Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Ilk Deneyim Için...

Sen boşsunda Zenorica yazalı bir seneden fazla zaman geçti. Kurudu o dereler .

2. budaksener

Burgazada Madam Martha Koyu

Fotoğraflar bir ay öncesine ait.→Geç görmüşüm ama yazayım yinede. Adalar belediyesi adalarda kamp kurmayı yasakladı. Marta koyunun orada devamlı polis geziyor ve bir tane bile çadır yok ortada. Bence haklılar. Videosununuda çektim belki buradan paylaşımın. Eşşek herifler kamp ateşi yakmış bu yaz...
  3. budaksener

Çadır Güvenliği

Dingonun ahırına mülteci kampına dönen memlekette götü kollamak ayrı bir sanat oldu arkadaşlar. Bende şeffaf boyunda taşınabilir su geçirmez kap var. Bu işler için yapılmış.. Ben arabamla dalış yapacağım yere gelir arabanın anahtarını boynundaki su geçirmez kaba koyarım. 12 metrelerce kadar...

4. budaksener

Uygun Çadır Bulma Hk.

Ben bu iki kişilik çadırda tek kişi kalıyorum. 2 kişinin kalacağı çadırın büyüklüğü içinse 3 kişilik öneririm. Biraz araştırırsanız +1 kişi büyük çadır tavsiye edilir pek çok açıdan. Bu tanittiğım çadırın 3 kişiliğinde vardı ben satın alırken. Üstelik ultralight yani hafif bir çadırdı ama fiyat...
  5. budaksener

İstanbul'a Yakın Kamp Alanı

Bayramda imkansız.

6. budaksener

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Hemde nasıl her sene gurup kuruyorlar Kuruyorlar çözüyorlar kuruyorlar ..İcraat sıfır.

7. budaksener

Bayramda Kapm Tatiline Gideceklere Söylemler

Bayramda kampa gidecekler yoğun trafikte gidecekler araç içi önlemlerinizi ona göre alın. Daha önceden güzel yorumlarını okuduğunuz kamp yerleri ile ilgili edindiğimiz bilgelerin çoğunun geçerli olmadığını göreceksiniz. Gezenbilirde neden böyle güzel yorumlar yapılmış demeyin. Bayram zamanı her...
  8. budaksener

Kamp Prosedürü

En son kampında denizden döndüm ula bir baktım benim çadır şekil değiştirmiş. Çadırın üzerinden arabayla geçmişler Haftasonu piknikçileri. Allahdan içeride değildim. Hafta sonları gözünüzü daha büyük açıp uyanık olun. Kampçı olmayan bu tipler sıkıntı olabiliyor.
  9. budaksener

Zor Ikna Olmuş Biri Için Yardımıza Ve Tecrübenize Ihtiyacım Var

Güzel bir şişme yatak al. Köpük mata yatırma hanımı.. sinek kovucun güneş kreminn şapkan eksik olmasın. Kamp yerin gölgelik olsun. Yanına bir deniz şemsiyesi al. Mümkün olduğunca hazır yemekler ve pratik yemekler yiyin. Eşini sen tatil yaparken iş güçle uğraştırma.. Eşini tatil öncesi herşey...

10. budaksener

Uygun Çadır Bulma Hk.

Videosunu çektiğim şu çadıra likya yolu yürüyüşü için bir göz atın. Video: https://youtu.be/Crdg3syrQKg

11. budaksener

Uygun Çadır Bulma Hk.

Yolculuklar arabaylamı yoksa sadece sırt çantası ilemi olacak. ??
  12. budaksener

Ilk Deneyim Için...

Fotoğraflar birikiyor. Ağustos ayı performansım. Belgrat ormanı, Burgaz ada, Salda gölü, Burdur gölü, lavanta tarlaları, Pamukkale kaçamakları devamında 26 Ağustos da kullanacağım yıllık iznim ile ve bayram tatili ile devamında kafamda olanlar İstanbuldan doğru giderek Kastamonu abana da...

13. budaksener

Çilingoz

Teşekkürler Ertan.. Gayet açıklayıcı olmuş. Gitmeye gerek kalmadı bu zihniyetin değişmesini beklemek gerekecek.
  14. budaksener

Bisiklet Ile Evden-İşe Gitmek İstiyorum

Bir halt yapacağı yok burada kendini avutuyor. Duyan .diyecek adam araba alıyor. Bisikleti almakla zaten amorti edeceksin bu seneden bedelin yarısını.. Maddi ve manevi hazır değilmiş. Maddisini geçtik amcamı manevi olarak da gaza getirmemiz gerekiyor. Hadi koçum koçum dötü eriteceksin dememizi...
  15. budaksener

Salda Gölü Kamp Yeri Hayal Kırıklığı...

2 sene önceki yorumları hortlatmışsınız. Yarın Saldaya gideceğim güncel yorumumu yakında yazarım.

16. budaksener

Yakın zaman planın değilse o zaman neden burada insanların vaktini boşa Harcatıyorsun ?? Maddi ve manevi lafa bak.. :mad:
  17. budaksener

Yakın zaman planın değilse o zaman neden burada insanların vaktini boşa Harcatıyorsun ?? Maddi ve manevi lafa bak.. :mad:
  18. budaksener

Sırt çantasına sadece atlet koyacaksınız. Çok fazla terliyorsan ufak Birde havlu. Elbiselerin işyerinde askılıkta kalacak. Benim soyunma dolabı vardı. İşyerinde gömlek ve pantolonu askıya yaşarsın ütüsü bozulmaz. Bisikletle işe gelince terleme bir müddet devam eder biraz bekleyip yeni atleti giy...

19. budaksener

Ne yazı ?? ben 7 ay kullandım bir sene içerisinde yazdım yukarıda. 4 ay binersiniz daha..
  20. budaksener

Bende yaklaşık aynı mesafeyi salcano dağ bisikletiyle üst geçitten bile elimle taşıyarak gittim geldim. kış gelip kar yağana kadar sene içinde 7 ay boyunca.. O zaman 35 yaşında idim. Hem kendini çok dinç hissediyorsun. Sırtına 20 litrelik bir çanta al. Çantada yedek bir atlet olsun parfüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri