemek alışkanlıkları ve yemek çeşitleri ve bunun nelerle ilgili olduğuna dair fikirlerin paylaşılmasını önemsiyorum ve...
  5. N

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? en son izlediğim filmlerden en çok etkilendiğim gerek konusu gerek doğa görüntüleri olsun "sonbahar"dı

6. N

Assos Vakfı

Ynt: Assos Vakfı Murat bey çabalarınızdan ve hassasiyetinizden ötürürü sizi tebrik etmek istedim.. Assos hakkında çok şey duymuştum ama gidip görmek henüz kısmet olmadı ençok ta merak ettiğim yıldızların en çok göründüğü ve en güzel gözlemlenebildiği yer olduğu söylentisinin doğru olup...

7. N

Hikayeler

Ynt: Hikayeler selamlar, bu köşeye bayıldım hepsini bir çırpıda okumam imkansız ama çok güzel hikayelere rastladım okumaya devam edeceğim mutlaka teşekkür ederim paylaşan arkadaşlara..
  8. N

Bob Dylan Sevenler Buraya

selam arkadaşlar... Bob Dylan'ın bendeki yeri bambaşka bu yüzden onun adının burada da geçmesi gerektiğini düşündüm paylaşımlarınızı bekliyorum bende buldukça onunla ilgili ilginç yazıları burada paylaşmak istiyorum ve belki de koyu bir hayranı olmama rağmen bilmediğim şarkıları vardır sizlerden...
  9. N

28. Uluslararası İstanbul Film Festivali

Ynt: 28. Uluslararası İstanbul Film Festivali benim çok keyif aldığım bir festivaldi gerçekten...çoğunlukla antalyada olmama rağmen iksv'nin bu festivalini kaçırmamaya özen gösteriyorum.. festivalde yine istediğim bir çok filme bilet bulamadım =( ancak kesinlikle bir şekilde bulunup izlenmesi...

10. N

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşbulduk efendim tekrar teşekkür ederim bende öyle olmasını umuyorum =))

11. N

Müze Kart Uygulaması

Ynt: Müze Kart Uygulaması evet yine de güzel bir uygulama müze gezip, görmeyi teşvik etmek adına.
  12. N

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor merhaba arkadaşlar, buraya yeni geldim ama bu ortamlarda çok bulundum neler yaptığınızı çok iyi biliyorum, ben bunları yapan arkadaşların psikolojileri ve o an ne hissettikleriyle ilgileniyorum o an ki hissettikleri ve psikolojileri...

13. N

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşbulduk efendim çok şanslısınız bende çabalayacağım bir karavanım olması için
  14. N

!f İstanbul 2009

Ynt: !f İstanbul 2009 ben bu festivalde sadece no bodys perceft isimli filmi izleyebildim biletler tükenmemiş olmasına rağmen bir filme gidebildim çünkü biraz da tepkiliydim geçen yıllara nazaran bilet fiyatları yüksekti sanki..zaten biletlerinde eskiye nazaran hemen tükenmemesinden benim gibi...
  15. N

Müze Kart Uygulaması

Ynt: Müze Kart Uygulaması müze kart uygulaması eğer tam uygulanabiliyor olsaydı evet çok güzel bir uygulama olurdu fakat bazı müzelere girmek için yeterli olsa da bazı bölümlerini gezmek için yeterli olmayabiliyor buna Dolmabahçe Sarayı ve Topkapı Sarayını örnek verebilirim..

16. N

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları umarım gidebilirsin
  17. N

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) keşke benim de bir karavanım olsa sabahlara farklı farklı yerlerde günaydın diyebilsem...bence karavan özgürlüğün bir sembolü olabilir...tüm karavancı arkadaşlara saygı ve selamlarımı sunuyorum...
  18. N

Antalya - Köprülü Kanyon

Ynt: Antalya - Köprülü Kanyon bu civarlarda kalmasanız bile mutlaka kaldığınız bölgede çeşitli turizm şirketleri olacaktır siz bulmasanız bile onlar sizi bulup rafting turuna katılmanız için ikna etmeye çalışacaklardır

19. N

Antalya - Köprülü Kanyon

Ynt: Antalya - Köprülü Kanyon burada rafting yapmak gerçekten çok heyecan vericiydi özellikle -2 derece olan sudan geçişimi hiç unutmayacağım..
  20. N

Antalya Kamp Alanları

Ynt: Antalya Kamp Alanları bir tavsiye daha adrasan mart nisan aylarında muhteşem oluyor portakal çiçekleri kokusu içinde kendinizi cennette hissedebileceğiniz bir yer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri