Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? dışa ofsetli jant daha ucuz degil mi?

2. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? ben hazır almıştım..bayadır takmayı planlıyordum..bugüne nasipmiş..spacerların aleminyum olanı makbül..demir kullanılırsa porya bilyasının ömrünü kısaltır..yaptırmak heralde 200-250 yi bulur..ben galiba 400 lira gibi bir rakam vermiştim..
  3. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. ufuk abi yükseltme kitinden mi bahsediyorsun? interco tire a bir bakayım!

4. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? ön porya bilyaları bozulmuş..degişti arka şaft istavrozu koptu kopacak gibiydi degişti iz aralıgı genişlesin diye spacer takıldı...görünüşü baya güzel oldu.. şasi takozlarını degiştim..4 cm daha yükseldi ;D rot kollarını zj nin kolları ile degiştik..ama...
  5. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. abi günlük kullanmadıgım için sorun olmaz diye düşünüyorum...

6. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. evet bu iş şu anda beni aşar iyice anladım.. ;D boggerlar için fiyat sadece bir yerden aldım..o da eylül teslimi 37x13x15 için 2600 küsür $fiyat verdi..tuzlu bir fiyat..başka yollar araştırıp 35'' bogger alacagım..

7. tuncaaayy

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu arkadaşlar sizden çok çok özür dileyorum... gezinin tarihine bakmadan nasıl olsa pazardır diyerek gelecegim dedim... ben cumartesi çalışıyorum.. :-\ üstelik cj yi de cumartesiye yetiştirmeyi planlayarak haraket ettim.. :-\ ama sizin...
  8. tuncaaayy

Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)

Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009) çok güzel bir paylaşım... sizlerin yaptıgı gibi bende eger ayvalık,edremit veya altınoluga gideceksem çanakkale üzerinden gidiyorum..yol daha keyifli oluyor... teşekkürler..
  9. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? o alınma kelimesini üstüme almıyorum.. :)

10. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. o da dogru ;D

11. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? 2 metreyi geçmekten bahsediyorsun ;D benim cj şu anda 2.30 hiç bir alışveriş merkezinin otoparkına giremiyorum! iş yerine rahat giriyor ama evin otoparkına 10 cm ile kurtarıyor..? bu arada bizim cj ler arızayı o kadar sık yapmazlar..yapsalar bile bir...
  12. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. ufuk abi artikilasyonu biraz daha fazla olamıyormu? mesela rot kollarını link ile ayırmak gibi..

13. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. yok tarık abi baya bir tuzlu işmiş ;D onun yerine bu sefer agır iş tipi(ingilizcesini yazamadım)onu araştırıyorum.....
  14. tuncaaayy

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? benim cj yi kızaga çektim yine... kupa takozları yenileniyor..direksiyon,viraj demirleri ön deki tüm rotiller degişiyor,güçlendiriliyor..3 cm flanşlar tekılıyor..tüm yagların kontrolü yapılıyor...bu sefer ben işler yüzünden ugraşamadım..nihat usta...
  15. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu bol bol muhabbet ederiz.. :)

16. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. az önce özelden mesaj attım sana :)
  17. tuncaaayy

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... hayırlısı olsun ;D ;D
  18. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu aslında haftaiçi veya sonu hiç fark etmiyor..genelde orda oturup manzarayı seyretmeyi seviyorum.bu aralar sıcaklar ve kuru zemin yüzünden pek bir atraksiyon yapamıyorum..onun için orda gölgede bir sandalyede oturup doganın tadını çıkarmak...

19. tuncaaayy

2007 Isuzu D-max (makyajlı)

Ynt: 2007 Isuzu D-max (makyajlı) fiyatı 37.000 edüştü...güncel
  20. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu büyük ihtimalle orda olacagım..37'' işi şimdilik yattı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri