1 Aylik Kamp İçİn Çanta Önerİsİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tufanvolkan9 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,108

tufanvolkan9

Yeni Üye
1 Aylık kamp yapıcam ama kaç lt lik çanta gerekli bir fikrim yok.Kamera şarj aleti havlu tripot mat uyku tulumu çadır bunlar haricindeki şeyler küçük olucak ve 2 arkadaş gidiceğiz tabi ekstra ayakkabı ve kıyafeti unutmamak gerekiyor.Önerdiğin ucuz ve işime yarıyacak çantaların linklerini atarsanız çok sevinirim.taş çatlasın 100tl verebilirim pek fazla param yok.

Etiketler
Hangi şehirdesin bilmiyorum ancak kesinlikle decathlon a bakmanı öneririm. Ben çanta olarak ne kullandığımı söyleyeyim;

Avcı reyonunda, vurduğun avı taşımana yarayan çantalar var, su geçirmez, çuval gibi(hiçbir gözü yok, tek bölmeli,sadece kocaman bir fermuarı var). Kesinlikle çok sağlam, su geçirmez, gayet basit, devasa iç hacme sahip ve taşınması vb de çok kolay, ben bütün aksesuarlarımı, çadırı, kıyafetleri, uyku tulumlarını,oltamı vb aklına gelen herşeyi çok rahat sığdırabiliyorum, tabii çanta içi ufak bir planlama da yapman gerekiyor. Mesela oltamın oldugu minik bir kutum var, onun içerisinde oltam ile beraber çatal bıçak kaşık (çakı setim), yedek çakmağım, tuz karabiberlik, yedek pusula, kimyasal ışık kaynağı çubuklar, iğneler, lure lar vb var. çanta içerisinde herşeyin benzer malzemeler ile birlikte muhafaza edildiği minik karton kutular hazırladım o şekilde kolayca ulaşabiliyorsun. Ayrıca karton kutular acil durumda hızlı tutuşturma vb için kalitesiz de olsa basit bi yakıt işlevi vb görüyor(bunu henüz denemedim,hiç ihtiyaç olmadı) fener dürbün bıçak vb gibi aksesuarları üzerime asıyorum(bıçak meskun mahal dışına çıkana kadar çantada dursun daha iyi), mat yerine de şişme mat kullanıyorum o yüzden o da çantada :smiley: bu dediğim ürüne bi bak derim. (büyük avları da vurduktan sonra taşımaya uygun yapılmış olduğu için kesinlikle su geçirmiyor(denedim) ayrıca çok da sağlam yapılmış. Umarım işine yarar.

ahraz yorumun için teşekkür ederim.Ben rahat dolaşmak istiyorum hem sırt çantası hem senin dediğin avcı çantasıyla büyük bir yük olur.Zaten hep gezeceğim için çadırı sadece yatmadan önce kurarım diye düşünüyorum.60 lt çanta ideal gibi geliyor bana.

Ahraz çok güzel tavsiye bulunmuş benimde dikkatimi çekmişti...ama sana uymuyorsa o zaman sen tekerlekli çek çek bavul al git. .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR