Arama sonuçlarınız

1. LRTD5

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme 2-3 fotoğraf daha var mı acaba?

2. LRTD5

Defender yükseltme

Ynt: Defender Yükseltme Bunun lastiği? Jant Off-set'i kaç acaba? Benim 110'un dodikler ile aynı ve yükseltmesi de aynı galiba.
  3. LRTD5

Defender yükseltme

Sağdaki 90 245/75 r16 bfg a/t Standart tamamen Lastikler 28 hava 2" yükseltme ile araba standart orantıyı yakalamak için 33 lastik istiyor. 255/85-16 düşünüyorum ben 110 için. Standart haline en yakın görüntü oranını yakalayan lastik bu olacak sanırım. 285/75 -16 gayet güzel duracak ama...

4. LRTD5

Defender yükseltme

Ynt: Defender yükseltme 2" yükseltme ve 235/85 r16 bridgestone dueler m/t lastik ile... 30mm spacer bulunuyor. Lastikler 35 hava.
  5. LRTD5

Satılık 2004 Land Rover Freelander Td4 Hse.....

Ynt: Satılık 2004 Land Rover Freelander Td4 Hse..... Kilometre ve fiyat bilgisi gerekli olacaktır.

6. LRTD5

Bburago Edıtıon Defender 110sw

Emre bey, benim elime ulaştı. Teşekkürler,

7. LRTD5

Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw Emre bey merhaba, Ben bu hafta ofiste değilim ama bizim muhaberat teslim almıştır. Size ulaştı bilgisi geldi ise sorun olmaz. Selamlar.
  8. LRTD5

Çadır İçin Paratoner Sistemi

Ynt: Çadır İçin Paratoner Sistemi Alternatif bir "öneri"getirilecek mi merakla izliyorum.
  9. LRTD5

Ynt: Bburago Edıtıon Defender 110sw 50 TL rakama ben de bir tane isterim. Özelden yazışalım.

10. LRTD5

Freelander Lastikleri

Ynt: Freelander Lastikleri Orijinalini tercih edin, ben de aynı araçta aynısını kullanıyorum. Cross kuvvetle ihtimal daha yoldışı için uygun ancak sağladığı fayda kayıplarına değmez.

11. LRTD5

defender ses izolasyonu

Ynt: defender ses izolasyonu Yurtdışı forumlarda sıkça kamp matının iyi bir izolasyon sağladığı söyleniyor. Benim aklıma yatıyor. Kapalı hücre, ısıya dayanıklı bir köpük neticede...
  12. LRTD5

Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması.

Ynt: Düz Dizel Defendere Golf Mazot Pompası Uygulaması. Mazot çok gitse de genelde yanmayı sınırlandıran taze ve sıkıştırılmış hali ile serin olan havadır. Önce havayı çok koyarız sonra yetecek yakıtı basarız :) he enjektör değişmiş olsa, atomize daha iyi eder yakıtı ve sessiz daha verimli bir...

13. LRTD5

Kafa Lambasındaki Kırmızı Işık

Ynt: Kafa Lambasındaki Kırmızı Işık Sohbet ettiğiniz kişilerin gözünü almaz. Gözlerinizi karanlığa alışık tutar. Aniden sönerse kısa süreli körlük olmaz. Faydalıdır...
  14. LRTD5

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Küçük hatırlatma, 235/85 r16 lastik ölçüsü td5 ve puma motorlu Defender'lar için orijinal ekipmandır. V8'ler için sadece Usa versiyonlarda 265/75 r16 vardır. 205/85 r16 fabrika ölçüsüdür. Ancak genelde 235/85 r16 düz dizel dahi çevirebilmekte. Ancak araç tabi ki...
  15. LRTD5

Defender 90 Sahibi Olduk Sayılır...

Benim elimde 1995 model orijinal 90 var, 300tdi rn380 şanzıman koydum. Bayağı para harcandı :) daha kahn design'a k'sına gelemedik :) ama mantık doğru, kumandalı profesyonel bir model yerine LR dünyasına başlamak için vesile olmuş. O land rover kurdu bünyeye girdi mi durmaz :) illaki bir D90...

16. LRTD5

Yardım 2003 Landrover Discovery Td5--- Mitsubishi Pajero 3.2 Did 2004 Model

Vallahi her konuya girip oldukça uygun bir fiyata pajero'sunu satmak için adeta ısrarcı olan bir arkadaş bu arabaların karizmayı çizdirdi çok fena... Hepi topu birkaç on tane olan arabalardan biri olmasına rağmen satılamıyorsa vız gelir tırs gider... Küresel pazara filan gitmeyin, sanayide bir...
  17. LRTD5

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Yeni Defender'da yer alan puma ile mekanik pompalı puma arasında önemli fark var. Blok aynı olması maalesef aynı motor demek olmuyor. Malum o zaman tgv'nin altyapısı 300tdi ama sonra evrile evrile powerstroke makina oldu ki. Bunu koyacağım deseniz, 62 beygirden 190beygire geçiş ayarlasanız bile...
  18. LRTD5

Defender 110 Hız Sorunu

Üstünde daha önceden çalıştı iseniz artık yürüyene vakit gelmiş demektir. Gerçekçi olmak gerekirse motor 300tdi olunca zevki keyfi çok değişiyor. Düz dizel iş görüyor ama keyifli bir sürüş için 300tdi mimimum gerekli, serdar.karabacak@hotmail.com Mail adresim. Şimdiden motor bakmaya başlayın...

19. LRTD5

Defender 110 Hız Sorunu

Çok özel bir araba değilse yani manevi değeri yoksa ve genelde özelliksiz bir araç ise, motor değişim işlerine değmez. Söylemek boynumun borcu :/ ben giriştim bu işlere ama araç 1995 orijinal 90'dı ve otokar imalatı bir prototipdi. Malum 110 bolca var. Satıp yenisini almak daha iyidir her...
  20. LRTD5

Defender 110 Hız Sorunu

1.2 arazi kutusunu takarak bayağı masraf yapacaksınız. Ayna mahruti oranı ve fabrika lastiği 205 genişlik olanın belki biraz şansı olabilir. Ama bunu hesaplamak lazım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri