Bestop Tente Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,723

MURAT SIMDIM

Kamp I
Merhaba;

Sanırım bizim kızı cj7mizi tekrar dirilticez.Bestop tente arıyorum.Burda bulamazsam Amerika'daki arkadaşlarıma yollatacağım.İki sorum var.
Elinde tente olan var mı bestop softop cj7 için,
bir de bilen var mı Amerika'dan kargo ne kadar tutar ve gümrük olayı var mı?
Herkeze teşekkürler

Etiketler
Ynt: Bestop Tente Arıyorum

Hic gerek yok oralardan getirtmeye ( hatta daha pahaliya mal olur)

Simdi yanimda telefonu yok (garajda arabada)ama netten bak "taroto" Tarkan Yücel. Bostanci Sanayi sitesi.
Istedigin renk, model hazirdir.

Ulasamassan bana tekrar yaz....

Ergun

çok teşekkürler adreslere bakmaya başlıyorum.Amerikada şu an 20 yıl indirimi ile 614$ yaklaşık 200$ Maalesef nakliye tutuyor.800 900 $lık bir bütçe ile bulmaya çalışacağım.

MURAT SIMDIM' Alıntı:
çok teşekkürler adreslere bakmaya başlıyorum.Amerikada şu an 20 yıl indirimi ile 614$ yaklaşık 200$ Maalesef nakliye tutuyor.800 900 $lık bir bütçe ile bulmaya çalışacağım.
murat bey kapili cj7 bestop tente tarik beyin dedigi gibi 1400 dolar kapisiz dusunurseniz fiyati duser,isinize karismak istemem ama 200$ sadece amerikadan turkiye gumrugune kadar olan nakliye tutaridir siz gumrukten cekmeye gittiginizde 100eurodan fazla tutarli her mal icin ayrica gumruk parasi alirlar bu parca tente oldugunda ise cok kaba malzeme oldugu icin tahmin edemiyeceginiz miktarlar isterler,sadece fikir vermek istedim sonra magdur olmamaniz cunku ornekleriyle karsilastim...

Yunus bey çok teşekkürler;ben de zor duruma düşmek istemem tabiiki ama bütçem max 1000$;metal kapılarım var ama eski hardtopın kapıları.Bu nedenle onları kullanmak istemiyorum.Altlarında çok az bir pas var;haddim olmadan size bir teklif yapsam:Ben size benim metal kapıları göndereyim o zaman kapılı hali ile bana masrafı ne olur?

Yunus bey;birde bir şey sormak istiyorum ordan kardeşim gönderecek yani üstünde bir şirketten alınmış gibi bir ibareolmayacak o zaman da 100 euro üstü tarife geçerli olur mu?Bu konudaki cehaletimi bağışlayın.

Murat bey kesin bir bilgim yok kardeşiniz yollarsa bir sorunla karşılaşırmısınız diye fakat üzerinde fatura olmasa bile size gelen şey tente çok kaba bir malzeme onun için yüzde yüz dikkat çeker gümrük parası almadan bırakıcaklarını sanmıyorum tabi yinede sizin kararınız,bestop tentenin içinde bütün aparatları demirleri mevcuttur gayet kolay bir şekilde monte edebilirsiniz kendiniz veya ustanıza götürerek,kapılar hakkında isterseniz telefonda konuşalım 250 33 77 nolu telden arayabilirsiniz.

Ben yinede tekrar ediyorum,

Eğer ithalat veya ihracat işiyle meşgul değilseniz, yani maaşını ödediğiniz bir gümrükçünüz yoksa veya devamlı çalıştığınız bir gümrük firmanız yoksa bu tente size çok pahalıya patlar...!
Ben kesinlikle gümrükten takılmadan geçeceğine inanmıyorum, hatta eminim.
Gümrükte kaz olduğunuzu anlayan herkes üstünden ekmek yer.
Burada bu tenteyi satanlar ile sıkı pazarlık edip buradan almanız daha yerinde olur.

tente en mantıklı ve maliyetsiz uçakla bagaj olarak bi arkadaşınız getirebilirse 600 usd civarı fiyatı
bende kargo ile getirmeyi düşündüm bizim sirketin gümrükcüsü 100 usd altında faturalandırılırsa sorun yaşamazsın dedi
ama burası tr ne olur belli olmaz takılırsa parçalanabilirsin diyede belirtti 200. 300 usd

neden özellikle tente arıyorsunuz tente uzun yolda çok ses yapar güneş gördüğünde içerisi sauna gibi olur ben bunları cj5 imde gördüm ve hard top lu orijinal cj7 aldım rahat ettim

MURAT SIMDIM' Alıntı:
özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum ben Antalya da bunu nasıl taktırırım?

ben antalyadaki jeepcileri tanırım seni yönlendirsem hata yapmıs olurum bunu dayında iyi bilir :D
tenteyi kendin takarsın tentenın yanında video kasetı de cıkıyo onu ızlesen bile yeter
ama tavsiyem hard top hele antalyada kesinlikle hart top yazın cıkar kısın tak yoksa o yagmura besttop dayanmıyo ben 3 yıl antalyada kullandım cjmi içi göl bigi oluyodu

bende antalyada yaşıyorum.benim tente su aldığı söylenemez.zaten çok riskede girmemek için örtü çekiyorum.ama kışın soğuk olmuyor.sadece 90-100 km nin üzerinde kapılar esnemeye başlıyor.bence tente çok güzel.cj içinde tente vazgeçilmezi.akşamları naylon camlarda görüş zayıf oluyor.ama sadece güvenlik için hard top istiyorum.
sizdeki sarı cj ise bestop tenteyi takmak biraz zahmetli olabilir.çünki yan saçları cj 5 ce cj 6 nın saç kıvrımları gibi.cj 7 , cj 8 ve bazı cj 6ların daha farklıdır.
aracınızı ara sıra görüyordum.ama hakikaten çok güzel bir araç çok diri ve temiz duruyordu güle güle kullanın.

Ergin abi merhaba;çok teşekkürler bizim kızı tekrar aramıza alacaz sanırım ama sizden bir şey rica edebilir miyim sizin ölçülerinizle benim aracın ölçülerini kıyaslamamız gerekiyor.Dediğiniz gibi bazı ölçülerde sıkıntı çıkabilir ayrıca benim hiç kullanmadığımı saç kapılarım var.Üstüne bir hardtop kalıbı bulabilirsem hardtop da döktürebilirim.Antalya da sizinle görüşmemiz mmkün olur mu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri