CJ5 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanfb

JEEP ˙·٠•★
Yer
TÜRKİYE--İSTANBUL
Web
www.offroadtr.com
Herkese merhabalar;
Öncelikle 5 6 aydır siteden ve sitedeki değerli abilerimizden birçok bilgi edindim fakat daha çok öğreneceğimiz konu var . Jeep CJ5 hastalığına offroad tutkunluğuna kapıldım artık virüs bulaştı ;)
Aranıza katılmak için temiz 79 veya sonrası cj5 kesmede olabilir standart ve orjinalliği bozulmamış bir cj5 arıyorum.standart bir cj5 olarak olursa ii olur:smiley:
4.2 C motor,disk fren,elektronik ateşleme,4 ileri şanzuman,hidrolik direksiyon(çok şey istedim) Sizlerin yardımını bekliyorum en uygun fiyata güzel bir araç almak için sabırsızlanıyorum ilginize şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: CJ5 Arıyorum

Merhaba Hasan;bizde bir cj5 var.İstediğin tüm özellikler ve artıları.Ay sonuna kadar satılmazsa tekrar değişikliklere başlayacağız.İstersen bir bak bütçeni ayarlarsan görüşelim 15000 istiyoruz ama gene de bir şeyler yapılabilir.Kolay gelsin.

Birde neden cj-7 biliyormusun. İmkanların elverirde ileride yükseltip büyük lastik takmak istersen. Cj-7 bu tip modifikasyonlara daha uygun. Daha az problemle karşılaşıyorsun. Şu an ki aklım olsa cj-7 alırdım.

Tecrübelerin kesinlikle doğruyu söylüyordur göktuğ abi bakalım istanbulu altına üstüne getiricem belki garajda belki sokakta belkide sitedeki üyelerden bulucaz olmadı maslak sanayi veya ankaraya gidicez rauf ustaya ::smiley:

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Merhaba Hasan;bizde bir cj5 var.İstediğin tüm özellikler ve artıları.Ay sonuna kadar satılmazsa tekrar değişikliklere başlayacağız.İstersen bir bak bütçeni ayarlarsan görüşelim 15000 istiyoruz ama gene de bir şeyler yapılabilir.Kolay gelsin.

Murat bey resimleri ne yaptınız jeep nerededir görme şanzımız olursa sevinirim

Resimlerini ekteki sitede bulabilirsin.Araç Antalya da köpeğimizi kaybettiğimiz için binmek istemiyordum ama senin gibi seven biri almazsa sanırım artık durmaktan bozulmasın diye binmeye başlayacağım.Hiç bir eksiği yok.Cj7 kasalı,tüpü müpüde yok.
http://www.sahibinden.com/ailece_kullanilabilecek_guzel_bir_aracWQQaXQQ4823329WQQpXQQdisplayitem bir bak haberleşiriz.Eğer detaylı bilgi istersen cepten de arayabilirsin 05423447062

Hasan bir de ek Ankara da Rauf ustanın ofisinin içinde jeep budur diye bizim kızın resmi duruyor Rauf ustaya sorabilirsin.

Site içindeki şu ilana hiç dikkat ettiniz mi???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18599.0

Selamlar...

tarikserin' Alıntı:
Site içindeki şu ilana hiç dikkat ettiniz mi???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18599.0

Selamlar...

Teşekkürler ilana baktım daha önce fakat irtibata geçmedim yarın ararım olmadı fakat motor hacmini dusuk yazmıslar sanırım + modelıde net öğrenmek gerekıiyor gezenbilirde 76 model sahibinde 79 yazıyor....

Valla onları tam bilmiyorum ama Trabzon'da yaşadığım için arkadaşla tanıştık ve arabasıyla hayli ilgilenen bir arkadaş...
Belki istediği fiyatı harcamıştır aracına. Görürsem söylerim bilgilerini doğrular... ;)

Selamlar...

Bence çok güzel bir araçmış mutlaka onu da değerlendir ve kontrol et çok güzel duruyor

MRB HASAN BEY EVET ARAÇ 76 MODEL BİR YANLİŞLIK OLMUŞ ARAÇIM ŞUAN MASRAFSIZ DURUM DA.RESİMLER BİRAZ KÖTÜ ÇIKMIŞ ALTINI FALAN KOMPLE BOYATTIM ZATEN.ÜZERİNDE 6 SİLİMDİR CJ8 MOTORU VAR VİNÇ FAAL,ÇOK FAZLA KULLANMA FIRSATIM OLMADIGINDAN SATIYORUM 2 YILDIR BENDE 6-7 KEZ GEZİ AMAÇLI ANÇAK KULLANA BİLDİM.GERÇEKTEN DOSTA GİDEBİLECEK BİR ARAÇ.GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE

yasalğüç' Alıntı:
MRB HASAN BEY EVET ARAÇ 76 MODEL BİR YANLİŞLIK OLMUŞ ARAÇIM ŞUAN MASRAFSIZ DURUM DA.RESİMLER BİRAZ KÖTÜ ÇIKMIŞ ALTINI FALAN KOMPLE BOYATTIM ZATEN.ÜZERİNDE 6 SİLİMDİR CJ8 MOTORU VAR VİNÇ FAAL,ÇOK FAZLA KULLANMA FIRSATIM OLMADIGINDAN SATIYORUM 2 YILDIR BENDE 6-7 KEZ GEZİ AMAÇLI ANÇAK KULLANA BİLDİM.GERÇEKTEN DOSTA GİDEBİLECEK BİR ARAÇ.GÖRÜŞMEK DİLEGİYLE

Bayram bey aracınız gerçekten sağlam ve diri duruyor jeepnizi inceledim önlerde disk fren mevcutmudur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri