Arama sonuçlarınız

1. Dr.Sadık Ahmet

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! Görünce burada paylaşmak istedim ...

2. Dr.Sadık Ahmet

CJ kullananlar yardımcı olabilir mi

Ynt: Cj Kullananlar Yardımcı Olabilir Mi Naçizane tavsiyeler işte, ne demek :) Bu arada ucuzdan başladığında kullanılır durumda olan araçların çoğu willys tir herhalde. Yani 20.000 e kadar olanların çoğu öyledir diye tahmin ediyorum.
  3. Dr.Sadık Ahmet

CJ kullananlar yardımcı olabilir mi

Ynt: Cj Kullananlar Yardımcı Olabilir Mi Merhaba :) Bende Cj 5 hayali kuruyorum uzun zamandır, seneye parça parça gireceğim. Öncelikle orjinal olması veya olmaması tamamen tercih meselesi. Mesela ben mümkün olduğunca orjinal olmasını istiyorum. Masraflı olacaktır, ben de o yüzden parça parça...

4. Dr.Sadık Ahmet

Gezenbilir Çankırı Grubu

Ynt: Gezenbilir Çankırı Grubu Sadık Ahmet ZAMKI. Çankırı/Yapraklı. İlgi alanım; kamp, off road, bisiklet gezileri.
  5. Dr.Sadık Ahmet

Kemaliye (Eğin) Karanlık Kanyon

Ynt: Kemaliye (eğin) Karanlık Kanyon Hava aydınlıkken bisiklet sürmek ve karanlıkken kamp kurmak suretiyle Kemaliye ilçesi çevresinde 3 arkadaş gezi düzenlemiştik. Tren yoluyla Kemaliye-Çaltı istasyonuna, oradan bisikletle Kemaliye'ye, sonraki gün ise Bağıştaş istasyonuna hareket etmiştik...

6. Dr.Sadık Ahmet

Araç Üstü Çadır İzlenimleri

Ynt: Araç Üstü Çadır İzlenimleri Ayrıntılı açıklamalar beni ilerisi için aydınlattı. Jeep' ten sonra ihtiyacım olan ilk şey bu :)

7. Dr.Sadık Ahmet

Araç Üstü Çadır Fotoları...

Ynt: Araç Üstü Çadır Fotoları... İlgi çekici. Hem Jeep Cj 5 e, hem de kamp kurmaya meraklıyım. Bir gün böyle kamp kuracağım, yakında...
  8. Dr.Sadık Ahmet

Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!

Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !! Merhabalar :) 17 Yaşımdan beri Cj 5 hastalığım var, yaşım 20. Teknoloji hastası değilim; sigaram, içkim de yok ama Cj tutkunuyum. Önümüzdeki sene yarı zamanlı çalışacağım ve sene sonunda yaklaşık 10 bin TL' ye - eğer şanslıysam - sadece temiz şasi...
  9. Dr.Sadık Ahmet

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Merhaba :) Aslında 1.5 yıldır buralardayım ama, kafamı jeep cj' den kaldırdığımda buraya mesaj yazmadığımı farkettim. İlgi alanlarım; dağcılık, kampçılık, uzun bisiklet seyahatleri ve en çok ilgilendiğim jeep cj5; dolayısıyla off-road :) Burası...

10. Dr.Sadık Ahmet

Doğu Karadeniz Kamp Yerleri

Ynt: Doğu Karadeniz Kamp Yerleri merhaba deniz bey :) seçtiğiniz yerler çok güzel özellikle ayderin önemi benim için ayrı, umarım çok zevkli olur :) seneye darısı bize..

11. Dr.Sadık Ahmet

Satılık---off Road Donamımlı 3.0 Isuzu Dmax -2008

Ynt: Satılık---off Road Donamımlı 3.0 Isuzu Dmax -2008 Güzel satışlar Yahşi bey, değişik ve güzel görünüyor aracınız.
  12. Dr.Sadık Ahmet

Shark Cj5 İtinayla Toplanmış Göz Alıcı Bir Araç

Ynt: Shark Cj5 İtinayla Toplanmış Göz Alıcı Bir Araç gözalıcılığı şüphesiz, güzel bir araç. güzel satışlar mesut bey.

13. Dr.Sadık Ahmet

Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi

Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi güzel satışlar hakan bey. aracınız güzel fiyatı da iyi :)
  14. Dr.Sadık Ahmet

Pırıl Pırıl Yakışıklı Temiz Defender - Fiyat Düştü - Acil - 25.000 Tl

alan kişi memnun kalacağa benziyor, çok güzel araç :)
  15. Dr.Sadık Ahmet

Araziye Çıkmamış Arazi Canavarı

Ynt: Araziye Çıkmamış Arazi Canavarı güzel satışlar okan bey. off road için güzel bir araç.

16. Dr.Sadık Ahmet

Jeep Grand Cherokee Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj Merhaba. Güzel satışlar özgür bey. Aracınız güzel görünüyor.
  17. Dr.Sadık Ahmet

Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum

Ynt: Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum nasipse ben de seneye kamp kurmaya ve jeep ile hafif off road yapmaya gideceğim ayder yaylasına :)
  18. Dr.Sadık Ahmet

Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi yaklaşık 1 sene geçmiş ilk yazınızın üstüne :) 1 sene daha geçince bende listeye giriyorum :) ege abim özel mesajınızı okudum, çok teşekkür ederim :) sizde bu konuda bahsetmişsiniz malum yeni üyeyim, cevap atamıyorum, facebookta aradım sizi ve...

19. Dr.Sadık Ahmet

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?

Yanıt ; Sorun. otomatik araçlarda nasıl olur henüz bilmiyorum ama debriyaj balatası ile ilgili bir sorun olabileceği kanaatindeyim. bir kaç gün öncesine kadar aracımız bozuktu. gaza aniden fazla basınca ( bayır yukarı gaza basmakla benzer bir durum ) devir yükseliyor araba bağırıyor ama hız...
  20. Dr.Sadık Ahmet

jeep parca herseyy imkansizi basaranlar baksin

Ynt: Jeep Parca Herseyy İmkansizi Basaranlar Baksin seneye 97-98 model 5.2 gc alacağım nasipse. bana çok yardımınız dokunacak :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri