PİKAP TAVSİYESİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gelandewagen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,533

gelandewagen

Ana Kamp
MERHABA ARKADAŞLAR. HARİTA MÜHENDİSİYİM SÜREKLİ ARAZİDE ÇALIŞMAKTAYIM. BUNUN YANINDA TARIMLA UĞRAŞIYORUM. ŞİRKET İÇİN Bİ PİCK-UP ALMAYA KARAR VERDİM.FİYAT OLARAK 30BİN TL CİVARI BİR BÜTÇEM VAR VE YAKIT TÜKETİMİ/VERGİ AVANTAJI BAKIMINDAN 4*2 DÜŞÜNÜYORUM.TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ ARAÇLAR VE MODELLER VAR MI?

2. ALTERNATİFİM İSE ÇİFTÇİ KREDİSİ ÇEKEREK SIFIR PİKAPTA ALABİLİRİM.ÖDEMELER HASAT ZAMANI VE FAİZ BAKIMINDAN BİRAZ DAHA DÜŞÜK.BU KONUDAKİ DÜŞÜNÜCELERİNİZİ BEKLİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR.

Etiketler
Ynt: PİKAP TAVSİYESİ

Faize bulaşmak iyi olmaz bence. 30 bin tl ye 2010 2011 4x2 Ford Ranger almanızı tavsiye ederim.

Merhabalar,
öncelikle Moderatör'lerden uyarı gelmeden söylemek isterim büyük harfle yazmak bağırmak anlamındadır.
1 pikap ardından 1 cip ve 1 yıllık araştırma ve çeşitli araçları test etmemin ardından en sonunda aralık ayında ssangyong acyton sports 4x4 pikap aldım. ağır çamurda arazide de kullandım otobanda çok ağır yağmurda da! şunu belirtmek isterim ki arka süspansiyon sistemi helezonlu olduğu için virajlarda yol tutuşu oturaklılığı binek otomobil gibi. uzun yolda rahat ve kullanımı zevkli. 2000 cc motor vergi avantajı sağlıyor (bu yıl 4x4 için 570x2 ödeme yapacağım) 4x2'lerin vergisi daha da uygundur. yakıt tüketimi kullanım, hava ve yol şartlarına bağlı olarak 0,30 ile 0,50 arasında değişecek şekilde düşünün. ailenin tek aracı olarak kullanıyorum arkada oturan 2 çocuk ve hanım çok rahat olduğunu söylüyorlar. Bunu almadan önce navara ve ford kullanan arkadaşlarıma danıştım ve araçlarını kullandım.
özellikle ford kullanan arkadaşımın söylediği şu sözü (kimse üzerine alınmasın lütfen) aynen aktarmak istiyorum "böbrek taşı olan varsa arkaya otursun kesin düşer" demişti bana. ama söylemek isterim ki hem navara hem de ford da arkada seyahat etmediğim için bilmiyorum.
şehir içinde şöför koltuğunda kullandım sadece. aracımın hızı hiç anlaşılmıyor ve ceza yemekten korkuyorum işin gerçeği. geçen gün hiç farkına varmadan 140 km'ye çıkmışım (araçta otomatik olunca).
temiz 4x2 modellerini 25-30 bin arasında alırsınız.
öncelikle tramerden sorgulatma mutlaka yapın, sonra servise götürüp mutlaka ekspertis yaptırın.
ekspertizde turbosuna mutlaka ve mutlaka baktırın çalıştığından emin olun.
bilgisiz olduğum için bana sıfır bir turbo'ya patladı :(
servis kayıtlarına da ekspertiz anında mutlaka bakın.
bir diğer husus yüksek km araç alırsanız %90 ihtimalle bujiler ve enjektörler bakılmadığı için üstkapağa kaynamış olacaktır.
bir de bunların masraflarına katlanırsınız daha sonrasında :( aynı benim gibi.
araç bakarken km olarak pek 50-60 bin km üzerine çıkmamaya dikkat edin bu sebeple.
hayırlısı olsun
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
Merhabalar,
öncelikle Moderatör'lerden uyarı gelmeden söylemek isterim büyük harfle yazmak bağırmak anlamındadır.
1 pikap ardından 1 cip ve 1 yıllık araştırma ve çeşitli araçları test etmemin ardından en sonunda aralık ayında ssangyong acyton sports 4x4 pikap aldım. ağır çamurda arazide de kullandım otobanda çok ağır yağmurda da! şunu belirtmek isterim ki arka süspansiyon sistemi helezonlu olduğu için virajlarda yol tutuşu oturaklılığı binek otomobil gibi. uzun yolda rahat ve kullanımı zevkli. 2000 cc motor vergi avantajı sağlıyor (bu yıl 4x4 için 570x2 ödeme yapacağım) 4x2'lerin vergisi daha da uygundur. yakıt tüketimi kullanım, hava ve yol şartlarına bağlı olarak 0,30 ile 0,50 arasında değişecek şekilde düşünün. ailenin tek aracı olarak kullanıyorum arkada oturan 2 çocuk ve hanım çok rahat olduğunu söylüyorlar. Bunu almadan önce navara ve ford kullanan arkadaşlarıma danıştım ve araçlarını kullandım.
özellikle ford kullanan arkadaşımın söylediği şu sözü (kimse üzerine alınmasın lütfen) aynen aktarmak istiyorum "böbrek taşı olan varsa arkaya otursun kesin düşer" demişti bana. ama söylemek isterim ki hem navara hem de ford da arkada seyahat etmediğim için bilmiyorum.
şehir içinde şöför koltuğunda kullandım sadece. aracımın hızı hiç anlaşılmıyor ve ceza yemekten korkuyorum işin gerçeği. geçen gün hiç farkına varmadan 140 km'ye çıkmışım (araçta otomatik olunca).
temiz 4x2 modellerini 25-30 bin arasında alırsınız.
öncelikle tramerden sorgulatma mutlaka yapın, sonra servise götürüp mutlaka ekspertis yaptırın.
ekspertizde turbosuna mutlaka ve mutlaka baktırın çalıştığından emin olun.
bilgisiz olduğum için bana sıfır bir turbo'ya patladı :(
servis kayıtlarına da ekspertiz anında mutlaka bakın.
bir diğer husus yüksek km araç alırsanız %90 ihtimalle bujiler ve enjektörler bakılmadığı için üstkapağa kaynamış olacaktır.
bir de bunların masraflarına katlanırsınız daha sonrasında :( aynı benim gibi.
araç bakarken km olarak pek 50-60 bin km üzerine çıkmamaya dikkat edin bu sebeple.
hayırlısı olsun
selamlar

k. bakmayın büyük harf duyarlılığını bilmiyordum.

ssangyong yetkili servis bakımından ve yedek parça bakımından ne durumda? ayrıca 4*2 yakıt tüketimi hangi düzeylerde? teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR