Arama sonuçlarınız

1. kenanyama

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) Çok faydalı bir çalışma elinize sağlık. Teşekkürler. Kenan YAMA

2. kenanyama

Izmirden Nemruta (gezi Basladi)

Ynt: Izmirden Nemruta (gezi Basladi) Size iyi yolculuklar, neşeli geziler. Bize de bol fotoğraflar inşallah. Kenan YAMA
  3. kenanyama

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim Güle güle kullanın, hayırlı olsun. Kenan YAMA

4. kenanyama

Türkiye Karavan Fuarı

Ynt: Türkiye Karavan Fuarı Güzel fikir. Türkiye'de bir eksik tamamlanır. Selamlar Kenan YAMA
  5. kenanyama

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Kolay Gelsin. Takip. Kenan YAMA

6. kenanyama

Gösterge Panosu

Ynt: Gösterge Panosu bende takip edeyim.

7. kenanyama

İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

Ynt: İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm Cihazda sd kart yok. Daha önce IGO yüklenmemiş. Zipli dosyayı PC ye indirdim. PC de açtım. Cihazın hafızasına attım. Klasörlerimden bularak içindeki uygulamayı çalıştırdım. Kurulum tamamlanınca telefonu kapatıp açtım. Uygulamalardan bularak çalıştırdım. Kart...
  8. kenanyama

İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm

Ynt: İgo 9.6.29.468978 Yeni Sürüm Emeğiniz için teşekkürler. Samsung Note 4 telefon hafızasına ilk kurulumda aynı hatayı veriyor. Kenan YAMA
  9. kenanyama

Mutlu Yıllar

Ynt: Mutlu Yıllar Tüm GEZENBİLİR ve Karavancı arkadaşların Yeni yılını kutlar huzurlu bir yıl dilerim. Kenan YAMA

10. kenanyama

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Sayın barb-alone Bu araçı karavan olarak kullanıyorum. 130 luk defenderden yaklaşık 50 cm daha uzun, dolayısı ile araç ile ağır off road yapmıyorum. Arazide ve yol olan yerde sıkıntı yaratmadı şimdilik. Selamlar Kenan yAMA

11. kenanyama

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hakan Bey ALLAH sabırlar versin, ALLAH taksiratını affetsin, Mekanı inşaallah cennet olsun. Kenan YAMA
  12. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Sayın Aslan28 Bayram tatilinde Samsun' da idim ama binek aracım ile. Defender üzerinde karavan gördü iseniz bende merak etim kim diye. Selamlar.

13. kenanyama

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım LR Defender karavan var malum sitede, ilan numarası 165700621.
  14. kenanyama

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Defeder e dolaşmaya devam Erhan Abi. Ağustos sonunu bekliyoruz. Selamlar Kenan YAMA
  15. kenanyama

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Gezenbilir e hoş geldiniz. İyi tatiller. Kenan YAMA

16. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Melih Bey Aslına bakarsanız araçın yakıtı üzerindeki kiloya göre gayet mantıklı. Normal şartlarda 2000 kg çivarında olması gereken araç nerdeyse 3500 kg. Dolayısı ile bu yakıta da yansıyor. Bu şekilde emsalleri gibi off road özelliğide yok...
  17. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Melih Bey aşağıdaki linkte tüketimi paylaştım. (12lt/100km) Selamlar
  18. kenanyama

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım BEN YAPTIM OLDU diyor vatandaşımız.

19. kenanyama

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik .
  20. kenanyama

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik Sevgili Hüseyin Abimizin ALLAH’ım Mekanını Cennet EyIesin DuaIarımızı KabuI Etsin, Acınızı sizinIe payIaşıyoruz ALLAH güç versin AiIesine ve yakınIarına. Kenan YAMA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri