Arama sonuçlarınız

1. parodi

Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009) sağolun varolun arkadaşlar ;D

2. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Güzel keyifli bir toyota şöleni olacak belliki seçilen bölgede fevkalade bizde amerikanlarla etrafınızda dolanırız artık, aslında toyota alma zamanım geldi ama kriz toyota projesini vurdu ;D...
  3. parodi

Gezenbilir tv'nin ayak sesleri bunlar ;D ;D ;D İyi seyirler arkadaşlar ;D ;D ;D http://www.dailymotion.com/user/expeditionistanbul/video/xamt57_demirkoylongoz-2009_auto

4. parodi

Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?

Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız? Kızınız için allahtan rahmet, sizede sabır dilerim...Uyuşturucuyla ilgili eskiden kampanyalar olurdu artık sanki legal olmuş gibi çok üzücü...
  5. parodi

Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım

Ynt: Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım Geçmiş olsun sevindim çözülmesine ;)

6. parodi

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) + 1 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) + 1 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...

7. parodi

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Zaten pek öğrenme katalizörler anlamsız şekilde çok pahalı ;D
  8. parodi

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Zaten sesi değişmedi arttı ;D
  9. parodi

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Biliyorum susturucuyu sadece ben bağlatmadım bilgi vermek için yazdım tabiki faydası olacaktır susturucunun itirazım yok sesini sevdim bide çekiş güzel oldu ;D

10. parodi

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Ben aracımdan 2 katalizörüde söktüm benim sensörler boruların üzerindeydi bi sorun olmadı sadece biraz çekişle beraber sesi arttı ama o sesten memnunum ben ;D Tuğsanın dediği gibi sensörler üzerindeyse sorun olabilir ;) Not : Düz boru bağlattım...

11. parodi

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) iNşallah gelicek daha güzel geziler filmler Sinan ;) Alınma alınma ben yem attım gelmedi oltaya Murti ;D LR gibi araban olsun 8)
  12. parodi

Sahra Çölünde Kısa Bir Off-Road Gezisi (4-5 Ekim 2009)

Ynt: Sahra Çölünde Kısa Bir Off-Road Gezisi (4-5 Ekim 2009) Çok güzel kareler etkileyici toyotanın sağlamlığı şaka gibi ;D VX serisi hayallerimi süslüyor ;)

13. parodi

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Onun için mi bana senin kartal slx güzel görünüyo heeeee şimdi anladımmmmmm heheheheheheh ;D Eyvallah Hakan baba, aynı anda araba kullanıp hemde çekim yapmanın handikapları dışında güzel oldu, tam yaşanan sel sonrasına denk geldi...
  14. parodi

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Filmi (14-15 Eylül 2009) Beğenmene sevindim ;)eylemlerimiz gelişerek sürecek ;D
  15. parodi

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Puahahahahahaha LR heryere rahat gelemiyomuydu diyosun yani LR'ye söz hakkı doğmasın ;D

16. parodi

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...
  17. parodi

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? Gerçekten çok değerli filmler sayılmış "Elveda Lenin" benim çok sevdiğim filmlerden biridir. Sinema anlayışımı yansıtan en iyi filmdir.
  18. parodi

Devrim Arabaları'na Saygı...

Ynt: Devrim Arabaları'na Saygı... Devrim Arabaları filmini, çekim aşamasından itibaren ilgiyle takip ettim gerçekten çok heycan verici bir konuydu ve Türkiyede bir filmde bir araya gelebilecek en iyi oyuncu kadrosuyla çekiliyordu diyebilirim ki parayla bir araya getirmekte zorlanacağınız bir...

19. parodi

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Aman efendim aldık gazı gidiyoruz ;D ;D ;D Hedefi bulmasına seviniyoruz, yeni gezi planlarına, daha güzel filmlere ve hatta "GEZENBİLİR TV" düşüncemize hızlandırıcı güç katıyosunuz ;)
  20. parodi

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Gezenbilir Off-Road Grubu 01- Yüksel Uysal ( yuysal) +1 İstanbul Cuma 02- Sevtap Dilek Çimen ( SDC) İstanbul Cumartesi 03- Cihan Ülker...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri