Ynt: Aracın Su Almaması İcin Ne Yapmalı
Arkadaşlar merhaba birazcık latife kimseyi incitmez ne dersiniz hele benim gibi Karadenizlileri asla incitmez incinecek arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum.
Aracın su almaması için;
Yağmurda dişarı çıkarmayacağız, çıkarırsak bir adam kiralayıp eline kocaman bir pazar şemsiyesi vereceğiz.(yıllar önce Trabzon'dan bir fotoğrafta görmüştüm canım hemşehrim devasa cadillağı kesip tavanı açmış binip gidecek yağmur çok yağıyor vermiş yengemizin eline kocaman pazar şemsiyesini işi çözmüş)
Su geçişleri için birtane traktör ve römork alıp sudan geçerken aracımızı römorka koyacağız.
Bunlar şakaydı da arkadaşım dıştan takma deniz motorları için kullanılan bir sprey var gerçi onu piyasada pek satmazlar genelde servislerde olur (belki şimdi satıyorlardır bilemem) bakım yaptıkları motorlara sıkıyorlardı vede çok uzun zaman sudan etkilenmiyordu tüm elektronik bölümleri ve diğer aksamları koruyordu.Ben kullandım arkadaşlarım otomobil hariç Honda yetkili servisiydi onlarda vardı.Şimdi Suziki servisiler sorayım varmı veya stıyorlarmı inanın çok iyi bir koruyucu.Ben kullandım motor aksamının sudan etkilenmesini engelliyor.
Kalın sağlıcakla.