Willys M38 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cubs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,194
Ynt: Willys M38 Arıyorum

ATİ79' Alıntı:
ben aracı incelemiştim.gayet düzgündü sizinde bakmanızda fayda var tabi :smiley: ama yerini hatırlamıyorum şuan net gittiğim dükkanı hatırlamıyorum. parçaçı olan ulus otomotive veya ünal arkadaşımıza sorabilirsiniz. onlarda biliyorlardı aracı.. saygılarımla...
Teşekkür ederim.

Etiketler

Merhabalar,
aydında bir cip ustasının ilanı vardı m38
toplamak için dağıtılmış fakat toplanamamış dağınık vaziyette idi :smiley:
5000 istiyordu, ama malum sitede hala duruyor mu bilmiyorum.
tüm parçaları tam diye biliyorum belki işinize yarar.
kolay gelsin

acaba istambul daki beyaz willys bu mu acaba ve sahibi hala satıyormu??? bı bilgim yokkk bir bakın istersenizz...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67726.msg816299#msg816299

Hemen msj yazdim. Umarim arac duruyordur. Tesekkurler...

Ne yazik ki arac satilmis arkadaslar. Bakalim sirada ne var...

kardes burda yapılmıs olanıda yapılmamas olanıda var buluruz ama sana bı usta tavsıyesı bu sevdadan vazgec cun ku bu modelde aracları toplatmak bılındıgı gıbı basıt bı olay degıl helede bu ışlerle ugrasmıyorsanız hıc degıl ama ıllakı kararlıysanız dedıgım gıbı burda yapılmıs olanları var buyuk emekler harcanmıs yapılmıs hurda olarakta bulabılırız plakalı burda oldukca var yalnız bıraz zaman lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-klasik-4x4-41394963/detay ..........su adrestekını bılıyorum mesela benım musterım fena bı arac ta degıl boyası falan bı kat elden gectı curugu de yok yapıldı ısıne yarayabılır belkı .

himbere53' Alıntı:
kardes burda yapılmıs olanıda yapılmamas olanıda var buluruz ama sana bı usta tavsıyesı bu sevdadan vazgec cun ku bu modelde aracları toplatmak bılındıgı gıbı basıt bı olay degıl helede bu ışlerle ugrasmıyorsanız hıc degıl ama ıllakı kararlıysanız dedıgım gıbı burda yapılmıs olanları var buyuk emekler harcanmıs yapılmıs hurda olarakta bulabılırız plakalı burda oldukca var yalnız bıraz zaman lazım
Söylediklerinize katılıyorum tabi ki, ancak bu iş keyif işi. Sizin de dediğiniz gibi acele etmeden tadını çıkara çıkara güzel bir araba yapmak istiyorum. Şanslıyım ki etrafımda bu araç hakkında bilgisi olan kişiler var. Umarım istediğim gibi olur. Her zamanki gibi kısmat diyelim...

bide şuna bir bakın ben çok hoşuma gitti

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-turkiyede-tek-willys-52-model-el-yapimi-46785797/detay?source=promotion_chva

başlıkta söyledim bende 46 model bi mb var çeki plakalı vergisi falan yok yani. beyaz renk. bu cam çerçevesi tammamen orjinal boru. bitane yüksek kaput 52 var orjınalden 20 cm uzun beypazarı yapısı oda çeki plakalı. bitanede 64 uzun şase tuzlam var o yapım aşamasında:smiley: kendim topluyorum defransiyelleri genişlettim orjınalınden 10 cm genişledi. valla konunun dısına cıktım galıba dıyecegım şu elimde bi mb var.he birde bi dünya yedek parça var cj pek yok ama direksiyon kutusu falan var onunda sizin bıldıgınız biyerde cj 7 varmı? fiyat ucuk olmıcak toplanması gerekebılır sorun degil...(mb farları küçük içeride olan modelden)

caner_tee' Alıntı:
başlıkta söyledim bende 46 model bi mb var çeki plakalı vergisi falan yok yani. beyaz renk. bu cam çerçevesi tammamen orjinal boru. bitane yüksek kaput 52 var orjınalden 20 cm uzun beypazarı yapısı oda çeki plakalı. bitanede 64 uzun şase tuzlam var o yapım aşamasında:smiley: kendim topluyorum defransiyelleri genişlettim orjınalınden 10 cm genişledi. valla konunun dısına cıktım galıba dıyecegım şu elimde bi mb var.he birde bi dünya yedek parça var cj pek yok ama direksiyon kutusu falan var onunda sizin bıldıgınız biyerde cj 7 varmı? fiyat ucuk olmıcak toplanması gerekebılır sorun degil...(mb farları küçük içeride olan modelden)

selamlar mb satılıkmıdır?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR