Arama sonuçlarınız

1. parodi

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Erdem bey selam, Sorunuza geç cevap verdiğim için özür dilerim, iNşallah çok geç olmamıştır ;) Ben explorer'ın Türkiye'de parçasını bulmakta zorlanmadım ;) çok aşırı olmamakla birlikte elbette pahalı, ancak abd'den getirme şansınız...

2. parodi

Ford Explorer çalışmama nedenleri?

Ynt: Ford Explorer çalışmama nedenleri? Yiğit selam, Arancın hayırlı olsun, kendine has düşük radio frekans kontrollü (125 KHz ve 134,2 KHz) immobilizer güvenlik sistemi var vericilerde bulunan değişken ve güçlü frekans radio sinyalleri çakışma ve kirlenmeye yol açar anahtar üzerinden giden...
  3. parodi

İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009)

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Puhahahahahaha eğer arpa suyu pazarlığında istediğini alamazsa bunu yapar kesin, vampir ;D

4. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Yahu arpa sularını taşımak için senin eve hamal tuttum ;D gezenbilirin yarısı senin evdeydi şahitlerim var ;D saldayeme de el koydun nasıl olucak Hakan ;D yoksa çağların arabada mı kaldı sandalyem ::) Sinan, 1...
  5. parodi

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Bu araçların içinde toyotayı tek geçerim, bu kadar gezide sürünen toyota hiç görmedim.Nice amerikanlar, ingilizler ve diğer bazı japonlar çok can çekiştiler gözümüzün önünde ;D ;D ;D

6. parodi

Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum

Ynt: Aracımın İşleri de Ben de Bittik. Yorumları Bekliyorum Hayırlı olsun, iyi günler de kullan. Çok seviyorum bu hilux'leri ;D

7. parodi

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ;)
  8. parodi

Ynt: İki Japon Bir Amerikan Araç ile Çataldağı Off-Road Gezisi (21 Eylül 2009) Ben bi samurai alsam iyi olucak Çağlar ;D
  9. parodi

Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi

Ynt: Levent Beyin (Buralpdi) Babasının Vefat Haberi Başınız sağolsun, allah kalanlara sabır versin...

10. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Var K.P.S. si var Sapanaca da İstanbul dereyi bul, İstanbuldereden yukarı sar yolun sonu soğucak heheheheeh ;D

11. parodi

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Elvis Crespo - Suavemente
  12. parodi

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Aventura - Obsecion

13. parodi

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Willy Denzey - Et si tu n'éxistais pas
  14. parodi

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Don't Know Why- Norah Jones
  15. parodi

ford explorer hakkında.

Ynt: ford explorer hakkında. Aracınızda lpğ takılı mı acaba takılıysa ayarıyla ilgili olabilir yada ; Boğaz kelebeği, Ateşlemede bir sorun (buji veya buji kabloları), Yada hava emişi ile ilgili bir sorun olabilir. En iyisi bakım yaptırdığınız yere danışmanızdır tabiki ;)

16. parodi

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Sevindim ;D Yahu benim toyotam bile yok ;D ;D ;D
  17. parodi

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Tuğsan oluyo mu böyle ;) biz toyota etkinliğini el üstünde tutarken alınganlık yapma lütfen ne uyarısıymış çok merak ettim doğrusu sen arkadaşımıza bi el telsizi ver herşey çözülsün ;D ;D ;D...
  18. parodi

İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009)

Ynt: İzoff Karadeniz Turunda Yaban Tv Yayında (18-26 Eylül 2009) Fragman süper Okan, geriye keyifle izlemek kalıyo arkadaşlarımızı ;D

19. parodi

İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009)

Ynt: İzoff (İzmit Off-Road Grubu) Karadeniz Keşif Gezisi (18-27 Eylül 2009) Adaş selam, Heyecanla bekliyorum çok keyifli program olacak yayın akışını aman ihmal etmeyin yazmayı, devamını bekliyoruz gezilerin ;) ;D
  20. parodi

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti Keyifle takip etmeye başladım elinize sağlık ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri