Arama sonuçlarınız

1. yusuf ziya

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Türkiyede eşi benzeri olmayan bir Blazer olaçak ;) Kolay gelsin...

2. yusuf ziya

[Satıldı] - 1991 Model Nissan Patrol GQY60

Güzel arac alana satana hayırlı olsun...
  3. yusuf ziya

69 Tuzla Willys Motor Revizyonu

iyi akşamlar Bizde yaklaşık 25 yıla aşkın süredir willys puckup var son 10 yıldan beri 1952 model ford 2500(dizel) motorlu kaiser şanzumanı var gayet güçlü ve performanslı...Biz willys fındık bahçesınde kullanıyoruz dik yamaç ve dere(su geçeşlerinde) yüklü halde gayet iyi... kolay gelsın...

4. yusuf ziya

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. ben erciyes üniversinde okuyorum kayseride ki araç evime 15 uzaklıkta okula gidip gelirken benimde ilgimi çekmişti ;) şimdide burda gördum...inşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız.
  5. yusuf ziya

Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor kolay gelsin...

6. yusuf ziya

SATILIK CJ 80 MODEL

Ynt: SATILIK CJ 80 MODEL güzel araç hayırlı satışlar...
  7. yusuf ziya

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım böylesini ilk defa gördümm :o maşallah...
  8. yusuf ziya

İSOFF CHALLENGE 3. AYAĞI GÖRSELLERİ

Ynt: İSOFF CHALLENGE 3. AYAĞI GÖRSELLERİ takip...

9. yusuf ziya

Gezenbilir Ordu Grubu

Ynt: Gezenbilir Ordu Grubu Ad- Soyad: Yusuf Ziya Demir Doğum Tarihi ve Yeri: 1992 - Ünye Memleket: Ünye/Ordu Semt: İlgi Alanı: Arazi Araçları, Off-Road,Doğa Araç: willys pickup -1952
  10. yusuf ziya

9. Jeep Şenliği (1. Fatsa Off Road Oyunları) (17 - 19 Haziran 2011)

Ynt: 9. Jeep Şenliği (1. Fatsa Off Road Oyunları) (17 - 19 Haziran 2011) takip

11. yusuf ziya

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu kolay gelsın abi takipteyiz...
  12. yusuf ziya

Apo Dayının M38 'i

Ynt: Apo Dayının M38 'i abiler buda benden olsun :D konuyla ilgil degil ama kardeş sayılırlarr willys puckup okulda tahtaya çizmiştim...
  13. yusuf ziya

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 takip ;)

14. yusuf ziya

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

ellerinize sağlık çok ama çokkkk güzel olmuş araba ve yapılan işlemleri hiç sıkılmadan ilk sayfasından son sayfasına kadar bir kitap gibi okudum her yorumu kazasız belesız bol çamurlu gunlerde kullanın...
  15. yusuf ziya

1952 model willys puckup satılık

Ynt: 1952 model willys puckup satılık ;)
  16. yusuf ziya

Willys M38 Arıyorum

Ynt: Willys M38 Arıyorum inşallah duruyordur merakla takip ediyorum gelişmeleri ;)

17. yusuf ziya

39 Swamper Kullanan Cherokee

Ynt: 39 Swamper Kullanan Cherokee takip
  18. yusuf ziya

Willys M38 Arıyorum

Ynt: Willys M38 Arıyorum acaba istambul daki beyaz willys bu mu acaba ve sahibi hala satıyormu??? bı bilgim yokkk bir bakın istersenizz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67726.msg816299#msg816299

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri