Arama sonuçlarınız

1. adrenalim

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden port bagajımızıda yaptıkk :D [IMG]http://i463.photobucket.com/albums/qq351/adrenalim/Resim061-1.jpg[/IMG

2. adrenalim

Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi?

Ynt: Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi? perçinler sorun olmaz ben perçinlerin üzerine stecker yapıştırdım gayet güzel oldu
  3. adrenalim

Land Rover ve Moderatörler

Ynt: Land Rover ve Moderatörler

4. adrenalim

Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak

Ynt: Evimizin Bahçesinde Kamp Yapmak bence her evde böle en azından bahçesinde yada mahalle parkında kamp yapabılecek bir teşkilat olmalı, çünki 99 kocaeli depreminden sonra ben 3 ay çadırda yattım sadece ben değil tüm kocaeli aylarcA çadırda uyudu ve çadır kamp malzemesının önemını çok ıyı...
  5. adrenalim

Ynt: Defender 110'a Taksi Giydirmesi Film Yapılabilir mi? çizilmeyen boya da yokturr olsada çizilmiyor diye arabayı ikiye bölene kadar giderizz olmaz ölee :D

6. adrenalim

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor işde o kişi bırdahi seferde boş yer olsa dahi hadi kaldırıma park et diyecekk ;D ;D

7. adrenalim

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? ;D önce gezi incelenecek sonra cvp verilecekkk ;D
  8. adrenalim

Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi ben hani ucuz olabılır boyanın çizilme ve deforme olma süresini uzatmak amaçlı yapılabılır dıye düşünuyordum ama bu paralara yapılıyorsa varsın çizilsin araçç
  9. adrenalim

Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor

Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor Artık offroadcuya adınız çıkınca değişik taleplerle karşılaşıyorsunuz örneğin arkadaşlarınız aracınızda bir yere gidiyorsunuzz -hadi kaldırımdan gitseneee -hadi bak tam yeri şuradan çık bakalımm -arabayı kaldırıma park etsene oğlum...

10. adrenalim

Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi çok para yaa ben 1300 tl ye aracı zaten yenıden boyatıyorum defender için çok lux

11. adrenalim

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? abı okadar çok yere gıttın kı hatırlamıyorum kı belkı oradan geçmişsındır dedimm ;D ;D ;D arkadaki dağı sipil dağına benzettım ;)
  12. adrenalim

Pamukkale Yenilendi

Ynt: Pamukkale Yenilendi çamaşır suyuylamı temızledıler berbatdı oralarr önceden

13. adrenalim

Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi 350 tl komple giygirme mi?
  14. adrenalim

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? manisa
  15. adrenalim

Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan"

Ynt: Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" çok güzel oluyorr allah kolaylık versın ustalaraa,,,anılarım depreşio zevkle takip edıyorum :D

16. adrenalim

Defender Yalıtım

Ynt: Defender Yalıtım oda nazarlık olsunn ;)
  17. adrenalim

Ynt: defender 110 a taksi giydirmesi filim yapılabilirmi şeffaf olanınıda yaptıklarını duymuştum fakat maliyetini bılmıyorum...
  18. adrenalim

Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar

Ynt: Kar Leoparı Nasuh Mahruki'ye Oksijen Tüpsüz Everst Tırmanışında Başarılar inşallah başarır ve yine ilkler arasına girer iyi şanslar diliyorumm....

19. adrenalim

Balta mı, Bıçak mı?

Ynt: Balta mı, Bıçak mı? tahra ile herşey kesılır ufak bir nacağın içinide görürr
  20. adrenalim

Defender 110 yardım

Ynt: Defender 110 yardım hayırlı olsun.... guzel bir uğraş edindıniz bolca sabır a ihtiyacınız olacak, allah sabır versin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri