Arama sonuçlarınız

1. gelandewagen

KAFAM KARIŞIK..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM

Ynt: KAFAM KARIŞIK..BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM ben aracımı dün teslim aldım. 2013 4x2 adventure şeker beyazı.bende sizin gibi hilux,ranger ve navara arasında kalmıştım.uzun bir araştırma sürecinden sonra tercihim hilux oldu.tercih etmemdeki en önemli sebep aracın dayanıklılığı ve 2. el piyasının...

2. gelandewagen

2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey

Ynt: 2012 Toyota Hilux Arctic Style Made in Turkey çok güzel hayırlı olsun..
  3. gelandewagen

G63 AMG 6x6

Ynt: G63 AMG 6x6 harika araç.fakat biraz uzun değil mi? 5.58 mt.

4. gelandewagen

Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux Teşekkürler saolun..
  5. gelandewagen

hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim....

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... yardımınız için çok teşekkürler. aracımız 1998 model 4x2 hilux extra ve lastiklerde bitik durumda. arazi için tavsiye edebileceğiniz geniş jant+lastik kombinasyonu var mı? geniş ebatlı lastik kullandığımızda ekstra olarak...

6. gelandewagen

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... arkadaşa katılıyorum.bizde de 1988 4x2 hilux mevcut ve aracın altı çok alçak.4-5 cm kadar daha yükseltme şansımız olabilir mi?offroad için değil de kendi ayak işlerimizde (tarım) kullanıyoruz aracı. bu konuda yardımcı olacak...

7. gelandewagen

Ynt: hilux hayalim gerçek oldu..1998 2.8 hilux artık benim.... Araç harika görünüyor. Kuzenimin ayak işlerinde kullandığı 98 model 4x2 hilux extrasi var. Bu araca nasıl bir modifikasyon yapabiliriz? Araç yere çok yakın. Yükseltmek için ne gibi uygulamaları yapmamız lazım? Ve bize maliyeti ne...
  8. gelandewagen

2012 HILUX 4*4 ADV.05.12.2012 ÇARŞAMBA ELİMİZDE OLACAK İNŞALLAH

Ynt: 2012 HILUX 4*4 ADV.05.12.2012 ÇARŞAMBA ELİMİZDE OLACAK İNŞALLAH aracınız hayırlı olsun..iyi bir tercih.tebrik ederim..fakat 2013'te neden karar kılmadınız?
  9. gelandewagen

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux konuyu açtıktan sonra pikaptan vazgeçip opel almıştım.fakat ihtiycalarımı karşılamadığı için opeli satıp dün 2013 model beyaz 4x2 hilux adventure aldım.2013 model ellerinde olmadığı için 2 haftalık bir geçikmeden sonra teslim alıcam aracımı. navara mı toyota mı...

10. gelandewagen

PİKAP TAVSİYESİ

Ynt: PİKAP TAVSİYESİ önerebileceğin temiz navara yada hilux var mı?

11. gelandewagen

PİKAP TAVSİYESİ

Ynt: PİKAP TAVSİYESİ yakıt tüketimi nasıl bilginiz var mı?
  12. gelandewagen

PİKAP TAVSİYESİ

Ynt: PİKAP TAVSİYESİ k. bakmayın büyük harf duyarlılığını bilmiyordum. ssangyong yetkili servis bakımından ve yedek parça bakımından ne durumda? ayrıca 4*2 yakıt tüketimi hangi düzeylerde? teşekkürler.

13. gelandewagen

PİKAP TAVSİYESİ

MERHABA ARKADAŞLAR. HARİTA MÜHENDİSİYİM SÜREKLİ ARAZİDE ÇALIŞMAKTAYIM. BUNUN YANINDA TARIMLA UĞRAŞIYORUM. ŞİRKET İÇİN Bİ PİCK-UP ALMAYA KARAR VERDİM.FİYAT OLARAK 30BİN TL CİVARI BİR BÜTÇEM VAR VE YAKIT TÜKETİMİ/VERGİ AVANTAJI BAKIMINDAN 4*2 DÜŞÜNÜYORUM.TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ ARAÇLAR VE MODELLER...
  14. gelandewagen

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Bence en mantiklisi Hilux. Karma yakıt tüketiminde arada nerdeyse 1 lt lik fark var. Hilux 4x2 adventure 7.3 Ranger 4x2 hi-rider 8.3 civarı diye biliyorum. Bunun yanında servis yedek parça ve ikinci el olarak da Hilux diğer rakiplerini bese katlar bence. Aracı...
  15. gelandewagen

2012 Toyota Hilux 2.5 Adventure

Ynt: 2012 Toyota Hilux 2.5 Adventure aracın orjinalinde var.ne olduğunu sormuştum satış elemanı bayana o da bilmiyordu.sanırım çeki demiri için düşünülmüş olabilir..hayırlı olsun bu arada güzel araç..toyotanın yakıt tüketimi de diğer pikaplara göre ekonomik

16. gelandewagen

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Yeni Toyota Hilux tercih ederim.Yakıt tüketimi,2. el satış avantajı,yıllardır en çok tercih edilen pikap olması ve tip olarak ta Rangerdan daha iyi bence.Bunlara ek olarak Ranger 2 senede bir kasa değiştiriyor.Bugün aldığınız aracın 7-8 ay sonra bakıyosunuz yeni...
  17. gelandewagen

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIM PAKETLERİ: http://turkiye.toyota.com.tr/middle/ebrosur/brosur/Hilux.pdf Donanım olarak Hilux bu kasada oldukça ileriye gitmiş bence.Geri görüş kamerası,navigasyon,bluetooth telefon,alüminyum alaşımlı çelik jantlar,gövde rengi ve...
  18. gelandewagen

İyi günler arkadaşlar.Yeni kasa Toyota Hilux almayı düşünüyorum.Aracı alan ya da test eden arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırlarsa benim için çok aydınlatıcı olacaktır.Çünkü araçlar hakkında teknik olarak pek fazla bilgiye sahip değilim.2011 4x2 kullanan arkadaşlar yakıt olarak Ranger ve...

19. gelandewagen

Magellan Sportrak Pro Marine

Ynt: Magellan Sportrak Pro Marine Sayın Özdemir sorununuza çözüm bulabildiniz mi aynı cihazı bende kullanıyorum bilgisayara bağladığımda tanımlayamıyorum.
  20. gelandewagen

Kaju Arıyorum

Ynt: Kaju Arıyorum merhaba.kaju fidesini nerden temin edebilirim?yetiştiren arkadaşlar başarılı oldular mı?adana/ceyhan'da çiftçilikle uğraşıyorum.kajunun yüksek nem ve sıcaklığın olduğu ortamlarda uyum sağlayacağını düşünüyorum.iyi çalışmalar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri