Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüxcü osi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,189
Ynt: Toyota Hilux 87 Arka Defransiyel İçin Yardım

defransiyelim gelmiş.şimdi ustamın yanına gidiyorum.inşallah hemen takarız ve sonucu siz degerli forum üylerimizle paylaşırım.sessiz bir defransiyel ve hilüx.inşallah sonuç güzel olur.

Etiketler

bu günün yorgunlugu anca böyle çıkardı.hilüxümüzün defransiyelini taktık denedik tecrübe ettik gayet iyi gayet güzel tık ses yok en küçük bü ugultu yok.öncelikle bana hakan beyi tavsiye eden hasan ve cihan abime çok çok teşekkür ederim.sonrada bana dediği gibi iyi bir defransiyeli 24 saat bile demeden gönderen hakan ataman bey e çok çok teşekkürler.defransiyelimdeki ses benim için büyük bi sorundu ama şimdi inanın rahatladım.önce mekanik gerisi bi şekilde olur. ;)

hilüxcü osi' Alıntı:
bu günün yorgunlugu anca böyle çıkardı.hilüxümüzün defransiyelini taktık denedik tecrübe ettik gayet iyi gayet güzel tık ses yok en küçük bü ugultu yok.öncelikle bana hakan beyi tavsiye eden hasan ve cihan abime çok çok teşekkür ederim.sonrada bana dediği gibi iyi bir defransiyeli 24 saat bile demeden gönderen hakan ataman bey e çok çok teşekkürler.defransiyelimdeki ses benim için büyük bi sorundu ama şimdi inanın rahatladım.önce mekanik gerisi bi şekilde olur. ;)

hadi hayırlısı olsun çok sevindim ;)

saol abi darısı şanzumanından defransiyelinden ses gelenlere olsun :D

Halledilmiş olması güzel,hadi hayırlı ve geçmiş olsun :smiley:

çok teşekkürler.çok saolun.şimdi bi kasa problemim var.onuda hallettikmi arabamı daha çok sevecem inşallah.ama mekanik süper oldu o kesin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR