Arama sonuçlarınız

1. adrenalim

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? bob marley no woman no cry

2. adrenalim

Defender Yakıt Göstergesi Sorunu

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi Sorunu depoyu kendım ındıreceğim fiş sorunu değil fişi takıyorum o zaman depom full oluyoo :) :) şamandıra ayarlanacak benım üşenme sebebim o depeyu aracı toplarken ben takmıştım onu takmak gerçekten çok sınır bozucu saatlerce uğraşmıştım şimdi üşenıyorumm :) :)
  3. adrenalim

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

4. adrenalim

Defender Yakıt Göstergesi Sorunu

Ynt: Defender Yakıt Göstergesi Sorunu benım aracım toplandığından berı yaklaşık 7 ay oldu trefıge çıkalı hala gösterge çalışmıyor fakat ben bu problemden memnunum :) :) depom hep dolu oluyo çunkı habıre mazot alıyorum ve ayrıca hava almayı öğrendim :) :) :)
  5. adrenalim

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları yavuz abının aracı pehlivan gibiiiii :) :) :)

6. adrenalim

Land Rover Defender Topluyoruz

Ynt: Land Rover Defender Topluyoruz çok güzel olmuş emeğinize sağlık yeni model panjurda değişik bir hava katmış aracaa maşallahhhhhhhh gule gule şamurlansınnn

7. adrenalim

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) bende oltamla geleceğimmm sanırım gök kuşağı alabalığı var orada umarım akşam yemeği için tutabılırım
  8. adrenalim

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) uzun zamandır bu sayfaya bakamıyordum görunen o ki festival oldukca keyifli geçecekkk sabırsızlıkla beklıyorumm ve hazırlık yapıyorum
  9. adrenalim

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) çok sabırsızlanıyorum ilk defa katılacağım,gerek festival gerekse gezenbilir ailesındeki dostlarımla yüz yüze tanışma fırsatı beni epey heycanlandırıyor

10. adrenalim

Mutlu Son Defender 110

Ynt: Mutlu Son Defender 110 maşallah çok güzel emeğinize sağlık

11. adrenalim

Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010)

Ynt: Bursa; Orhangazi - Keramet Köyü ve Ilıcası (16 Mayıs 2010) ben en kısa zamanda izmitden çıkıp o dağ köylerini ve sansarak kanyonunu gezerek iznik turu yapacağimmm çok merak ediyorummmm
  12. adrenalim

Kısa Bir Turbo Sorusu

Ynt: Kısa Bir Turbo Sorusu defender a daha önce klima takan var mı? bunu merak edıyorum takılmışsa nasıl takılmış?

13. adrenalim

Kısa Bir Turbo Sorusu

Ynt: Kısa Bir Turbo Sorusu çok çokkk geçmiş olsunnn sen ağrıza yapınca arabanda ağrıza yapıyorrr :) :) :)
  14. adrenalim

Kısa Bir Turbo Sorusu

Ynt: Kısa Bir Turbo Sorusu :) :) :) bize puma yakışırr
  15. adrenalim

Kısa Bir Turbo Sorusu

Ynt: Kısa Bir Turbo Sorusu böyle aniden söylemek istemezdim alıştıra alıştıra söyleyeydim iyiydiii :) :)

16. adrenalim

Kısa Bir Turbo Sorusu

Ynt: Kısa Bir Turbo Sorusu takılmıyor kardeşimmm :( tek yol başka yenı nesil bir turbo motor :) :)
  17. adrenalim

Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım.

Ynt: Demonte Olabilen Pratik Portatif Kamp Tuvaleti Yapalım. çok önemlı bir çalışma olmuşşş öle zamanlar olabılır kı bu tuvalet için ınsan neler vermezzz çalışma için teşekkurlerrr
  18. adrenalim

Aracın Su Almaması İcin Ne Yapmalı

Ynt: Aracın Su Almaması İcin Ne Yapmalı suyun girmeyeceği yer yokturr bence ne kadar önlem alınırsa alınsın su vereceği zararı verirr

19. adrenalim

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları allah nazarlardan saklasın maşallah
  20. adrenalim

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları harıka bir araççç :) kusursuzzz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız