Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Salda Gölüne Gidiyoruz.....

Bayramda gideceksiniz her yer rezalet Beğenilen yerler güzel kamp işletmeleri bile kalabalığı kaldırmıyor. Nerede çokluk orada bokluk.

2. budaksener

Mat Ve Uyku Tulumu Arıyorum

Bel ağrısı çekiyorsan mat alma. Şişme yatak al. Yazın kamp atacak san bim marketin verdiği ucuz uyku tulumu seni idare eder.
  3. budaksener

Doldurulabilen Gaz Kartuş Yok Mu?

Adamın videoda yaptığı gibi bizde küvette sualtında yaparız kıvılcım sıçramaz ve gövde kaçak testinide küvette yapmış oluruz. Nasıl fikir ama .

4. budaksener

Kampçı Var Mı Kampçı :)

Kış Bolu kampını bim çadırıyla ve yazlık uyku tulumu ile geçirip hayatta kalıp kendini ispatlamış Kadr741 kardeşimi sakın ola unutmayın listenin en başına yazın adamın asabını bozmayın.

5. budaksener

Surekli Kamp Arkadaslari Aranıyor!!!

Ben gelebilirim. Musait olduğum günleri sana özel mesajdan attığım web sitemden yayınlayacağım.

6. budaksener

Uludağ Bushcraft Yapımı?

Bıçak neymiş usta sana samuray kılıcı lazım yaban domuzu üstüne atlarken çeker saplarsın Yavrum be ne de yakışır ... Kan dökülür üstümü kirletmeyeyim zaten şu yok sabun yok dersen tarzanın kullandığı iplerden yapar ağaçlardan ağaçlara atlarsın sana erişemez orman canlıları
  7. budaksener

Selam. Beraber kamp yapabilir fotolar çekebilir sitem www.ucuzgezi.com da yayınlayabiliriz...

Selam. Beraber kamp yapabilir fotolar çekebilir sitem www.ucuzgezi.com da yayınlayabiliriz. Videolarda çekmeyi planlıyorum. Belgratda görevlilerin yakalayamayacağı bir koordinat da buldum . Tüm malzemem var GPS uydusuna kadar. sizin malzemeleriniz varmı ?
  8. budaksener

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Eskipazar Belediyesi Resmi Web Sitesi | KARABÜK | -

9. budaksener

Eski pazarın köyleri ormanlıktır. Google mapdan bakarsanız göleti görürsünüz. Çektiğim pek çok video ve fotoğraf var. Web siteme resimleri atar ve linki buradan paylaşırım. Eskipazar çetiören mesire alanıda çok güzeldir. Her yer su. Her yer çeşme elinizi 10 saniye suda tutamazsınız. Kampda...

10. budaksener

Opel corsa arabanın altını vura vura gidersiniz. Yol traktör yolu.. orman odunlarını taşıyorlar o yollardan. Benim arabanın altına yüksek vurdum oralara. Araba arıza yapsa yürüyüş yoluyla yardım bulmak kolay gün içinde ama yeniceye gözüm yemedi açıkçası
  11. budaksener

Kardeşim Karabük Eskipazar eğriova göletine git ben geçen sene oradaydım. Kaynak suyundan doğma dereler seni bekliyor. Etraf temiz. Magandalar oralara arabalarını vurmuyorlar. Gerçi oranında yolları son km ker bozuk arabam Renault broadway le gittim. Yollar değilde araba arıza yaparsa sıçtın...

12. budaksener

Likya Yolu Seçim

Dün çantanın tanıtımını yaptım 25 lira alın diye yazdım ... Bugünde hesiburada dan bir tane daha alayım zaten çantanın sadece tokaları 25 lira eder diye hepsi burada ya girdim birde ne göreyim. Çantanın fiyatı 90 lira olmuş.. Sinir oldum valla. Bu kadar fırsatçılık olmaz yaa.. Benim...
  13. budaksener

Likya Yolu Seçim

Şiddetli yağmur ve rüzgarda kalacaksanız sonbaharda da gezerim tozarım derseniz bu çadırı tavsiye ederim.Video benim çekimin.. Yeniden para verip ekipman koleksiyonu yapmayın ileride benden söylemesi . Kamp aşkı kalbe girince kışındamı gitsem bile diyebilirsin Video...
  14. budaksener

Çadır Tavsiyesi ⛺️

O kadar para harcamanıza gerek yok.. Kullandığım ve videosunu çekip YouTube a attığım 2 kişilik çadırın. Bunun 3 kişilik olanlarında var. Bir kişi fazla olanı almakda fayda var. İşte linki Video: https://youtu.be/Crdg3syrQKg

15. budaksener

Salda Yolculuğumuz Salihli Den Başladı

Zaten Salda hakkında konu açmışsınız. Yanlış yere yazılmış bu mesaj.
  16. budaksener

"kamping Ve Trekking" Whatsapp Grubu Var!

Ben bu amaçla kampçıları organize etmek için web sitesi bile kurdum. www.ucuzgezi.com Kamp yapmak isteyen şu şu günlerde müsaitim yazar ve o gün müsait olanlarla eyleme girişir.. Lakin hep kamplarıma tek başına gitmek zorunda kaldım. Geleceğim diyenler ya telefonlarını kapattılar ya da son...
  17. budaksener

Madam Marta Koyu (istanbul)

..

18. budaksener

Madam Marta Koyu (istanbul)

Ateş yakabilirsin. Haftaya gidersen bende gelebilirim bu haftasonu referandum var ve meterolojiye göre pazar günü sağmak yağış var . 23 nisanda bayramı kutlarız Helede hayır çıkarsa ateş dansı yaparız.
  19. budaksener

1 Aylik Kamp İçİn Çanta Önerİsİ

Ahraz çok güzel tavsiye bulunmuş benimde dikkatimi çekmişti...ama sana uymuyorsa o zaman sen tekerlekli çek çek bavul al git. .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR