Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bestop Tente Arıyorum
Yunus bey;birde bir şey sormak istiyorum ordan kardeşim gönderecek yani üstünde bir şirketten alınmış gibi bir ibareolmayacak o zaman da 100 euro üstü tarife geçerli olur mu?Bu konudaki cehaletimi bağışlayın.
Yunus bey çok teşekkürler;ben de zor duruma düşmek istemem tabiiki ama bütçem max 1000$;metal kapılarım var ama eski hardtopın kapıları.Bu nedenle onları kullanmak istemiyorum.Altlarında çok az bir pas var;haddim olmadan size bir teklif yapsam:Ben size benim metal...
çok teşekkürler adreslere bakmaya başlıyorum.Amerikada şu an 20 yıl indirimi ile 614$ yaklaşık 200$ Maalesef nakliye tutuyor.800 900 $lık bir bütçe ile bulmaya çalışacağım.
Ynt: CJ5 Arıyorum
Resimlerini ekteki sitede bulabilirsin.Araç Antalya da köpeğimizi kaybettiğimiz için binmek istemiyordum ama senin gibi seven biri almazsa sanırım artık durmaktan bozulmasın diye binmeye başlayacağım.Hiç bir eksiği yok.Cj7 kasalı,tüpü müpüde yok...
Merhaba;
Sanırım bizim kızı cj7mizi tekrar dirilticez.Bestop tente arıyorum.Burda bulamazsam Amerika'daki arkadaşlarıma yollatacağım.İki sorum var.
Elinde tente olan var mı bestop softop cj7 için,
bir de bilen var mı Amerika'dan kargo ne kadar tutar ve gümrük olayı var mı?
Herkeze teşekkürler
Ynt: CJ5 Arıyorum
Merhaba Hasan;bizde bir cj5 var.İstediğin tüm özellikler ve artıları.Ay sonuna kadar satılmazsa tekrar değişikliklere başlayacağız.İstersen bir bak bütçeni ayarlarsan görüşelim 15000 istiyoruz ama gene de bir şeyler yapılabilir.Kolay gelsin.
Ynt: Satılık jeep cj5
peki ben sadece fiyatın çok da önemli olmadığını belirtmek istemiştim.15000 Ytl fiyatı var.Sizin bütçenize göre görüşebiliriz.Siteden gördüğüm kadarıyla benzerlerine 25000 ytl civarı istiyorlar.Aslında üzerindeki ekipmanlar da 14000 $ civarında.Siz kararınızı verin...
Ayrıca mekanik konsunda bir problemi belirttiğim gibi yok ama kullanım amacıız doğrultusunda eğer tamirciniz varsa rutin bakımları yeterli olacaktır.Durduğu için yağları,suyu,aküsü,fren diskleri,makas aksamı kontrol edilmeli.
Kusura bakmayın yeni gördüm;fiyat konusunda siz bir araştırma yapıp dönebilirsiniz;çünkü sadece değerini görmesi dışında bir kazanç düşünmüyoruz.Alınırsa uzun süredir kullanılmadığı için sadece bakımlarının yapılması yeterli olacaktır.Sevgilerle
Herkese merhaba;
Daha önce ailece bindiğimiz ama köpeğimizi kaybettiğimizden beri hiç kullanmadığımız jeepimizi bizim gibi severek binebilecek birine satmak istiyoruz.İlgilenenler 05423447062 nolu telefondan Murat Şimdim arayabilirler.Özellikleri
1975 model,
Sarı siyah metalik boya,
Wrangler...