Hangi şehirdesin bilmiyorum ancak kesinlikle decathlon a bakmanı öneririm. Ben çanta olarak ne kullandığımı söyleyeyim;
Avcı reyonunda, vurduğun avı taşımana yarayan çantalar var, su geçirmez, çuval gibi(hiçbir gözü yok, tek bölmeli,sadece kocaman bir fermuarı var). Kesinlikle çok sağlam, su geçirmez, gayet basit, devasa iç hacme sahip ve taşınması vb de çok kolay, ben bütün aksesuarlarımı, çadırı, kıyafetleri, uyku tulumlarını,oltamı vb aklına gelen herşeyi çok rahat sığdırabiliyorum, tabii çanta içi ufak bir planlama da yapman gerekiyor. Mesela oltamın oldugu minik bir kutum var, onun içerisinde oltam ile beraber çatal bıçak kaşık (çakı setim), yedek çakmağım, tuz karabiberlik, yedek pusula, kimyasal ışık kaynağı çubuklar, iğneler, lure lar vb var. çanta içerisinde herşeyin benzer malzemeler ile birlikte muhafaza edildiği minik karton kutular hazırladım o şekilde kolayca ulaşabiliyorsun. Ayrıca karton kutular acil durumda hızlı tutuşturma vb için kalitesiz de olsa basit bi yakıt işlevi vb görüyor(bunu henüz denemedim,hiç ihtiyaç olmadı) fener dürbün bıçak vb gibi aksesuarları üzerime asıyorum(bıçak meskun mahal dışına çıkana kadar çantada dursun daha iyi), mat yerine de şişme mat kullanıyorum o yüzden o da çantada
bu dediğim ürüne bi bak derim. (büyük avları da vurduktan sonra taşımaya uygun yapılmış olduğu için kesinlikle su geçirmiyor(denedim) ayrıca çok da sağlam yapılmış. Umarım işine yarar.