Arama sonuçlarınız

1. gazi sezer

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz tozluk takılıyor

2. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz siteye bir göz attım dediğiniz gibi gün içinde toplam 60 kişi ziyaret etmiş, istanbul'da yaptığımız hiç plan tutmuyor 2 saat diye planladığımız iş 5 saat sürüyor neredeyse uçağı kaçırıyorduk.
  3. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz arkadaşım istanbul'da yapmak istedikleriimzin yarısını yapabildik zaman olmadı inan, başka birgün bir yerlerde gürüşürüz.LRO Türkiye duymuştum bir bakayım ne var yok.

4. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz öyle güzel şeyler söylüyorsunuzki heyacanlanmamak elde değil, çok güzel olur hemde çok güzel arkadaşım, bizler kendi aramızda iyi organize olursak ( hadi dendiğinde belli bir bölgede herkesi toplamak gibi ) ilgili organizasyonlar gerekli adımları...
  5. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz teşekkür ederim, sizin gibi dostlarlarda beğendikce yorgunluğum gidiyor. :)

6. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz anladım, güzelmiş fiyatta uygun

7. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz ali hayırdır, bu araç kimin.? hayırlı olsun diyimi.?
  8. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz selam, arkadaş ilk fuarda olmanıza sevindim, söylediğiniz gibi ilk fuar adıda üzerinde ilk fuar, bu sene yurt içinden ve dışından yoğun katılımcılar olacağını söylediler, mesafe ölçerli el dürbününe vb. ihtiyacım var firma ile görüştüm oraya getirecek...
  9. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz yerin hazır demeyeceğim zaten kadroda sende varsın ;), evet güzel laf etmişim "hobin yoksa yaşamıyorsun demektir" çok büyük zevk bora bugün bitti ve farları yaktım mersin içinde bir tur attım tüm yorgunluğum gitti. a,b,c planlarını hazırla yakın...

10. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz koltuklar çok çok yakıştı.

11. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz motor kaputuna izasyon, emniyet kemeri, kapı kartonları takıldı son aşamalara geliyoruz.
  12. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bende yatıyorum, çeta yapan arkadaşlarla sabah teneke tava yiyeceğim.

13. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz ben dayima çekmişim.! ;D
  14. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz virüs bulaştırdın gittin, belki defender biliiyorduda neler yapılabileceğini bizden bugüne kadar dinlememişti, 6 kişi defender alacak geldiğinde kırıkkale' ye gideceğiz
  15. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz ;D

16. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz eksiklerin olsun 6. ayda bursa'daki av fuarındayız, oradanda bişeyler alırız.
  17. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sana ilginç gelecek bir haberim var, adana'daki reşit diye bir arkadaş vardı land rover parçacısı babası 52 yıldır bu işi yapıyor kendi yanında yetişmiş, onun yanına gitmiştim görmüştü defender bu süreçtede siparişler falan çok görüşür olduk ne dese...
  18. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sorulurmu ? ;D

19. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bu aşamadan sonrası senin işin ben, ben kaportacımı zafer ustayı özledim.! boyacıdan camel tropy renklerine dahi baktım
  20. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz 1 ay sonra bizde hazırız afrika turuna, dürbün takıldıktan sonra poligona gittik 100 mt'den 10 cm çapındaki hedefi vurabiliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR