Arama sonuçlarınız

1. parodi

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Etabın yusufla beraber kardeş kardeş devam ettiğim fotoları sonunda gelmiş Çağlar eline sağlık, sen şeçebildinmi Çağlar bak tam yanımda oturuyo cam parlayınca tam görünmemiş yusufcum sağ olsun hiç yanlız bırakmadı...

2. parodi

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Aslında benim vinç takmamı bekliyo heheheheheheh ;D
  3. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Bana da tek gibi geliyo ;D Başka deli yok heralde ;D Ama fark yaratmakta lazım one yaw herkesin girdiğiyle gir araziye ;D Çağlar sen bide ayna mahruti ve kupa yükseltme 35" lastikten sonra gör beyaz balinayı ;D ;D...

4. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Vay vampir vay bende diyorum nerde bu geçikmedin bakıyorumda ;D ;D ;D Bende ozaman ortadoğu ve balkanların en iyi gezi videosunu görmeni ücrete bağlıyım diyorum ;D Hem Hakanınkiyle birmi seninki kumda 1metre...
  5. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Koptum Çağlar fotolara yorumlara eline sağlık, yahu biz neler yapmışız böyle ;D ;D ;D Fotoğraflar çok başarılı kamerayı getirmediğime üzülmüştüm ama iki japon bir amerikalı bir gün fotoğraf ekibi Banu ve kanka'yı...

6. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Ben yoldan gönüllü çıktım abi çok keyifliydi etap, bu sene explorer'ı biraz sıkıştırayım dedim şu vinçi takayım helede mahruti ve lastik büyütme operasyonu olsun daha ne resimler gelicek expodan ;D Amerikalı...

7. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Hakancım yazı süper olmuş çok keyifle okudum eline sağlık, fotoğrafçılarımızında eline gözüne sağlık sağolsunlar çok keyifli parkurdu, tüm 2 japon 1 amerikalı ekibini kutlarım ;D Seval hanım arkadaşım sağol varol ;D...
  8. parodi

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) O girdiğimiz yere benzer bi yere girdik hakan sağolsun ya ben buraya hiç girmedim bi girelim mi nolur nolur dedi ;D neyse bu başlığı meşkul etmeyelim açarlarsa geziyi detayları verirler Sağol abi, valla az gülsünler diye...
  9. parodi

Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009)

Ynt: Off-Road Yarışı Öncesi Üvezli Keşif Gezisi (13 Eylül 2009) Yok yok soğumaz abi şilede karşılaştık gözlemecilerde ;D o gezilerinden yaklaşık 1 hafta sonra bu p.tesi ben ışığı gördüm sinanın gözünde zehiri aldı biz az evvel şileden döndük savaş yaralarıyla bir araç ön diff karpuzu patlak...

10. parodi

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Murat bey yoğunluğundan dolayı!!! heralde cevap yazamamış ben affına sığınarak yazayım dedim... Murat beyin kendi aracı değil resimlerdeki crv araç bi arakdaşımızın, kendilerinin hrv si ve jeep xj si var sanmıyorum bu mevsimde hrv yi oraya sokacağını ;D xj yi...

11. parodi

Kdz. Ereğli Balı Köyü Keşif Gezisi (19 Eylül 2009)

Ynt: Kdz. Ereğli Balı Köyü Keşif Gezisi (19 Eylül 2009) Güzel bir gezi olmuş, ülkemizde güzel olmayan bir yer varmı acaba elinize sağlık...sanki daha fotoğraf ve bilgi varmış gibi hissetim ;)
  12. parodi

Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları

Ynt: Şeker (Ramazan) Bayramı Kutlamaları Hepinize hayırlı bayramlar dilerim...

13. parodi

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model Güzel hazırlanmış araç güle güle kullanın sepetine ve turuncu projektörüne hayran kaldım...
  14. parodi

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Göktepeyi görmeden
  15. parodi

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Tuncay geçmiş olsun cj sahiplerinin hepsi birer mekanik ustası zaten ;D

16. parodi

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) Keyifli kamp ve geziymiş fotoğraflarda çok güzel... ;) Bu karda ne var acaba görünce paralize oluyorum önceki hayatımda kar adamı yetimiydim neydim ;D Kar yağsada artık kendimize gelsek :D
  17. parodi

Antoff Bey Dağları Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Ynt: Antoff Bey Dağları Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Bu geziyi ve bölgenin detaylarını bekliyoruz selamlar. ;)
  18. parodi

5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009)

Ynt: 5. Off-Road Şampiyonası Yarış Resimleri (12-13 Eylül 2009) Kendilerini her organizasyonda hayranlıkla izliyorum trakoff amatör duyguları profesyonelliğe dönüştüren türkiyedeki en iyi offroad klübüdür.Tüm çalışmalarında başarılar dilerim onlardan trakyanın güzel bir bölgesinde iğneada...

19. parodi

İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009)

Ynt: İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009) Çok keyifli belkide dünyanın en güzel rotalarından biri kazasız belasız huzur içinde gezmenizi dilerim :) selamlar...
  20. parodi

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Amin amin erkanım sağol, murti sana teşekkür için ayrı bir başlık acayım dedimdi ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR