Arama sonuçlarınız

1. parodi

Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen

Ynt: Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen Toyota babası tuğsan gayet güzel izah etmiş zaten ;D

2. parodi

Ynt: Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen 18,5-19 bin civarına çekilmeye çalışılsa daha iyi olur gibi geliyo bana, yalnız şu var bu aracı terios ile kıyaslamayın 1,3-2,5 motorları açısından çünkü aralarında güç dağıtımı, lastik ve modifiye açısından çok fark var yani terios'un...
  3. parodi

Ynt: Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen Araç 21 yaşında ama özel üretim araçlar bu kasalar, arazide kullanım amacıyla fabrikadan modifikasyonlu sadece lastik takıp devam ediyosunuz ;D bu hilux'te ekstra modifikasyon var o yüzden biraz daha yüksek fiyat geçen yıl bu araç 18bin liradan...

4. parodi

Sorento Videoları Kore Kaplanı 4X4

Ynt: Sorento Videoları Kore Kaplanı 4X4 Ömer görünmüyo videolar ::)
  5. parodi

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Offroad oyunlarına katılan ve derece elde eden abilerimizi ve arkadaşlarımız kutlarım ;D Birinciliğinden dolayı Adnan abi ve co-pilot'u Aytuğ'u ayrıca kutlarım ;D

6. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Muhteşem bir marka gezisi olacak, tam bir görsel şölen ve uzak bölgelerden gelen çok değerli arkadaşlar, çok keyifli bir bölge sağolsunlar Mesut abi ve Kocaeli'li saz arkadaşlarının (Birden abi...

7. parodi

Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Adapazarı Pamukova - Ercova Yaylası Off-Road Oyunları (23 - 25 Ekim 2009) Çok güzel fotoğraflar özledik ercovayı gitme zamanı geldi de geçiyobile ;)
  8. parodi

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009) Çok keyifli bir etkinlik olmuş tüm sivas ekibini ve katılan arkadaşları kutlarım şimdi heyecanla bekliyoruz foto ve videoları selamlar ;D
  9. parodi

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Hakan bir bölük olmuşunuz nerdeyse suziki bölüğü ;D Bi gezimi yapsak tüm bölükle hehehehe ;D içtima alırız sağdan say sayım biter gezi biter maşallah maşallah ;D

10. parodi

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009) Katılımcı Litesi Off-Road 4x4 01- Mert Kiğılı...................................LR Disco 02- Umut Öcal.................................LR Defender 03- Hasan Koca(hasanfb)..................Jeep CJ-7 04- Neriman Mustafa...

11. parodi

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Bakın ne buldum çizilmiş birazda tozlanmış ;D ;D ;D ;D heheheehhe birazda nostalji herkese iyi eğlenceler http://s215.photobucket.com/albums/cc103/incusses/ercova2007/?action=view&current=ercovanostalji.flv
  12. parodi

Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009)

Ynt: Kırklareli - Demirköy Gezi Notları (14-15 Eylül 2009) Murti efendi kendini ikna edicen bişekil artık bak repberde var bölgeden hadi bakalım bi gayret ;D

13. parodi

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Sanıyorum viskos arızası ama uzman değilim benim ki spekülasyon, şayet öyleyse sorun büyük olabilir hemen değiştirelim diyeceklerdir ve pahalı bir parçadır hemen teslim olma çıkma yada tamir takımı varsa tamirle çözebilirsin yetkili servise götüreceksen gözünün...
  14. parodi

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Heh zaten ailemizin honda uzmanı murtide zaten yazmış ;D
  15. parodi

Ynt: CR-V Arazi Performansı... Tolga hoşgeldin bu teknik sorununu http://www.gezenbilir.com/index.php?board=4.0 bu link içinde başlık açıp yazarsan daha kolay bilgiye ulaşırsın sana cevap daha kolay verilir, aracın hayırlı olsun bu arada yakıt normal gibi duruyo şehir içi için selam.

16. parodi

Yunanistan 2010

Ynt: Yunanistan 2010 Şuan 3 adet yurtdışı gezi planımız var 1-balkanlar 2-hazar boyunca iran(tebriz-tahran-meşat) 3 suriye-beyrut-ürdün-akabe körfezi hepsinin yapılmasının olumlu olumsuz tarafları var uzun vadede hepsini yapıcam ama önce hangisi olucak belli değil şu ekonomi bi toparlansa da...
  17. parodi

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Çağdaş iyi oldu bunları öğrendiğimiz ;D sağol ben gözlerimi kaparım yumulrum artık aç kalınca ;D
  18. parodi

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Kayseri grubumuzdaki abilerimizi ve arkadaşlarımızı kutlarım alternatif bir gezi olmuş erciyes'in ihtişamıda çok güzel yansımış elinize sağlık, yeni ve keyifli gezilerinizi bekliyoruz hatta belki beraber ;) Ertuğrul bey geçmiş olsun...

19. parodi

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 1. ekiNoks 2. cenkcc 3. seyyah-34 4. feroza34 5. byseyyah 6. oğlak 7. zigana78 8. Felice 9. Kasif 10. melinda 11. reis28 12. 2fast4u 13. züğürt gezençi 14. eftaLYa 15. ekinox 16. nitroces 17. Parodi (Fatih Aydoğdu)
  20. parodi

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Tarihini tam hatırlamıyorum gerçi gezenbilirde bıraktığım zamanların mesajları vardır ordan çıkar ama heralde 1,5-2 yıl olmuştur...İkinci bir hayat yaşıyo gibiyim hem beden hem ruh sağlığı acısından 3 paket içiyodum bıraktığımda bırakan arkadaşları kutlarım tek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri