Arama sonuçlarınız

1. mirali

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. İstanbulda ki arkadaşlar için tabiii.. Ankara da bekler bi indirim!!! yetkililerin ilgisine ve bilgisine..

2. mirali

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? bencede ist. daha mantıklı ,bu işde tecrube çok önemli ,fiyat alırken 2 araçlık alın belki indirim yaparlar :)
  3. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? mehmet beyin yerinde 3 yada 4 araca yapılmış bu yükseltme işi.konuştuğum bayan henüz seri üretim hazır parçaları olmadığını (arz ,talep meselesiyle alakalı tabiki) araca özel çalışma yaptıklarını belirtdi, fiyat da veremedi, daha detaylı...

4. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? işin maddiyatı hakkında bi bigi var mı peki??
  5. mirali

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. İndirimler güncelliğini koruyormu??

6. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? dün teleflex T.R disbürötörü olan tunalı oto ya gittim serdar bey ilgilinde en ufak detaya kadar anlattı teşekkür ederim ilgisine ve bilgisine.. evet subap kapaklarında belli bi dönem sonra sıkıntı oluşturuyo bu tamamıyla sizin kar zarar...

7. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Murat bey, teleflex in disbiratör firmasıyla görüştüm yarın gidicem gelişmeler hakkında bilgi veririm umarım ikna olurum da montajı yaptırırım..
  8. mirali

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Murat bey merhaba; bende Ankarada yaşıyorum sizin aracın 2008 modeli var bendede, aracı yeni aldım sizin gibi bende araştırma içersindeydim aynı düşünceler benimiçinde geçerli sanırım bulaşıcı bu hastalık :) burada karşılaştığımız güzel oldu...
  9. mirali

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 222-Ali Uzun.......(Suzuki G.Vitara-2008) Ankara

10. mirali

50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım?

Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım? Teşekkürler; sayın nkurtkaya,reis28,tolgameltem,bab-alone ve mücahit kardeşim.. daha çok bilgiye ihtiyacım olacak forumdan çok şey öğrendim biyere kaçmayın sakın ;D

11. mirali

Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım? bazen fazla araştırmak insanı kararsız ve yorgun kılıyor,alternatifleri değerlendirmek tabii gerekli kar,zarar,yararlılık vb..açısından ama kantarı biraz kaçırınca sıkıntıı oluyor bumu olsun ama şunun buyu var bunun şuyu var gidiyoda gidiyo... ve...
  12. mirali

Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım? hoş bulduk ;) güzel bir alternatif teşekkür ederim.Ankaraya bekliyoruz ;)

13. mirali

Ynt: 50.000 TL'ye Hangi Arazi Aracını Alayım? Arhaviliyim Ankarada ikame ediyorum,kalabalık bi aile olduğumuz için büyük bi araç olsun istemişdim memleket özlemi çok olur bizde mesafede uzun o açıdan diğer zamanlarda Ankara civarın ava gidiyorum fazla olmasada normal araçların yol almayacağı...
  14. mirali

merhabalar arkadaşalar ; 50.000 bin lik bi bütcem var 10 yılda ancak biriktirdim benim için harcaması gerçekten zor ben disco2 diyorum aklımca h.sonları ve kardenizliyim köy yolları için, prof bi offroad cu olamam sanırım karar veremedim işi bilene sor demişler yardımcı olursanız sevinirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri