Arama sonuçlarınız

1. olasiliksiz

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Şu anda piyasada orta kilitsiz olduğu iddia edilen tek suv 1.6 motorlu yeni suzuki vitara. Suzukiye email gönderip sorduğumda orta kilit yok ama kalkış sistemi var dediler. Bence kendileri de yanlış biliyor çünkü kilitsiz kalkış sistemi olmaz :D Kalkış sistemi...

2. olasiliksiz

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Var, rav4 teki otomatik, teriostaki manuel. Kalkış anında her zaman kilitli olur belli bir hıza ulaşınca kendiliğinden açılıyor. Sadece 1.nesil düz vitesli rav4lerde manuel kontrollü orta kilit var, o yüzden orta kilit düğmesini göremezseniz şaşırmayın...
  3. olasiliksiz

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 5.5 civarını özel bir gayret sarfetmeden dizel motorlu toyota yaris görüyor. Biraz dikkat edince daha azını da görür. dusterın üzerindeki lastiklerle bu biraz zor. büyük lastikleri çevirmenin bir maliyeti var. rüzgar direnci...

4. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Konuyu açan arkadaş site şenlensin demiş herhalde... Ayrıca offroad adı altında toplanabilecek pek çok sürüş tarzı var, kimine göre dağ bayır gezmek te offroad sayılıyor, kimine göre sayılmıyor. Mesela buraya bakın http://en.wikipedia.org/wiki/Off-roading Bu makaleyi...
  5. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Evet aynen öyle. Amaç gezmekten ibaret. Doğrudur... bence de gereksiz.

6. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bu aralar benim rav4 tatilde, nadasa çektik arka teker rulmanı yıpranmış, henüz dağılmamış ama yine de ne olur ne olmaz kullanmıyorum, yaptırıcaz 1 aya kadar. Bu sırada öteki aracımla (toyota yaris) dağ bayır biraz dolaşma fırsatım oldu. 1- bozuk yollarda pek rahat...

7. olasiliksiz

galloper yardım

Ynt: galloper yardım hyundai servisine gidip deyin ki bende bi galloper var, bilmemne parçası bozuldu, sizde var mı? elde yok ama getiririz derlerse ve fiyatı da makul ise, parça sorunu yoktur.
  8. olasiliksiz

Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini

Ynt: Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini 15 senede bir olabilyor herhalde... ben geçenlerde arka tekerlek rulmanını biraz yıpratmışım. Dağıtmışım demiyorum, çünkü henüz belli bir uğultu vs yapmıyor, ama herhalde çok ta uzun bir ömrü kalmamış.
  9. olasiliksiz

Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini

Ynt: Japon Araçlar İçin Yurtdışından Parça Temini Genelde hep tersi başıma geldi. Fedex ile postalanan gümrüğe hiç takılmadı, resmi posta kanalı ile postalanan herzaman takıldı.

10. olasiliksiz

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Polyanna toyotayı aramalı bence..

11. olasiliksiz

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Tanıdık varsa Toyota servisine Daihatsu götürebilirsiniz tabi, yoksa muhtemelen garip garip bakacaklardır. Aynı yıllarda üzerilen araçların motorları aynı ise bazı parçalar aynı olabiliyor. Mesela 98 model rav4 ile aynı yıllarda üretilen corona mıydı...
  12. olasiliksiz

Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Bence de öyle de işte o yıldızları yorumlarken biraz mantık kullanmak lazım, sadece bunu söylemek istedim. Yoksa dacia çok sağlam araba yapmış ta ncap kıymetini bilememiş diyen yok zaten.

13. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Peki modus'u gibi kendisi gibi çelik kafesli modern bir araca çarpıştırsalar ne olurdu? Ben bir tahmin edeyim, muhtemelen araçların ikisinin de yolcu bölümü hasar görmeden çarpışmadan çıkardı ama içindeki yolcular yine de iç kanamadan...
  14. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Öyle bile olsa ürettikleri aracın birileri tarafından çarpışma testine sokulup sonucun bütün dünyaya ilan edileceğini biliyor olmanın üreticilerin verdikleri tasarım kararlarını ne şekilde etkilediğini göstermesi açısından ilginç bir video olmuş.
  15. olasiliksiz

Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim?

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? Servisten parçayı alıp sanayideki ustaya götürebilirsiniz.

16. olasiliksiz

Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim?

Ynt: Toyota'cı Bunu Yaparsa, Biz Kime Güvenelim? Bunu yapan yetkili servis değilse konunun toyota markasıyla ilgisi yok.
  17. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Siz testi yanlış anlamışsınız, araçlar kendi kategorilerinde değerlendiriliyor, 3 yıldız alan tüm araçlar aynı derecede emniyetli diye birşey yok. NCAP sitesinde biryerde açıkça yazıyor bu. Eni boyu ağırlığı benzer araçlar çarpışırsa 5 yıldız...
  18. olasiliksiz

Devlet Daha Ne Yapsın ?

Ynt: Devlet Daha Ne Yapsın ? Genelde biri işi devlet yaparsa israf ederek yapar da ondan. Herşeyden önce ne yapılması gerekip gerekmediğine dair doğru dürüst bir fikri bile yoktur aslında, olamaz da. Çünkü bir kurum ne kadar büyük olursa onu idare etmek o kadar zordur. Devlet te...

19. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster Bi de vergi konusu var tabi ama o konuda rakipsiz değil, en azından 2013te daihatsu teriosu piyasadan çekene kadar. O zaman meydan iyice dustera kalacak gibi görünüyor. Toyota da ayakta uyuyor rav4 türkiyeye 2.2 litrelik dizel motorla geliyor...
  20. olasiliksiz

Ynt: Yılın En Güvensiz Arazi Aracı: Dacia Duster 5cm yükseltilse bile mi? Standart haliyle bende tercih ederim, hatta muhtemelen asfaltı yalayıp geçen ama süspansiyonu fazla yumuşak olan honda civic'ten iyidir yol tutuşta :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri