Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan intebim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,550

intebim

Ana Kamp
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen Yıl bıraktığım mesaja pek talep yoktu. Ancak bu sene tekrar şansımı denemeye karar erdim. Bakalım bu sene bu konuda bir şeyler yapabilmek mümkün olacakmı.

kamp Ve Kampçılık Gerçek Bir Tutkudur. Tabi Tadını Almış Olana, Tadını Almayana İse Tam Bir Eziyettir.
biz Şanslı Bir Çiftiz. Eşim Ve Ben Her İkimizde Doğada Çadır Kurup Kamp Yapmayı Çok Seviyoruz. Ancak Çevremizde Kafamıza Uyan, Kamp Yapmaktan Hoşlanan, Birlikte Zaman Geçirebileceğimiz Arkadaşlarımız Bulunmuyor. Kamp Yapmayı Çok Seviyoruz Ama Tek Başımıza Kamp Yapmak Özellikle Güvenlik Gerekçelerinden Kamp Yapabileceğimiz Yerleri Gerçek Anlamda Kısıtlıyor.

Biz 36-46 Yaşlarında Genç Ve Eğlenmeyi Seven Bir Çiftiz. Ankarada Oturuyoruz. 30 Yaş Üzerinde Çift Yada Arkadaş Grupları İle Birlikte Oluşturacağımız Bir Kamp Grubu İle Birlikte Hareket Etmek İstiyoruz.

Biz Her İkimizde Balık Tutmayı Ve Doğayı Sevdiğimiz İçin Kamp Alanımızı Balık Tutabileceğimiz Bölgelerden Seçiyoruz Ama Böyle Bir Mecburiyetimiz De Yok.

Fiat Fiorino bir Aracımız ve Sırf Kamp Amacı İle Alıp Elimizde Tuttuğumuz Külüstür Ama Yolda Kalmayacak Bir 92 Model Mazda Minibüsümüz Var. Kamp Amaçlı Kullanımda Oldukça Fonksiyonel Bir Araç. Çadır Ve Tüm Kamp Gereçlerimiz Mevcut. 2 Yada 3 Çift İle Çıkabileceğimiz Bir Kampta İhtiyaç Duyabileceğimiz Her Türlü Malzemeyi İçinde Barındırabileceğimiz Bir Araç Olduğu İçin Tercih Ediyoruz. Ancak Aracımız ile ilgili küçük bir sıkıntımız var. yaklaşık 3 yıldır muayene ve sigortası olmadığı için bu aracı ancak ankara kuzeyine denk gelen bölgede kullanma şansımız var. Özellikle kızılcahamam bölgesi en uygun bölge bu aracı kullanmamız. için. Diğer bölgelerde fiorino marka aracımız ile sorun olmaktan çıkıyor.
Kamp söz konusu ise her şekilde kamp yapmak için zaman ayarlamamız mümkün.

Bu yaz Birlikte Kamp Yapableceğimiz Arkadaşlarla Tanışmak İstiyoruz. Yakın Yada Uzak Mesafede Olsun Kamp Havasını Soluyabileceğimiz Doğayı Koklayabileceğimiz Ve Çadır Kurma, Ateş Yakma , Yemek, Bulaşık, Tuvaletsizlik, Bazen Soğuktan, Bazen Sıcaktan Bezginlik Gelecek Kadar Yorgunluk Verici, Bezdirici Bu Eziyetten En Az Bizim Kadar Keyif Almayı Bilecek Arkadaşlar İle Mutlaka Tanışmak İstiyoruz.

bu Amaçla Bizimle İrtibata Geçmek İsteyen Arkadaşların İntebim2@hotmail.com'a Kısaca Kendilerini Tanıtan Bir Mesaj Atmalarını Rica Ediyorum.
yada Buradan Telefon Numarasını Bırakan Arkadaşlar Ben Telefonla Ulaşabilirim.

gelin Hep Beraber Bu Yazı Çok Güzel Geçirelim.

Etiketler
Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Merhaba,
İsmim Salih.Ben de Ankara da yaşıyorum,evliyim ve 5 yaşında bir kızım var.Biz de ailecek doğada olmayı çok seviyoruz.
3 yıldır çok olmasa da yılda 2-3 kez kampa gidiyoruz.Biz özellikle kalabalık kampları tercih ediyoruz.2012 de Gezenbilir Sapanca ve Aladağlar a,2013 te Bolu Aladağlara,Düzce ye ve Eylül ayında da Kızılcahamam Evci yaylasına gittik.
Ailecek ve kalabalık yapılan kamplar güzel,keyifli ve güvenli oluyor.Çocuk olduğu için daha çok bahar ve yaz ayları daha uygun bizim için.
Resimde gördüğünüz Suzuki yi sattım,Şimdi Peugeot 207 SW Outdoor um var,altı yüksek heryere gider,kamp malzemelerim mevcut.
Bu bahar ve yaz, sayı artarsa güzel etkinlikler yapılabilir.
Tanışmak ümidiyle.
Selamlar,saygılar.
Resim 2012 Sapanca Soğucak yaylasındaki ilk kamp tecrübemizden.

IMG_0019.JPG

IMG_0023.JPG

merhaba arkadaşlar bende Ankaralıyım yaşım 39 iki çocuğum var bu işe bende geçen sene merak sardım tüm ekipmanlarımı dizdim ve geçen sene cunda kuş adası didim marmaris de kamp tecrübem oldu çok şahane bir deneyimdi bende bu sene bir ara abant yaz içinde tekrar marmarisi düşünüyorum fakat düşünürseniz erdek civarını burada buluşup tanışabilir ve kamp yapabiliriz organizasyonunuzu bekliyorum katılmak ümidiyle..

Arkadaşlar Bu mesajımın ardından dün aklıma geldi ve facebookta bir grup sayfası açtım.
Kampçılık Ankara olarak araştırırsanız grubu görebilirsiniz.

ben buradan linkinide vereyim. https://www.facebook.com/groups/1431884700392383/

Buraya yazdığınız mesajların arkasından facebook taki grubumuza da üye olursanız iletişimimizi güçlendirebiliriz.

Lütfen sizlerde gruba üye olun. Şimdilik herkese açık olarak oluşturduğum grubun şu anda 3 üyesi var :smiley: Ama bu sizi yanıltmasın. Kısa zamanda kalabalık bir grup olacağımıza inanıyorum.

bu mesajıma şimdiden güzel yanıtlar aldığıma bakılırsa grupta oldukça etkili olacak gibi görünüyor.

katılma isteğinizi kabul ettim.

grubumuza katılan ilk üyemiz oldunuz böylece. Aramıza hoşgeldiniz.

İletişimi hem facebook grubumuzdan hemde gezenbilir üzerinden devam ettirmekte fayda var.

zaman içerisinde yerine oturacağına inanıyorum.

merhaba.bende konyada yaşıyorum.yıllardır hayalımdır daglarda ormanlarda sessızlıgın ıcınde yılın yorgunlugunu attıracak bır kamp hayalı.ımkansızlıklardan dolayı nıyetlenemıyordum.cok sukur gecen yıl honda crv marka off road olmasada bı jeep alabıldım.ınsallah bu yaz bende ıstıyorum artık. katılmak ısterım bende.aılemle gelebilirim,aıle olmasada bu işe ısteklı cok yakın bır yada ıkı arkadasımla yanınzda yoldaş olmak ısterım

intebim' Alıntı:
Arkadaşlar Bu mesajımın ardından dün aklıma geldi ve facebookta bir grup sayfası açtım.
Kampçılık Ankara olarak araştırırsanız grubu görebilirsiniz.

ben buradan linkinide vereyim. https://www.facebook.com/groups/1431884700392383/

Buraya yazdığınız mesajların arkasından facebook taki grubumuza da üye olursanız iletişimimizi güçlendirebiliriz.

Lütfen sizlerde gruba üye olun. Şimdilik herkese açık olarak oluşturduğum grubun şu anda 3 üyesi var :smiley: Ama bu sizi yanıltmasın. Kısa zamanda kalabalık bir grup olacağımıza inanıyorum.

bu mesajıma şimdiden güzel yanıtlar aldığıma bakılırsa grupta oldukça etkili olacak gibi görünüyor.

hemen katılıyorum bende.irtibatlaşalım.

Selam aleykum öncelikle adim selim yasim 28 dogayi balik tutmayi cok sevdigim icin gunu birlik tur düzenliyen bir firmada calisiyorum ve kamp projeci hayata geçirmek istiyorum ankarada yasiyorum 2 3 4 5 gunluk haftalik kamplar kurmak icin aile olarak unv gecler olarak yedigöller amasra ve türkiyenin her yerine gidecek arkadaslar ariyorum ozalden numara birakanlara dönüs yapacam arkadas https://www.facebook.com/groups/1424688544448619/

Ankara dan katılmak isteyenler için alttaki link i takip edebilirsiniz.
Ben gitmeyi planlıyorum.
Selamlar...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102702.msg1326275#msg1326275

merhaba;

ben 40 eşim 38 yaşında ,12 yaşında oğlum ve 2 yaşında ikizlerimizle , aile dostumuz olan arkadaşım eşi ve çocuklarıyla beraber cumartesi kalmalı pazar dönmeli balık tutmalı kampa gidiyoruz. Ankara' dayız. tüm ekipmanlarımız var. citroen grand picasso aracımla hafta sonları aranıza katılabiliriz. bu arada facebook daki sayfaya da istek yolladım. en kısa zamanda görüşüp tanışmak üzere..

nacizane bir grupda ben kurdum sizlerde katılırsanız birbirimizin faliyetlerinden haberdar olabiliriz..

saygılar...

p1020385.jpg

20140816_145547.jpg

10612603_10152468863319900_8412861400288771872_n.jpg

10645159_10152469078624900_8306571791642596876_n.jpg

bu arada bu hafta sonu katılmayı düşünen olursa https://www.facebook.com/events/330508160456123/

https://www.facebook.com/events/354269531402253/

bayramda beypazarı kampı

millet kasımın 4-5 i gibi akyaka kamp alanında olucam kendi arabamla denizliden hareket edicem.4-5 gün kalıcam balıkçılık üzerine olucak yakın çevrelerde ufaktan gezide olur.takılmak isteyen varsa ulaşsın lütfen...memleketim zaten muğla bölgeyide iyi biliyorum.iyi gezer eğleniriz:smiley:

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104764.0#ixzz3EpskuUqa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR