Söylediğiniz kriterlere uyan yer : Keşan - Gelibolu yolu üstünde Kömür limanı. 5-6 sene önce gitmiştim. Doğal bir yer.
Silivri-tekirdağ merkez arasında deniz kirli. Buraları kamp için önermem.
Uçmakdere güzel. Kumbağdan biraz ileride. Bayramda kalabalık olur.
Biraz daha gidin Hoşköy ile Mürefte arasında deniz kenarında kamp alanı var. Ama kamp alanı gibi değil. Cafe beach gibi. Kahve içmeye durdum geçenlerde. Mürefte sakindir ve denizi güzeldir. 2 saat yürümezsiniz. Derinleşir. Sahilinde ücretsiz duş wc bulunmakta. 20km daha giderseniz Şarköy gelmektedir. Bu bölümde kamp alanı yok. Kumbağ-şarköy arasındaki yol, asfaltı güzel. Çizgiler çok net. Ama dikkat ister. 50 yi geçmeyiniz. İniş kısmında dahada yavaş ininiz.
Karadeniz kıyısı; kıyıköy var. Orası ne bilim çok bi güneş geldi bana. Bir kere gezmeye gittim. Boş tarlayı kamp alanı yapmışlar. Hiç cazip gelmedi. 14 km gerisinde Kastro var. Doğal parktır. Arac giriş parası verirsiniz. Sonrası işletme içine kamp kurmadığınız sürece kamp ücreti vermezsiniz. Ama çok kalabalık olur. Nehir kenarına kamp kurulabilir. Baya bi kara sinek var. Sinkov vs mutlaka alın gidecek olursanız. Bayramda mangal kokusundan çocuk sesinden durulmaz. Sonbaharda kamp kurmuştuk okullar açıldıktan sonra, çok güzeldi.