Arama sonuçlarınız

1. amaç

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Devam

2. amaç

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar devam
  3. amaç

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar devam

4. amaç

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Bunlarda benden
  5. amaç

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar Bende herkese teşekkür ederim güzel bir akşam oldu.

6. amaç

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) tesekkürederim :)

7. amaç

Nikon D90 18-105 mm lensim kırıldı! Önerilerinizi bekliyorum..

Ynt: Nikon D90 18-105 mm lensim kırıldı! Önerilerinizi bekliyorum.. Lensin son durumu nedir acaba ?
  8. amaç

Islak Ortamlarda Fotoğraf Çekimi

Ynt: Islak Ortamlarda Fotoğraf Çekimi Yuksek neminde zararı olabilecegini düşünüyorum.Bu konuda herhangı bırsey yapıyormusunuz.
  9. amaç

Youtube Bıktırdı Beni Artik Çözüm veya Alternatif Var mı?

Ynt: Youtube bıktırdı beni artik Çözüm? veya alternatif? dns lerim 208.67.220.220 - 208.67.222.222 Çok nadirde olsa açılmadıgı zamanlar oluyor. Bugun oldugu gıbı :( Dns leri ayarla yarın gırebılırız dıye umut edıyorum.:)

10. amaç

Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk.

Ynt: Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk. Microsoft Office Picture Manager Programı'nda yukarda resımlerı duzenle var ordan yapabılırsın ben sadece bunu kullanıyorum. Oldukca pratik.

11. amaç

Teknik Sorun ve Sitenin Kapalı Kalması

Ynt: Teknik Sorun ve Sitenin Kapalı Kalması Şükür kavuşturana :)
  12. amaç

Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk.

Ynt: Fotoğraf (JPEG) boyutu ayarlama hk. Microsoft office picture manager programını deneyebılırsın.

13. amaç

Kişisel Galeri (amaç)

Ynt: Kişisel Galeri (amaç) Sadece Arka bacakları net cıkmıs :( İkincisini cekemeden kactı :D
  14. amaç

Canon PowerShot SX10 IS

Ynt: Canon PowerShot SX10 IS Güncel
  15. amaç

Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz..

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz.. Bende bıryerlerde okumustum bahsettiğiniz gibi, alınan tohumlar bir defa ekilebiliyor ve cıkan ürünlerden tekrar tohum alma ımkanımız olmuyor. Tamamen bilincli üretildigi belli. Neden bunlar ıthal ediliyor karşılıgında nasıl taahhutler alınıyor kımse bılmıyor.

16. amaç

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz.. Komıkmı komık. Vaktiyle bir memlekette halkından fena halde vergi alan bir padişah varmış. Gel zaman git zaman bu vergiler o kadar artmış ki artık padişah bile durumdan rahatsız olmuş... Ama rahatsızlığı vergilerin çokluğundan değilmiş... Halkının bu eşek...
  17. amaç

Ynt: Nasıl Bir Ülkede Yaşıyoruz.. Unutmayalımki, ödediğimiz vergiler, yol, su, elektrik olarak bize geri dönüyor arkadaşlar. Garip olan bize geri dönen yol su ve elektrik için tekrar kullanım bedelı ödüyoruz. Onlara ödediğimiz kullanım bedellerinin içindede yine vergiler var. Nihat SIRDAR dan...
  18. amaç

8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :)

Ynt: 8 Ağustos Pazar Günü Evleniyorum :) Tebrik ederim. Mutluluklar dilerim.

19. amaç

"Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor

Ynt: "Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor Ben çok begendim. Ntv ye ne oldu birden doğaya saldı kendini anlamadım. :D
  20. amaç

Arkadaşımız Çiğdem'in (cidowsky) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Çiğdem'in (cidowsky) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum gününüz kutlu olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri