Arama sonuçlarınız

1. kahverengi

Tek başıma kamp 15 günlük program!

Tek başıma kampımı 15 güne uzattım, İzmit, Adapazarı, Yalova üçgeninde mutlaka git dediğiniz yer tavsiyelerinizi ve dikkat edilmesi gereken hususları bekliyorum.

2. kahverengi

soğucak yaylası hakkında detaylı bilgi

soğucak yaylası yolu hakkında iyi şeyler duymadım, binek aracımla gideceğim, konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  3. kahverengi

Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011)

Ynt: Kuzuyayla'da İftar ve Sahur Kampı (13 - 14 Ağustos 2011) İsa Bey; Bende öbürgün iftar sahur olayına girip 2 gün kuzuyaylada tek başıma kamp yapacağım. Tavsiyeleriniz nedir? Milli park içinde ateş yakmaya izin varmı? yiyecek içecek tedariki yakınmı yoksa tedbirlimi gideyim? Çadırı nereye...

4. kahverengi

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi Birde soğucak yaylası yolu kötüymüş diye okudum, binek arabayla sorun yaşarmıyım ?
  5. kahverengi

Yer Tavsiyesi

Ynt: Yer Tavsiyesi Cevabınız için teşekkür ederim, belirttiğiniz soğucak yaylası ve poyrazlar gölü civarı birbirine yakınmıdır? Kamp alanı varmıdır? Saygılar

6. kahverengi

Yer Tavsiyesi

izmit, adapazarı, yalova üçgeni içerisinde, tek başıma kamp yapabileceğim yer tavsiyelerinizi bekliyorum. bayram için. (Yuvacık dışında)

7. kahverengi

Tek Başına Kamp için Yer Tavsiyesi

Bayram tatili için tek başıma kafamı dinleyebileceğim kamp yeri tavsiyelerinizi bekliyorum. (yuvacık dışında)
  8. kahverengi

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ynt: yardımlarınız için şimdiden teşekkürler siteden gurup etkinliklerini takip etmenizi öneririm.
  9. kahverengi

Sakarya-Akyazı (şelale) resimleri

Ynt: Sakarya-Akyazı Burası Akyazı'nın neresi, nasıl gidilir, kamp yapılabilirmi, yapılırsa nasıl yapılır, çevre köyler ve durumu nasıldır? Daha detaylı bilgi lütfen...

10. kahverengi

Kamp Yapmak İçin Yaş Sınırı Var Mı?

Ynt: Kamp Yapmak İçin Yaş Sınırı Var Mı? Kamping sorumlusu sorun çıkarırsa telefonla babanızla konuşturun, yok eğer babanızın haberi yoksa arkadaşlarınızın abisi falan babanızmış gibi konuşsun:) e daha nasıl taktik istiyosunuz anlamadım:)

11. kahverengi

Kamp Yapmak İçin Yaş Sınırı Var Mı?

Ynt: Kamp Yapmak İçin Yaş Sınırı Var Mı? Mutlaka bir kamping içerisinde bulunun, yok eğer çılgınlık yapıcaz derseniz, bulunduğunuz bölgeye bakan jandarma karakoluna mutlaka yerinizi bildirin. Telefonunuzun çeken bir yerde olmaya bakın.
  12. kahverengi

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri Cevap veriyorum: Tek başına kamp süper olur! Ama kampinglerde değil, kampinglerde zaten tek başına olamazsın... Bununla birlikte dağda kamp tecrübeniz yoksa tavsiye etmem, ilk önce birkaç arkadaşınızla bunu deneyin derim... Dağda tek başına kamp...

13. kahverengi

İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi Kamp için yine veysel dayı uygun. Eğer orman içinde kamp tecrübeniz varsa papaz çayırı derim, ama daha önce yabanda kamp yapmamışsanız bence veysel dayı da kurun kampı.
  14. kahverengi

İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi

Ynt: İzmit, Yuvacık, Aytepe kamp gezisi Aytepe'ye mutlaka çıkın Veysel dayı'da bi çay için, sonra su deposuna inip orada motorları bırakın, papaz çayırına kadar orman yürüyüşü yapın.
  15. kahverengi

ŞİLEDE KAMP

Ynt: ŞİLEDE KAMP Sakinlik istiyorsanız şileyi biraz geçince kabakoz'u tavsiye ederim.

16. kahverengi

Kış Mevsimi için Kamp Yeri

Ynt: Kış Mevsimi için Kamp Yeri 1,5 ay çadırda kalırsan, sonrasında ev hayatı bir daha sarmayabilir:)
  17. kahverengi

Çadır Konusunda Tavsiyeleriniz

volkans arkadaşa katılıyorum, Kubbe türü çadırlar daha pratiktir, ben kubbe'liden vazgeçmem.
  18. kahverengi

Şişme yatak hakkında?

Ynt: Şişme yatak hakkında? yüksek irtifalarda yazın bile olsa üşürsünüz (tecrübe ettim) ayrıca pratik olmadığından mat'a döndüm.

19. kahverengi

Çocuklarla Kamp

Ynt: Çocuklarla Kamp Öncelikle Çocuklarla kamp fikrinden asla vazgeçmeyin, bu olayın çocuklar üzerindeki olumlu etkisi saymakla bitmez. Ülkemizdeki bu fikir yoksunluğunu gören Serdar Kılıç, http://www.campwolftrack.com/ oluşumunu kurmuş ve gayet başarılı olmuştur. Saygılar
  20. kahverengi

Kışın Uludağ'da Doğa Yürüyüşü

size ilk tavsiyem, sorunuzu doğa yürüyüşü bölümüne değil dağcılık bölümüne yazmanız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR